- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lucky07
aktív tag
Köszönöm hogy nem megköveztél hanem próbálsz segíteni.
A "FullResetet" hogy érted?
Mert gyári visszaállítás már minimum 3*
Ami plusz rajta az 2db fizetett alkalmazás az egyik a NaviGo azt hiszem meg a kamera használó. Mindkettőről itt olvastam tetszett megvettem.
És ami még plussz az ECG meg a BLoodPressure de nem használom fent említettek egyikét sem. -
soko70
aktív tag
Kb. 3 hónapja használom az órát, megy a WiFi megy a GPS, az esim még nem, reggel 9-kor vettem le a töltöről. Most van 86%-on. Általában három naponta töltöm, ma 1 órát használtam úgy aktívan, hogy tettem fel számlapokat és programokat. Szerintem mindenképp meg kellene nézni egy full reset után is. Vagy volt már? Lehet valamelyik program okozza, vagy valóban a készülékkel lehet a gond.
-
lucky07
aktív tag
Nos amire jutottam, lehet sok támadás fog érni emiatt.
De a vélemények mindig különböznek nem kell mindenben egyetérteni.
Mióta megvettem az órát megfigyeltem azt, hogy merül mint a nyeletlen fejsze.
Mivel nem mai gyerek vagyok már itt a Ph-n sem természetesen követtem rengeteg topikot és levontam a konzekvenciát, hogy körbe nézek a saját házam táján és megpróbálom kideríteni mi öli ennyire.
Mivel most kicsit munkaszünet van több időm jutott foglalkozni az órával.
Elsősorban felfüggesztettem az eSIM szolgáltatást mert ha azt is használnám sztem fél nap ( nah jó lehet 3/4 nap) és konyec sajnos.
Helymeghatározás még hírből sincs bekapcsolva.
Pulzus állandó mérése meg sem próbálom.
WiFi színt úgy csak BT-on keresztül kommunikál a telefonnal.
Este lefekvés előtt fel töltve 100%-ra
Pulzus mérés és BT nélkül egy alvás figyelés kezdésnek
Most itt ülök a gép előtt ( mert időm van rendet rakok a HDD-n is) itt a telefon is mellettem rajtam az óra és jelenleg tartok 55%-nál.
Szóval vagy nagyon láma vagyok és valami fölött elsiklok vagy pedig sikerült kifognom egy gyenge akkummulátorral rendelkezőt vagy én már nem is tudom.
De ha ez az üzemidő az ami ettől az órától elvárható akkor az számomra azt jelenti hogy el sem mernék vele indulni egy hosszabb túrára vagy bármilyen extra funkciót haszálni amire ez az óra képes.
Nyugodtan kövezzetek meg ( vegyek más márkát, minek vettem meg.....)
Azért vettem meg mert mindenkinek nekem is tetszik kinézetre és tudásilag.
Ez nem ítélet volt rá csupán az én, megélt jelenlegi tapasztalatom.
Még idén mert már nem akarok belekezdeni garanciális dolgokba, lepucolom újra amit megtettem tegnap minimum 2* és nem teszem fel az ECG sem a BP-t és megnézem úgy mit mutat.
De eddig nekem úgy mond hát nem túl jó elmény.
És mivel nem megválni akarok tőle próbálok megoldást találni, nem arra vágyom hogy 1-2hét müködési idő de legalább stabil 2-3nap lehetne. -
lucky07
aktív tag
Sziasztok
Abban kérném a segítséget hogy hogyan kell beállítani pontosan a Galaxy Wereable-t, hogy
A telefonon kijelezze a beérkező üzeneteket A jelzés iconjával.
A Wereable-ban a progik kipipálva csak a beállítás nem jó valószínűleg. -
code1005
senior tag
Sziasztok,
az EKG és vérnyomásmérés csak Samsung telón aktiválható? Huawei P20 Pro-n szeretném használni.
-
lucky07
aktív tag
AZ ECG az fel ment de a BP-t nem hagyja mindig hibára dobja pedig anno fent volt már.
Nem értem egy Huawei Mate20 Pro-ról van szó.
Jelzem már volt fent csak most újra húztam az órát mert merült mint a tégla.
Valakinek valami ötlet? -
lucky07
aktív tag
Hát nem igazán akar vissza mászni az ECG meg a BP
-
Badboys
őstag
Szerintem nálad valami gebasz lehet. Tegnap reggel töltöttem volt gyaloglás és a többi ami fentebb le írtam . Éjszaka kikapcsolva és most vagyok 75% on. Próbáltál egy gyári vissza vagy új telefon csatlakoztatása?
Úgy tudom, hogy a háznál javítás megszűnt, de lehet rosszul tudom. -
Poonkie
tag
Sziasztok,
Létezik olyan töltő pad, amivel Galaxy Watch és a Galaxy Watch 3 is tölthető? A gyári töltők nem ilyenek. Köszönöm! :)
Üdv,
Poonkie -
lucky07
aktív tag
Nekem is a nagyobbik van de LTE de telefon nélkül vagyis Bluetooth kapcsolat nélkül sosincs.Önálló módban meg is halna sajnos
Sztem ezt visszaküldöm garba nézzék meg.
Visszaállítom gyári beállításokra.
Itt is házhoz jönnek vagy ez posta megoldás lesz?
Azért kemény hogy tegnap este töltöttem 100%-ra és egyetlen alvás mérés csak teszt miatt és most 59% -
Badboys
őstag
Köszönöm.
Nekem LTE van és 3 naponta teszem töltőre50% al. Napi folyamatos 20 km kerékpározás jó időben. Most gyaloglás 90 perc folyamatos. Napközbeni nincs hozzá adva. Automatikus felismerés. Folyamatos pulzus mérés, autó szinkron, folyamatos blutut. Napi 3 vérnyomás és EKG mérés. Kb ennyi mondjuk éjszaka kikapcsolva. -
Nekem is most tiltott le... Ahogy nézem, egy darabig, csak figyelmeztet, de aztán pár warn után letilt...
lucky07: nekem a nagyobbik verzió van, és nem LTE... így 2-3 napot bír átlagos használat mellett. Ha túrázni megyek, egy nagyobb túra telefon nélkül leszívja rendesen.
Az LTE azt hallottam gyorsabban merül alapból is. -
lucky07
aktív tag
Szia
Neked melyik típusú Óra van? Az LTE vagy a sima?
Mert nekem 1-2 nap amíg le nem merül.rettentő gyorsan merül mint a nyeletlen fejsze.
Pedig se folyamatos pulzus mérés se zene hallgatás se róla való telefonálgatás se folyamatos GPS.
Azon gondolkodom hogy vissza küldöm gariba hogy nézzenek rá.
Mert ez így elszomorító ha mennék vele kirándulni egyet hogy lemerülne 0-ra mint az atom. -
Badboys
őstag
Találkozott más is aki használja a vérnyomás és EKG appot ilyen jelenséggel? Ma ki írta, hogy kalibráljam ujjra mert le járt a 28 nap. Újra kellett kalibrálni mert ki dobta az emlékeztetőt, hogy nem fogom tudni használni.
-
soko70
aktív tag
Üdv, pont ma találkoztam én is ezzel a problémával, de sikerült megoldást találnom. Kb 1 órát aludtam délután, megnéztem a Health-ben semmi. Az órán ellenőriztem, megjelent pontosan minden adat, és érdekes módon már a Health is látta utána, szerintem valami szoftver probléma.
-
NeeKee
tag
Sziasztok,
Megbolondult az órámHa hívnak, nem tudom fogadni a hívast az órán, ha fel is veszem ott, telefonon szól a hívó fél. Eddig simán tudtam órán beszélni, ez most valamiért eltűnt. [kép]
Valamint az értesítések csak csippannak, de nem jelzi az óra kijelzőjén, fekete marad, pedig a beállításban jól van, hogy megjelenjenek az értesítésekSomebody help me!
-
kmarci25
veterán
válasz
Parallaxis #410 üzenetére
Értem, oké.
-
axlfsi
veterán
Igazad van, lányos zavarombam az USA cert.megszerzését linkeltem.
A kollega valószínűleg arra gondolt, hogy még nem kapott CE minősítést EU-ban az EKG, vérnyomás és a Spo2...Más: megtaláltam hol kell összekötni a Samung Health alkalmazást a Samsung Healt Monitor alkalmazással, ami után meg is jelent az előzőben az EKG menüpont és valóban, ahogy előttem már írták, ha rá bökök, gyakorlatilag elindítja a SHM alkalmazást, de a vérnyomás értékeket nem szinkronizálja ...
-
axlfsi
veterán
Az alvasmonitorozas vajon "nap" (delutani szunyoka vagy akar hosszabb alvas - a lenyeg, hogy nem ejszakai alvas) rogzitesere, felismeresere nem kepes? Mit tapasztaltok?
Ma aludtam delutan 2 orat, de egyaltalan nem ismerte fel ... (emlekeim szerint, pl. a MiBand fitnesskarkotok siman megbirkoznak a feladattal...).Koszi!
-
válasz
míg a Samsung termékét az EU-ban sem fogadták el
Erről valami forrás?
-
axlfsi
veterán
válasz
Mi a véleményed a WiWe-rõl?
UI.: rendeltem egyet, ma éjfélig még 65 az ára,... Biztosan nem ér annyit, mint egy 12 csatornás EKG mérő műszer, de ha bárkinél a családban, rokonságban kimutat valamilyen eltérést, amire érdemes odafigyelni, már akár életet is mentett...
-
Parallaxis
addikt
válasz
kmarci25 #403 üzenetére
Jaj nem, teljesen igazad van mégis. Biztos az lehet, hogy az AW (és a Withings) annyival, de annyival jobb, hogy pontosabb adatokat ad, mint egy felkaros mérő egy orvossal együtt.
Ez szoftver kérdése.. Olvass utána, hogy egy ilyen érzékelőből mit lehet kihozni pl. WiWe
Az elfogultság az USA részéről vicces kijelentés, tekintve, hogy a konkurens termékeket jóval a Samsung előtt engedélyezték Koreában is, míg a Samsung termékét az EU-ban sem fogadták el. Szóval itt nem USA elfogultság a gond, hanem az, hogy a mérés valószínű pontatlan és nem megbízható.
Ne legyél már ennyire naiv és elfogult az AW-vel szemben.
Sem naív, sem elfogult nem vagyok, mivel azt használok. De ettől azért még képes vagyok helyén kezelni a dolgokat. -
axlfsi
veterán
Srácok! Azt nem lehet valahogy elérni, hogy a Samsung Health-ben ha a Blood pressure menüpont alatt a RECORD-ra byonok, akkor ne csak kézzel vihessek be értéket, habem mérjen az órával?
...ez így elég gagyi (pedig saját ökoszisztéma, Samsung Health es Samsung Health Monitor alkalmazásokról beszélünk...) -
kmarci25
veterán
válasz
Parallaxis #400 üzenetére
Jaj nem, teljesen igazad van mégis. Biztos az lehet, hogy az AW (és a Withings) annyival, de annyival jobb, hogy pontosabb adatokat ad, mint egy felkaros mérő egy orvossal együtt.
Ne legyél már ennyire naiv és elfogult az AW-vel szemben. Idejársz a topikba trollkodni... -
EAndrew
aktív tag
válasz
Parallaxis #401 üzenetére
Igen, igazad van a AW sokkal több előnyt élvez az ottani piacon, elfogadják mint orvosi mérést, azonban nem feltétlen jelenti azt hogy az eredményei jobban tükrözik a valóságot mint a WA mérései. Láttuk már, hogy milyen dolgokban bukott meg vagy le az IOS. Nehéz téma ez, de egy amerikai piacon egy amerikai terméket előbb átnyomsz mint egy samu-t, vagyis egy kicsit mégis szól a népről. De nem törnék pálcát egyik felett sem, szerintem mindkettő jó de én mégis a WA mellett maradok, annak ellenére hogy van még mit "pontosítani" ezen is.
Más téma:
Azonban a WA-ra visszatérve, használ-e valaki Galaxy watch designer programot a WA3-al? Nekem sehogy sem sikerül kapcsolódnom hozzá . Akinek igen, az ossza meg hogyan, mert zavar hogy nem tudom a saját watch face-t rámenteni. -
Parallaxis
addikt
Ha csak az "amerikai nep" mondja, hogy az AW jobb, akkor az nekem irrelevans
Nem a népről van szó
Ha egy AW eredményt elküldesz e-mailen az ottani orvosnak, vagy kórháznak, akkor elfogadják, mint elsődleges diagnózist, a WA eredményét nem (szerintem nem véletlen, hogy a Samsung ennyi idő után sem tudta engedélyeztetni a világ nagy részén). Egyébként szerintem ez szimplán szoftveres történet, ami még fejlesztésre szorul.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legkomplexebb, legkiforrottabb, legintegránsabb okosórája lett a Watch3 és már a méret miatt sem kell kompromisszumokat kötni. Csak az a szerencsétlen EKG kapna már engedélyt.
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest