- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Parallaxis #396 üzenetére
Hat pont, hogy nem, sajnos nekem nem. Ettol azert picit konkretabb, meresekkel alatamasztott tenyekre lettem volna kivancsi. Na, de majd kutatgatok a temaban, csak eddig nem nagyon volt idom es azert kerdeztem ra, mert gondoltam, ezek mar szamokkal alatamasztott tenykent kezelendo infok...
Ha csak az "amerikai nep" mondja, hogy az AW jobb, akkor az nekem irrelevansPersze, ettol meg akar lehet igaz is, csak azt mondom, hogy ennyivel en nem erem be, ettol konrketabb tenyekre lennek kivancsi (tuti vannak, csak fel kell kutatni).
Koszi azert!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legkomplexebb, legkiforrottabb, legintegránsabb okosórája lett a Watch3 és már a méret miatt sem kell kompromisszumokat kötni. Csak az a szerencsétlen EKG kapna már engedélyt.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Samsung Galaxy Watch4
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest