- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt_to
tag
Köszönöm szépen hogy válaszoltál, szélesedett a látóköröm és a tapasztalatom ezáltal az óra használati lehetőségeivel kapcsolatban.
Más fórumokon is utánanéztem, de úgy látom ezen az órán ez a funkció zsákutca.Hamarabb kellett volna utánajárnom, és csak utána megvenni, hát ez van.
Más funkcióit tekintve egyébként meg szuper lenne, így pár nap távlatából nézve. -
tt_to
tag
Köszönöm a gyors válaszodat, és hogy vetted a fáradtságot, de sajnos sok mindenben nem értek veled egyet.
Értem én hogy 3 éves az óra, és(?) nfc már régi technológia ez az egyik, a másik hogy ha nem tud nfc-t minek van benne? - ha a mi régiónkban nem működik az nfc-s fizetés, akkor nemes egyszerűséggel amikor az órán beállítod a régiót, akkor az nfc lehetőséget ki kellene venni az sw-ből, ez fejlesztői munkában nem egy nagy móka. Valamint 3 éve is használtak már nfc-s fizetési technológiát az órákban, miért lenne ez nagy elvárás egy piacvezető cégtől mint a samsung, hogy ha már beleteszi az órába a hardvert meg a szoftvert, akkor esetleg működjön is? Nagyon akarták volna akkor a tizen-be is bele lehetett volna tenni a Gpay apk-t kerülőúton egy frissítéssel akár, de nem akarták mert minek majd a következő verziókban benne lesz, vegyétek csak meg az újat, hadd legyen még több szemét a földön feleslegesen.
Ez az egész nfc mizéria nekem olyan, mintha egy autóba beleteszik a rádiós előlapot, de a meghajtót már nem teszik mögé, amikor meg ezt valaki szóvá teszi, hogy hát a rádió nem azért van az autóban hogy esetleg működjön, akkor még a user van hülyének nézve hogy mit képzel akkor hová lesz a parasztvakítás?!... mint a szockó rendszerben volt anno... erre írtam a 2023-at, hogy talán nem visszafejlődni kellene.
Ha már egy 5-ös tulajdonosa vagy akkor azt meg tudod erősíteni hogy abban rendben működik a fizetés Gpay-el, mondjuk ha van mögé egy revolut téve? Én ezt a funkciót (is) szeretném használni, másnak nyilván lehet ez nem prioritás, de hát nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az igénye. -
glaci
őstag
Engem is érdekelne, hogy igazából mi lehet ez.
Nagyon meglepődtem, amikor pár óra eltéréssel az okos óra is, meg a Note9 is jelzett, hogy van frissítés és ugyanaz a pár szavas szöveg volt hozzájuk leírásként. (Szó szerint ugyanaz.)
(Egyébként nagyon sokmindenre kijött múlt héten ez a "rejtélyes" frissítés.) -
GuruZone
őstag
bizony ez a BT szabványok közötti különbség!
Az 5.0-át 2016 júliusában mutatták be,
míg a mostani telódban lévő 5.2-őt 2020. januárban.Gondolj bele hogy a BT4.0 LE azaz Low Energy már 2009 óta létezik. Ma már természetes, hogy az órával folyamatos LE kapcsolat van, mellette meg zénélünk mint az állat; van aki egyszerre két BT hangeszközön.
Én is az 5.2-vel nyomom és hát sosem volt ilyen jó hatótávom az tuti. Fenthagyom a telefont (első emelet), lemegyek a ház elé az autóhoz/autóba, simán jönnek az értesítések az órára. Légvonalban biztos van 30 méter.
Fejlődik a világ. 😎
-
Sirandrish
legenda
Pont most néztem én is (két napja tekertünk 65km-t), és vagy 60%ot merült mire végeztem, és tegnap is ez volt. Este feltöltöttem..tegnap túrázgattunk a bükkben, és ma reggelre megint 30%on van. Ha nem túrázok, azért bír 3-4 napot. A Watch 3 is?
Az EKG-t meg nem a túra közben gondoltam, hanem mondjuk kíváncsiságból a felénél leüllnék és megnézném.Jaja, elvileg a kompatibilitással nem kéne hogy gond legyen
-
Badboys
őstag
Szerintem hiba volt nem megvárni a 4 et. a váltás miatt. Eddig sem kapkodtak a javításokkal ezután meg bőven tesznek rá. Sajnos a samu hálózat kezelése a 21. században gyalázatos. Ez jellemző rá. A töltősre nem tudom a megoldást mert csak kikapcsolt állapotban töltöm. Az üzenet sajnos ilyen gondol egyet és semmi. Ilyen jellegű kérdéseid inkább az aktiv 2 oldalán tedd fel ott előbb kapsz választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo 3DS és DS topic
- Automata kávégépek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest