- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Sajnos nem. Most viszont végre találtam egy romot amit feltettem és lehet benne XEH-t választani. Azt fel is tettem.
Jelenleg ez van fent: P1000XWJMG/P1000OXXJM6/P1000XXJMG (XEH)
A kies azt írja, hogy az eszköz nem támogatja a kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftwarefrissítést.Akkor most célba értem? Így nem lesz semmi gyanús?
-
sgery
őstag
A 10ből 1 rom ment fel, de az orosz és nem változtatható rajta semmi.
A leírásban úgy írták, hogy először a pit megy fel repartal aztán a többi file repart nélkül.
De én próbáltam az egészet egyben is feltenni (pit+3file) reparttal és a nélkül is.
De egy csomó romhoz csak 1 file van (modem és css hiányzik) -
sgery
őstag
Az általad linkelt oldalakról kb 10 féle romot leszedtem, köztük volt olyan, ami multi css-s volt. Ebből 1 romot tudtam felrakni, az is orosz és nem multi css így választani se lehetett.
Kérlek szépen, linkelj nekem egy romot amit feltéve jó lesz, mert nem tudom hol találnék, hiába keresem 1000-rel :/
Azt sem értem, miért nem teszi fel. Pedig a leírtak alapján először a pit-file-al re-partozom, aztán re-part nélkül menne fel rá a kiválasztott rom. Ott mind3 file-t berakom, start elkezdi és error.
Hálásan megköszönöm ha valaki belinkeli nekem a romot. Komolyan.
-
Luissimo
veterán
tapasztaljuk:
"Switched from Unnamed V1.3 to this ROMhttp://forum.xda-developers.com/show....php?t=1353513.
Everything is great on it except for my wifi going out every 2-3 minutes then coming back. I even re flashed it twice and it still is doing it. What could be causing this issue? I looked through the entire thread and no one else is complaining about it. I'm going to have to go back to UNnamed for a bit in the meanwhile.
and all I did was install the Rom, no themes.
Thank you."
"tudós" fórumok szerint sincs rá gyógyszer ?
keresem, keresem
(bár ez mintha Galaxy SII-es nél előferdülő dolog lenne, de azonis 2.3.6-os fut ( lehet hogy abból van TABra átfércelve
)
-
Luissimo
veterán
békés ünnepeket.
2.3.6 ROMról kicsit.
piszok gyors, de:
- a beépített hírek szolgáltatás (gondolom valami RSS szerűség lehet) nálam nem frissít, hiába állítok be 3 órás frissítési időt, még mindig dec.23-nál van az utolso hír.
és még akkoris az marad, ha rányomok az azonnali frissítésre.
mi a tapasztalat másnál ezzel?
-feltettem a wifi analyzer programot, ami a feltétel után az első alkalommal idul csak el és adja be az elérhető AP-kat, utána nemhajlando ujra működni.
kiprobálná valaki?köszi
-
ArchElf
addikt
Erre (kiemelt) gondoltam a JQ1 Patch-nél:
Az imént felrakott STOCK rommal ellátott tabunk természetesen rootolható, mégpedig a következő módon:
0. - 2.3.6 esetében, nem minden esetben működik ez a módszer. Ezért ITT olvasható angolul egy másik leírás!
1.- Szükségünk lesz itt is az imént használt ODIN-ra, valamint a következő fájlra: CF-Root-TAB7_XX_OXA_JQ1-v3.3-CWM3RFS fájlra
2. - Kicsomagoljuk a fenti fájlt, majd az ODIN indítása után, csatlakoztatjuk a tabot downloading módban.
3. - Betallózzuk az ODIN PDA részében az imént kicsomagolt CF-Root-TAB7_XX_OXA_JQ1-v3.3-CWM3RFS.tar fájlt, majd itt is üresen hagyva a Re-Partition opciót a Startra kattintunk.
4. - A flash végeztével megvárjuk, amíg a tab újraindul (kb. fél perc) majd élvezzük a root jogokat.Lehet, hogy nem a külön pit-tel raktam fel a JQ8-at, csak úgy magában???
AE
-
ArchElf
addikt
Teljes process:
- Gyári Telenoros
- Root SuperOneclick (legfrisebb, XDA-ról)
- efs khm... mentése
- JQ1 Update (repart PIT + TAR)
- factory reset / cache reset
- dbdata Update
- JQ8 Update (linkelt stock)
Ezután
1)
- Superoneclick -> úgy nézett ki felment, de a végén mégsem
- feltettem a Superuser-t a marketről, látta, hogy fent van a 3.0.3, de amikor nyomtam egy Update-et, akkor nem tudta felíni a fájlt
2)
- ZergRush-t megpróbáltam közvetlenül debug console-ból, az is lefutott, de a végén nem tudta feltenni a Superuser-t. Azt írta, nincs hely.
3)
- Megpatcheltem a kernelt a JQ1-es Patch-e, ami linkelve van, de úgy tűnik ez ehhez nem jó, csak az Overcome-hoz. Wifi bemondta az unalmast. SIM-et nem ismerte fel , csak egy újabb factory reset után. Root lett, meg superuser is, de valami régebbi verzió, amit nem tudtam a Superuser marketes progival frissíteni. Titanium Backup kapott Root jogot, de nem volt net.
4)
Újra factory reset és vissza a JQ8. Superoneclick-el megborítottam mégegyszer, de nem adta meg magát.Konklúzió:
A Samus srácok úgy rakták össze a kernel partíciót, hogy nem maradt hely, ezért su konzolon valamit ki kellene szedni a systemből, hogy beférjen a superuser...AE
-
-
gaben1117
senior tag
De a gyárit kell rootolni, mielőtt feltolom az Overcome-ot? Vagy az nem számít? Gondolom a CWM az megmarad, azt már nem lehet elcseszni. És még arra lennék kíváncsi, hogy a módoított EFS mappával mi lesz? Ugye írtam, hogy a Galaxy S unlock progit használtam. Azt megint meg kell majd csinálni, vagy megmarad?
-
Drachoo
senior tag
Igen és végre most nem kapom rendszeresen a sok hibát.
sbalu1: Ha jól emlékszem te is panaszkodtál a marketre. Ha gondolod próbáld meg amit belinkeltem.
Nekem megoldotta a gondjaim. A forrás: magyar android portál.
-
Drachoo
senior tag
Köszönöm! Igazából biztosan jó a 3. pontban linkelt rom, de valahogy ahhoz nem túl sok bizadalmama van, pláne most, hogy végre jó már a marketem.
Na most viszont sikerült meggyógyítanom a marketet. Kijött a 3.4.4-es verzió és ezt lecseréltem a jq1 - overcome 4 alatt. Ezzel végre űgy tűnik minden ok!
-
Drachoo
senior tag
Szia!
Hát igen, ez érdekes, de kipróbálom holnap a 3 fájlos rootolt rom-ot amit linkeltél. Remélem az jó lesz.
Ott ha jól láttam csak pda és csak modem fájl van plusz a pit ugye? Ezek szerint a csc-hez nem rakok be semmit.
Köszönöm!
ui: viszont nekem a billentyűzet lett jó, ez is valami...
-
-
EmThor
addikt
De mondom, én sohasem mókoltam a gépet, május óta mióta megvettem a gyári 2.2 volt rajta, se root se semmi. Most is csak a stock szoftvert cseréltem. 2 új holland progi van rajta, 1-2 samsungos cuccot javítottak, de ennyi igazából. Gyors, meg tetszik az új unlock képernyő.
-
sbalu1
senior tag
Nekem a Marketből a régebbi 3.1.3-as verzió tetszik, a Kratosnál még vissza tudtam állni rá úgy hogy lefagyasztottam a Market Update-et és az új helyére telepítettem az általam kedveltet, de az Overcome 4-nél ez már nem sikerült, itt nem engedi visszarakni ezt a régit.Az általad írt patch két mappát tartalmaz, az egyikben egy még régebbi market, a 2.3.6-os market apk-ája található, a másik mappa pedig egy Meta-Inf nevezetű, amivel nem tudom, hogy mit kell önmagában kezdeni.Az Overcome honlapon sincs leírás róla.
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Nekem is produkált már hasonlót a marketből a pocket legends. Nem oldotta meg a market adatainak a törlése sem. Én úgy érzem, hogy ez nem a ROM problémája, hanem a market szórakozik. Nekem pl a pocket legendsnél rom verziótól függetlenül szokta hozni.
Néha meg simán feltelepül, minden zokszó nélkül.
-
Deeday
senior tag
Nekem meg ha lesz egy kis időm majd megsajnállak hogy milyen elfoglalt vagy
xD (csak vicc vóóót) Holnap megyek vissza Németbe majd rálesek azé a fórumra. Amúgy akkor fel sem tetted azt az egészet kipróbálni csak szétbontottad ?
Néztem de valami 190 MB az egész mi lehet abba benne ? Vagy az össze van építve maga a 4.0-val egybe ? -
Deeday
senior tag
Én bíztam benned tudtam hogy nem bírsz majd a véreddel és nekiugrassz valaminek
Feltettem tegnap óta belaktam az új overcome ot és hát mit ne mondjak 2 teljes filmet végig néztem délelőtt miközben a nejemre vártam és hát még mindig 48% os az aksiEddig szupernek tűnik. Szaggatás mentes folyamatos a működése dinamikusabb és rugalmasabb mint az elődje volt. Az aksi kijelzés nekem is tetszik azt ne zargassuk
Várom képekkel együtt a CWM -es témádat Mycso .... -
sbalu1
senior tag
-
danih
veterán
Ilyenkor mit lehet tenni?
Ha most visszaállítom azt, amit "gyári állapotnak" neveznek (és full wipeolok), akkor azt az állapotot kapom, ami az overcome 4 felrakása után volt?
Nézegetem egyébként és látom, hogy a fel/le töltés szinte folyamatosan aktív! Log szerint már 50 megányi adatforgalmam volt - a semmire! Ez lesz a ludas, csak nem tudom, hogy nézzem meg, melyik progi szórakozik! Van tűzfalszerű progi ami ezeket nézi? -
Deeday
senior tag
Jólvan barátom Öri Hari
Amúgy ezen már régebben volt itt vita hogy minek a task manager stb.... zárjuk le most a témát nekem 260 MB szabad ramom van és ez így szép
És folyamatos....... És sok butaság van az androidba amit érdemes kilőni mert sosem használod és feleslegesen eszi a ram ot a háttérben.....
mycso: kérdezni szeretném hogy ezt az új Overcome rom ot feltudom tenni valahogy hogy ne keljen formázni semmit ? vagy érdemes megint gyalulni koppra mindent előtte ?
-
aggleány
addikt
mycso, Drachoo
Nekem nem hiányzik semmi, csak mielőtt írtam, beleolvasgattam a topikba, és úgy láttam, hogy nem lesz hozzá további frissítés (pl. Honeycomb). Engem nem zavarna, csak érdeklődtem.
Szabad ilyet használtan venni? Soha nem szoktam műszaki cuccokat használtan venni, de új áron elég húzós még mindig.
Onnan jött az ötlet, hogy a szolgáltatóm kínálgatott egy másik tabot nagyon olcsón, de az nem tetszik igazán, ezt viszont már nem lehet kapni náluk. Ezért gondoltam, hogy megpróbálok utánanézni, hogy jó lenne-e nekem egy ilyen. Amúgy is Samsungos vagyok, úgyhogy maradnék a kedvencnél itt is.
-
sbalu1
senior tag
Azt értem horrorisztikusnak alatta, hogy ha egy ilyen tapasztalt romolos is "majdnem megijed" mint Te, akkor gondolhatod, hogy egy mezei user hasonló esetben összefaxolja magát.Én is alaposan leizzadtam, amikor a Ginger felrakása után megpróbáltam Odinnal visszatenni a Froyót, de nem sikerült, de még a CWM backupja se.Szerencsére a GB visszamászott.U.I:Egy lelkes újonc.
-
Drachoo
senior tag
"Igen azt írják, hogy a stocksafe JMK froyo-t kell visszapakolni és hozzá a 2.2.1-es OC kernelt, utána CWM-ből flesselhető."
Nekem is JQ1-es 2.3.3-as rom van fent. De én eddig úgy tudtam, hogy nem lehet 2.3.3-ra visszatenni a froyo-t a bottloader miatt, mert téglásít.
De akkor valamiről lemaradtam.
Na várom a stabil verziót, érdekel!
-
Drachoo
senior tag
Szia!
Ez most milyen android? Tényleg 3.x honeycomb vagy csak egy grafikailag feltuningolt 2.3.x témázva? Bocsi de néha ezeknél az elnevezéseknél nem azt kapja az ember amit a név takar.Ha jól sejtem ez 3.x honexcomb. A telefonrésze jól működik? Milyen súlyos bug van még azon kívül mint amit leírtál? Keresem a hibajegyzéket. -
Alukard
senior tag
Nem tudom, nekem nincs gondom az agybadugós fülesekkel... nagyon jól lehet aludni úgyis ha az ember fülében van
csak az evés visszhangzik... viszont a legtöbb külső zajt kizárja... sokáig sennheiser agybadugósokat használtam és nem azt mondom, hogy megüti a gyári samu füles a szintet, de nincs miért szégyenkeznie...
-
jksx
senior tag
Galaxy S Wifi 5.0 Tab, csak wifi van benne és a kijelzője 5"-os.
A zenelejátszója és a hardverje szinte alapzaj mentes.sbalu1!
Az alapzajt szerintem kevésbé befolyásolja a lejátszó app, mint a hardver minősége.
Ezért érdeklődtem az alapzaj miatt.
A Galaxy Gio-nak pl. rettenetes alapzaja van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest