Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz apaszka #66585 üzenetére
mert van néhány repedt s4 kijelző? azokat kéretik nem beleszámolni, ahol egyértelműen külső behatás érte, ami egyértelműen látszik is a sérülésből.
s3/s3 lte esetén több ilyet láttam, bár idővel beérheti az s4 is, hiszen utóbbi még nem olyan régi típus.
mindegy, kár hasonlítgatni a típusokat, valaki csak a rosszat akarja meglátni valamiben, mások a jót is, ilyen a világ.
hidd el, ha annyira problémás lenne az s4, nekem már régen másmilyen gyártó/típus lógna a zsebben, az xperia z is ment a levesbe 3 hónap után, mert lett jobb utód.
a másik az, hogy én nem csak a fórumos hozzászólásokból gyűjtöm a tapasztalatot, mert ott bárki leírhatja, hogy külső behatás nélkül elrepedt a kijelzője, aztán vagy igaz, vagy nem, hanem saját tapasztalatra, és megbízható forrásokra alapozok.
s3 lte esetén is próbáltak már megvezetni, hogy bizony hozzá sem nyúltak a rendszerhez, és egyszer csak elszállt az egész, egy fórumban is leírták ezt, és azt akarták bizonyítéknak felhasználni, hogy de akkor ott sem írták volna le, közben meg nézzük, hát nem moddolt s3 firmware verzió nyomai figyelnek az s3 lte készüléken?
végül beismerte a tulaj, hogy azért tette (volna) fel, mert az már sima s3 alatt is bejött neki...
s4 alatt is volt már olyan, hogy i9500 firmware ment az i9505 típusra, és fordítva.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- Video konvertálás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Monitorkalibráló eszközök
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...