- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
siralywarez
csendes tag
válasz
warezxts #71858 üzenetére
Szia! Én rendeltem egy 3200mAh Hong-Kong-ból, de nem annyira jött be, van rajta egy bekapcsológomb, akkor tölti a teló akkuját, de hamar leszívja, max nyersz vele pár órát. Ha kikapcsolod akkor meg néha felmelegszik a külső akku, és lemerül magától. Amúgy az anyaga minőségi és nem néz ki rosszul, de a benne lévő akkuk nagyon harmatgyengék.
-
dannyyyyn95
csendes tag
válasz
warezxts #70377 üzenetére
Most már értem mi a "problémátok".
Bevallom őszintén fogalmam se volt, hogy jár a futárszolgáltatás ehhez a telefonhoz. Mindezek ellenére inkább elviszem, úgyis útba esik. Szép napot nektek!
u.i.: Jó dolog az, ha tisztában vagyunk azzal, hogy mik a lehetőségeink és nem csak a kötelezettségeinket tudjuk, persze a lehetőségeinkről (jogainkról) általában nem tájékoztatnak megfelelően, nem hiába...
-
Magga
aktív tag
válasz
warezxts #70248 üzenetére
Mivel a mentésed még régi ezért nem tud visszamenni!
Leegyszerűsítve:
- a régi efs tartalma "a"
- az új efs tartalma "b"
Új ROM telepítésénél automatikusan átírja "a"-ról "b"-re. Ha régebbi ROM-ot telepítesz, az nem tudja visszaírni "a"-ra, ekkor kell a mentés amiben "a" van, hogy régebbi ROM telepítése után megfelelő legyen az efs partíció tartalma. -
Magga
aktív tag
válasz
warezxts #70232 üzenetére
A leaked 4.2.2 még a "régi" efs-nek számít, így feltehetsz rá bármit, mindig vissza fogsz tudni állni régebbi verziókra is. Felfele nyugodtan lépkedhetsz, nem lesz probléma az IMEI-el, csak akkor ha egy újabb (MG2-MG4 és újabbak) után szeretnél visszatérni régebbire! De mivel van mentésed ez téged nem érint!
Azért ezzel ments! -
bajaki
őstag
válasz
warezxts #69669 üzenetére
Szóval ez az EFS mappa tartalmazza az IMEI-t? Így már értem. Akkor egy ilyen mentés lesz elsőként, úgy is rootolva van a telefon, aztán felmegy a CWM majd onnan a ROM majd a GAPPS.
Egyébként ez a GAPPS dolog sem teljesen tiszta nekem. Ez mit tartalmaz? A Google szolgáltatásokat? Ha ezt nem rakom fel akkor pl. nem lesz Play Áruház?
Black&White
Rendben, azok is meglesznek ROM-telepítés előtt.
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
warezxts #68984 üzenetére
Na most megpróbálom ezt a megoldást, mert semmi sem történik, sorozatszámom van, IMEI van (ugye átütött, de van, nem 0049**). Mondjuk XELL4 ROM- ról csináltam az EFS backupot, ami 2012 novemberi, tehát v1, szóval egy próbát megér, de az alapvető probléma sajnos jelen van , közvetítek, hogy sikerült- e, remélem ez megoldja, egész nap nem volt hálózatom, és azért elég kínos, ha engem tudnak hívni, de se nem látom, se nem tudok rá reagálni..
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
warezxts #68964 üzenetére
Sorozatszamom is van, bar korabban nem neztem, nem tudom valtozott e, egy 11karakteres szamsor. Az IMEISV viszont csak 01.
A kelzsoca- fele EFS manager milyet keszit, vagy ez mitol fugg? Meg nem tudtam megnezni a linket, de koszonom eddig is!
Remelem azert van vegleges vagy teljesebb megoldas is.
-
lafaty80
addikt
-
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest