Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
Még egy olyan kérésem lenne Hozzátok, hogy elindított zenelejátszó és letekert hangerő mellett mekkora alapzaj hallható-e egyáltalán?
A Gio-nál pl. pont az a gond, hogy bármilyen zenelejátszó appot fel lehet pakolni rá, akkor is megmarad az alapzaj, még levett hangerő mellett is. -
jksx
senior tag
Hát nem tudom, de ha a romcsere sem segített az inkább hardveres gond lehet.
A Gio-n ha bármilyen hangot ki kell adnia akkor jön a "sssss..." jó kis sistergős alapzaj, ezen nem segít semmilyen lejátszó csere.
Míg a Galaxy S wifi tablet esetében ez az alapzaj a töredéke, szinte alig hallható max. hangerő mellett. -
jksx
senior tag
Galaxy S Wifi 5.0 Tab, csak wifi van benne és a kijelzője 5"-os.
A zenelejátszója és a hardverje szinte alapzaj mentes.sbalu1!
Az alapzajt szerintem kevésbé befolyásolja a lejátszó app, mint a hardver minősége.
Ezért érdeklődtem az alapzaj miatt.
A Galaxy Gio-nak pl. rettenetes alapzaja van. -
-
jksx
senior tag
Tuti, hogy lesz rá Gingerbread, mert a használati utasítást már letölthető innen:
http://www.samsung.com/hu/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=FW&prd_mdl_name=GT-P1000
A Pólus Centeres Szervizpontnál azt mondták, hogy a központi szervizbe beviszik és frissítik, ezzel szemben az Alle Centeres szervizpontban meg nem is hallottak még hivatalosan elérhető frissítésről.
Én is vennék ilyen kütyüt, ha valaki mond valamit az alapzajáról és a hangminőségéről.
Egy Galaxy S Wifi-ről állnék át (annak nagyon jó a hangminősége). -
jksx
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy milyen a tab "gyári" zenelejátszója?
Lejátszik-e FLAC fájlokat?
Mekkora a készülék alapzaja?
Jobb minőségű fülessel milyen a hangminősége?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest