- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mákos7észta #69473 üzenetére
Miért nem használsz Poweramp-ot zenére?
-
warezxts
senior tag
válasz
Mákos7észta #68966 üzenetére
Minden leírást megtalálsz itt!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2393289
Nekem úgy oldódott meg, hogy feltettem az omega 4.2.2-es ROMját (Omega v46 - XXUFME7) .
Ebben a ROMban újabb modem van mint az MG4. 0049*** Imei-vel indított, amit kelcsoca progijával visszaállítottam (efs), de hálózatra nem volt hajlandó felmenni még így sem. (Alapból nekem 000000 volt a serial number, de azt valahogy kapott sok próbálkozás közben más romokkal/patchekkel de ne kérdezd hogy). Szóval, utána Ariza patch-et használtam rá, így miután bebootolt a teló, rá kb10 mpre (addig ugyanúgy nem regisztrált lesz a hálózaton), már működik a hívás meg minden. A beállításokban az eszköz névjegyében nem az akármiXXM7JHD vagy mittudomén milyen modem lesz feltüntetve hanem ArizaJV v0.5.
Ami érdekes, hogy most nem találom a linket neked a V46-os omegához, pedig 4 napja tettem fel (kb azóta van telóm is) és mindenhol csak a 4.1.2-ből készült főzethez (v50.1) meg a 4.3 (v51)-hez van [link] Ezekről nincs tapasztalatom de azt elmondhatom hogy a 4.2.2 nekem atomstabil (le is kopogom). ha tudod szerezd be valahonnan.
Remélem tudtam segíteni vagy támpontot adni! -
warezxts
senior tag
válasz
Mákos7észta #68963 üzenetére
serial numbered nem 0000000 véletlen? imei alatt találod beállításokban. egyébként én is jártam így, most patchalve van a baseband, van serialom meg imei.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918601
de vigyázz efs v1 vagy v2-d van-e? -
mgTerminator
veterán
válasz
Mákos7észta #68347 üzenetére
Keresd meg kékbékát, ő vissza tudja állítani a régi EFS-t
-
törölt tag
válasz
Mákos7észta #68357 üzenetére
Wow. Még jó, hogy nem volt saját dropboxa, ill. hogy nem pucolták le a telefont eladás előtt. Sajna szerintem a többség nem ilyen "egyszerű", de jó tudni, hogy a DB erre is jó lehet.
-
törölt tag
válasz
Ez mekkora ki.szás már! Nem elég, hogy ellopták, és gyány állapotban kapod vissza, még Te is szívj miatta.
Mindig kiakadok ezeken... Drukkolok a gariztatáshoz, már amennyit az segít.
Tudnál esetleg egy PÜ-t küldeni arról, hogy a dropbox hogyan segített a megtalálásában? Csak mert IMEI változtatás után ugye más módszerek kevésbé játszanak, és mindig jó tudni, ha van még egy extra opció.
-
Sholom
tag
válasz
Nem fogod tudni otthon visszaállítani. A romolós, otthoni módszer csupán a rendszer által tévesen "konvertált" vagy kinullázott számot "állítja vissza"
Ebben az esetben 99% hogy valamilyen boxszal lett átírva a szám, azt meg csak szintén úgy lehet visszaírni. Én azt ajánlom hogy próbáld a szolgáltatóddal elintézni a dolgot. Lehet hogy az ottani szervizest rá lehet beszélni a visszaírásra a rendőrségi papírokkal.
-
LouiS22
veterán
válasz
Mákos7észta #68343 üzenetére
És egészen biztosan nem került a virtuális munkalapodra rá az, hogy módosított szoftvere volt, garancia pápá?
-
törölt tag
válasz
Mákos7észta #63793 üzenetére
Visszaállítod teljesen gyárira a telefonod, és kihívod a szervíz futárt. De ha rájönnek hogy nem stimmel az IMEI akkor bukó.
Bár ha kétséget kizárólag bizonyítani tudod hogy nem te ütötted át az IMEI számot hanem az aki ellopta tőled, és ellene feljelentést is tettél akkor meg kell csinálják a készüléked. De ezt bizonyítani szinte lehetetlen.Szerintem állítasd vissza a gyári IMEI számot (erre van video a youtube-on) utána tedd teljesen gyáriba a telefont és hívd ki a szervizest. Nem kell tudnia arról hogy ellopták tőled a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végső megjelenési dátumot kapott a Metal Eden
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy ruhás topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest