Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz kmarci25 #1964 üzenetére

    Felreertheto voltam. En is 46 vagyok es meg talan nem szamitok idosnek...

    Inkabb ugy kellett volna fogalmaznom, hogy nem kifejezetten idoseknek szant termekrol van szo (mert egyebkent van ilyen ora is a piacon).
    A celkozonseg koreiben talan annyira nem relevans az, hogy elesunk es riasztani kellene ... persze, barmikor, barkivel, barmi megtortenhet - en ezt ertem. Viszont akkor sem tudom elkepzelni, hogy a 85 eves nagyim csuklojara feltegyem, aki egyebkent meg mindig nem jellemzo, hogy elesne (igen, tudom; sosem tudni elore).
    Mindegy, nem eletszeru, hogy egy ilyen feature legyen az ekessege egy oranak.

    Merne inkabb tokeletesen az alvasidot vagy lenne jobb az akkuideje, sport- es egyeb tevekenysegek analizalasaba hoztak volna ujitasokat, ... akarmi mas, de ez a falling detector es 2 ev utan meg mindig erre jon patch, mikozben trivialis (melyalvas) funkcioja hasznalhatatlan :U ...hat ettol nem fogok hasra esni. Igazabol mar nincsenek elvarasaim es nem is lepodok meg semmin, elfogadtam olyannak, amilyen... csak ugye tema volt es ujjongva tapsolunk fulig ero mosollyal koszontjuk amikor jon egy patch, ... pedig patasztvakitas csak (de mar ismetlem magamat).

    [ Szerkesztve ]

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák