- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egerj
tag
Sziasztok!
Ahogy előző hozzászólásomban írtam, vettem egy ilyen órát, és a Xiaomi telefonnal kombinálva elég sok gondom volt. Most vettem egy Galaxy A32 4G telefont. Meglepő javulást tapasztaltam az óra működésében!
Azért maradtak kérdéseim, sajnos a telefonnal kapcsolatban is:
- mivel alapból a google naptárat használom ezért duplán jelennek meg az értesítések, mit lehet csinálni, hogy csak egysezr jelenjen meg, ha nem akarom megszüntetni a google naptárat?
- a vérnyomás újra kalibrálást hol találom (újra szeretném kalibrálni, mert elég furcsa eredményt kaptam)Az A32 vel kapcsolatban mit kellene tennem, hogy biztonságosabban müködjön az újlenyomat és az arcfelismerés.
Nagyon megköszönném a segítséget.
-
egerj
tag
Sziasztok!
Vettem használtan egy Watch3 órát. meg vagyok elégedve vele, tetszik. Egy dolog van amit nem értek. Néha - a mai nap eddig még nem - megszakad a kapcsolat a telefonnal. Ha a telefonon a Wearable alakalmazást elindítom, akkor simán felveszi a kapcsolatot.
Nektek is van ilyen?
Más: ha a GPS folyamatosan be van kapcsolva, akkor a hely pozíciót visszamenőlegesen le lehet kérni egy fájlba? Nekem ez azért kellene, mert jelenleg a Goggle maps ban tárolom, hogy mikor hol voltam. Ezt gondolom kiváltani...
Kösz: Jenő
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest