Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzboxx
senior tag
Felraktam a DBT februári frissítését...
Úgy érzem, mintha az animációk meg gördülékenyebbek lennének, de lehet, csak tévedek... -
válasz
Devilstudio
üzenetére
Én meg van amikor nem tudok hívást indítani!
-
Devilstudio
tag
Srácok nekem a térerő 1-es vagy 0-a mióta frissítettem.
Mi erre a megoldás?
Internet is alig van.Köszönöm szépen előre is a segítséget.
-
sittes79
addikt
Tölthető Telekom os cucc, remélem nem veszik el minden
-
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet, hogy nekem a Messenger és SMS értesítésnél zölden világít a LED, a páromnak meg kéken?Android 10 frissítésnél az appoknál Nálatok is megjelent egy start nevű alkalmazás?
Aki csinált FR-t a frissítés után mennyi szabad helye lett?
-
hematoma1
senior tag
Szeretnék valami jobb minőségű üvegfóliát rárakatni a telóra.milyet tudnátok ajánlani.
-
kiskeni
aktív tag
Halkan megjegyzem, hogy a Google-féle gesztusvezérlés nem csípi a OneHand Operation+-t. Csak annyi történik, hogy kikapcsol a vissza gomb, ha aktív a program, mert ugyebár a OneHand Operation+ is az oldalsó területeket használja. Vissza gombot még így is lehet csiholni oldalra az appból.
-
qltsar
veterán
válasz
samu74
üzenetére
Megint talalkoztam a jelenseggel...irtozatosan zavaro, egyszercsak kilep a feluletrol, ahova irok, foleg akkor fordul elo, amikor csak egy kezet hasznalok (ujjat
)
.Nem mellesleg, hogy egy hosszabb uzenetnel ez kb. szivroham, mivel folyamatosan azthiszem, hogy osszeomlott az alkalmazas es elveszett amit leirtam :'(.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok,
Lehet hogy off hsz, akkor elore is bocsi. Volt essigiekben egy olyan ertesitesi hangom, hogy Warm. Most miota a 10es droid van már nincs. Nem tudjatok esetleg, hogy ez melyik alkalmazashoz kotheto? Akinek van ilyen ert. Hangja, tud esetleg csatolni egy alkalmazas listat, hogy mik vannak neki fenn? Kepernyokepek alapjan rakom fel friss telepitesekkor az alkalmazásokat, de hiaba van minden fenn, nincsen ilyen hang. -
pusszycat
nagyúr
válasz
csorbajeno
üzenetére
A rezgést ki lehet kapcsolni, én most kapcsoltam be.
-
paolinho
addikt
TH-re is Megjött a 10-es. Aki thaiföldi, vietnámi, vagy izraeli rommal használja a telefont annak megnyugtatásul közlöm, hogy megmaradt a beszélgetés rögzítési funkció. Eddig nagyon szépen fut a telefon ezzel a platformmal. Egyetlenegy negatívum amit tapasztaltam, a Waze használatakor telefonhívás alkalmával nem dobja vissza a térképet a beszélgetés alatt kihangosított állapotban.
-
Amióta megvan a telefon, azóta zölden villog nem fogadott hívás jelzésére és kéken villog SMS érkezése után.
Kivéve, amikor rajta volt a LightFlow mert az nagyon jól testre tudta szabni a LED színét és villogását, de egy idő után a LightFlow már nem fért össze valamelyik rendszerfrissítéssel
-
qltsar
veterán
válasz
samu74
üzenetére
Fura, én is azt használom, lehet, hogy bezavar a Launcher? Nálad látom, hogy a gyári van, mert aktív az "Egyéb opciók" menüpont.
Viszont, én is vettem észre anomáliát, randomra alkalmazásoknál amikor írogattam, hogy egyszer csak kilépett az üzenet felületről (gondolom HOME-nak érzékelt tévesen valamit). Ez 9 alatt nem volt. Újraindítás után valamennyire megjavul.
-
samu74
addikt
-
Fros7y
csendes tag
Üdv Urak!
Aki használja az új gesztusvezérléseit,
Ma telepítettem a 10-est. Eddig abba a tudatba voltam, hogy a vissza húzás csak a navigációs terület közelében fog "működni", ehelyett azt tapasztaltam, hogy bárol húzom a képernyő szélén, akkor visszalép.
Olyan alkalmazásoknál, mint Gmail, Play áruház, ahol a hamburger ikont a képernyő bal széléről behúzással is elő lehet hívni, Ti hogyan oldjátok meg, hogy ne akadjon össze a két "gesztus"?Nem lehet állítani a húzási panel területét, mint a One Hand Operation + nál?
-
Vitaqo
senior tag
válasz
alansmithee
üzenetére
Sajnos nem kapta meg "hivatalosan". Viszont van apk, amit ha letöltesz, működik vele, hibamentesen. A 2.4.41.4-es verzió nálam hibamentesen fut. Elérni a beállítások/Speciális funkciók almenüben lehet. Vigyáz, ha ennél újabbat teszel fel, az nem fog működni. Nálam a februári verzió lefagy.
-
HdRew
őstag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Dettó, nekem még a szeptemberi frissítés van fent a telefonon, minden rendben megy, nem is akarok variálni, most lesz 2 éves a telefon, remélem még legalább egy ennyit kibír.

-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Letöltöttem telepítettem a 10es droidot ( telekomos készülékem van ), utána kapott egy gyári visszaállítást, most települnek újra a dolgok... viszont amit nem találok sehogy sem az a bixby rutinok.. az merre bújkálhat?
másik kérdés: van biztosításom a telefonra... ha valami rendkívül szerencsétlen véletlen folytán megsemmisülne a készülék és javíthatatlan lesz akkor kapok helyette egy ugyanilyen csak új s9+ -t vagy ilyenkor mi a helyzet?
-
e-newsee
addikt
válasz
pusszycat
üzenetére
Ha jól emlékszem, ez egy általános érintéses fizetéssel kapcsolatos biztonsági beállítás, hogy hiába van feloldva a képernyő, 2 perc után akkor is blokkolja a fizetést. Ha mondjuk feloldva hagyod el a telefont, és nem engedik a "megtalálók" lezáródni, akkor se tudjanak fizetni vele. Illetve igen, ha 2 perc alatt megoldják. De arra ugye azért nem sok esély van, hogy két (reálisan kb 1 perc) alatt komoly összegben tudjanak bevásárolni. Eleve ahhoz általában pénztár kell, az időzárat meg biztosítja kb. bármelyik random pénztáros.

A profi tolvajokról most direkt nem ejtek szót, azok ellen mindegy, mit csinálsz. -
hackeeeee
Jómunkásember
Felraktam a T-s S9+ra a 10-est. Eddig minden o ké, csak Cache törlés volt. Valszeg fog kelleni egy FR, de az nem most lesz.
Időjárás app megjavult végre, viszont a Telenor és Vodafone VoLTE nem megy ugyan úgy a TMH szoftverrel.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Én is ezen gondolkozom, nem szeretnék fr-t.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Tudom, hogy van bug, azt nem tudom, hogy TMH romon van-e, hisz az ma reggel jött ki (éjfélkor kerestem még, nem találtam OTA). Honnan is tudhatnám így, hogy TMH romon van-e bug? Mert közel sem biztos.
Szerk.: most látom, hogy előttem már írták. Van bug oké, bocs. Vagy 10 hsz-t nyálaztam át, ha nem többet mert lemaradtam picit. Más fórumot/cikket meg nem olvasok a telóval kapcsolatban, csak ezt. -
kiskeni
aktív tag
Srácok/lányok akik már telepítették a TMH 10-es droidot: nalatok is ott a LED bug? No nem mintha engem érdekelne, szerintem túl fogom élni míg megjön a javítás, csak kíváncsi vagyok mégis
-
sesshou
senior tag
válasz
csorbajeno
üzenetére
Oh most nézem hogy valóban szolgáltatós rom van rajta. Az AMO a spanyol orange.
Azt tudnám csak hogy a smartshopban hogy tudtak ilyet új ként eladni.
Habár... Kiállítási darabkent volt hirdetve de külsőre nem láttam rajta semmi sérülést vagy ilyesmit így nem hittem hogy baj lenne.
De eddig a Telenor os kártyával semmit nem vettem eszre semmi hátulütőjét a dolognak
Remélem nem is lesz.
-
Kékes525
félisten
Megjött a 10-es frissítés a Telekomra: [kép] [kép] Eddig nincs probléma. Nem csináltam gyári visszaállítást és cache partició törlést. Az utóbbit még ma megcsinálom. Na meg is volt a wipe cache partitio. Utána a hívás és üzenet szinkronizálás más eszközzel funkciót elindította és meg is csinálta.
Kipróbáltam az értesítést, felhívtam magam egy másik telefonnal. Nálam sem villog a led és nem rezeg, amikor kézbe fogom a telefont.
Az ikon jelzés működik, de azt a Nova csinálja. -
pusszycat
nagyúr
Megjött a 10-es. Nem villog a led. Nemfogadott hiváskor.
-
L.L.
senior tag
Telekomra is megérkezett az OTA frissítés 10-re.
-
Clever0
senior tag
válasz
fzboxx
üzenetére
Köszi, majd megnézem. Egyébként nem a grafikon hiányzik, csak a töltéstől eltelt idő érdekel, hogy mennyit bírt a telefonom.
Azt be lehet valahol állítani, hogy a böngésző minden esetben asztali nézetet mutasson? Baromira dühít, hogy minden oldalon külön be kell pipálnom, amit nem is mindíg jegyez meg. (Chrome) -
ricsir
csendes tag
Jeni és Csorbajeno köszönöm szépen!

-
jeni
félisten
válasz
ricsir
üzenetére
jó hozzá,hiszen gyári termék
az is igaz ez a S10 szériára írják
a gyári leírásában ott van a gyors töltés -
-
retroid
senior tag
Sziasztok!
Samsung Members appból valaki el tudná küldeni a Galaxy okosóra kupont privát üzenetbe?
Sajnos nekem nem adja be se az S7 se a Tab 10.1 -
ricsir
csendes tag
Sziasztok!
Van egy S9+ telefonom és szeretnék át térni vezeték nélküli töltésre.
Következő lenne a kérdésem, hogy amit kinéztem külső vezeték nélküli akkumulátor kompatibilis lenne a fentebb leírt típussal?https://www.alza.hu/samsung-wireless-battery-pack-10000mah-silver-d5552856.htm
-
jeni
félisten
-
atos30
aktív tag
Megnéztem én is ezt a LED mizériát. S9+ 10-es android, nem csináltam tiszta telepítést, ami jött frissítés ráment, nem állítgattam semmit. Nem fogadott hívás zöld Led. SMS, Email, messenger kék led. A többit nem néztem. Nova launchert használok, emiatt én nem is látok és nem is tapasztalok semmi különbséget a 9- eshez viszonyítva. Minden működik. Életem legjobb mobilja
. -
sesshou
senior tag
válasz
csorbajeno
üzenetére
Igazából nem szolgáltatós rom rol van szó hanem spanyol fuggetlenrol. De lehet kivarom a spanyol frissítést inkább nem tudom mit nyernek azon a plusz pár napon kívül az xeh val.
-
csorbajeno
veterán
-
jeni
félisten
válasz
csorbajeno
üzenetére
Igen,csak írta,hogy a levelezéseik futnak rajta.
Ha betudja ismételtem állítani akkor full újra huzás a jobb.
Ja és jelenleg hibás az értesítésnél a LED funkció.
Semmi infót nem ad a nem fogadott hívásokról,az sms-ről és az emailokról.
Per pillanat nem 100%-s az Android Q vagyis a 10-s. -
csorbajeno
veterán
-
jeni
félisten
válasz
sesshou
üzenetére
a HOME verziós CSC kell használnod a végén.-így a beállításaid , mentéseid megmaradnak.
az AP-t az AP helyére
a BL-t a BL helyére kell tenni
a CP-t a CP helyére kell kattintani
az csc ott a HOME legyen kiválasztva
ha a simát a csc használod MINDENT TÖRÖL A MOBILODRÓL
ezek szerint nem itthoni beszerzésű a telód vagy maszek alapon lett véve? -
sesshou
senior tag
válasz
csorbajeno
üzenetére
De ez ugye nem rootolja a telefont véletlenül sem.
Céges levelezés jön a telefonra amit lehal ha rootolva van a telefon. -
Clever0
senior tag
válasz
fzboxx
üzenetére
Köszi a tippet. Találtam ezeket:
"Hozzáfér. a haszn. adatokhoz.", azon belül
- "Akkumulátorhaszn. optim", nincs Accu
- "Megjelenés legfelül", nincs Accu
- "Értesítések hozzáférése", nincs Accu
Van "Speciális hozzáférés", azon belül a fentiek újra, nincs Accu
Szóval nem találtam meg ezt a beállítást és nem is értem, hogy, ha az app-ban ott van a pipa, az miért szürke, miért nem ott lehet az értesítést kikapcsolni. -
csorbajeno
veterán
válasz
csorbajeno
üzenetére
Végigfutottam a leírást. Itt lesz az Odin-hoz egy link. Ezt használom én is és ezzel sikerült mindig.
-
sesshou
senior tag
válasz
csorbajeno
üzenetére
Ha van részletes leírás akkor megtudom csinálni. Régebben sokat romozgattam. A kérdés csak az hogy root nélkül meg lehet e oldani és jár e garancia vesztéssel.
-
csorbajeno
veterán
válasz
sesshou
üzenetére
Szuper, ott van

AMO/AMO/AMO -> Ez azt is jelenti, hogy a te telefonod 1 SIM-kártyás.
Az AMO kódolás a Spanyol Orange szolgáltató ROM-jának a kódja, amire jan. 15-én még Pie frissítés jött ki, azóta semmi, így nem csoda, hogy te még nem kaptad meg a frissítést rá
Ha magyar SIM-kártyával használod és nem riadsz vissza az ODIN-ozástól, akkor javaslom a magyar független ROM-ot, az XEH-t a telefonodra. -
sesshou
senior tag
válasz
csorbajeno
üzenetére
-
csorbajeno
veterán
válasz
sesshou
üzenetére
Nem, nem nézlek annak, mert nem vagy az. Használod a fórumot, kérdezel, ha nem tudsz valamit
A hülyék kérdés nélkül téglát csinálnak a telefonból
Viszont a screenshot-ból pont lemaradt az a sor, ahol a szoftverinfók vannak. Nem feltétlen kell új kép, csak nézd meg, hogy mi van írva a Szolgáltatói szoftververzió második sorába. Itt 3 vagy 4 kódnak kell lennie csupa nagy betűvel. Az kell nekem. -
pusszycat
nagyúr
Volt itt szó róla hogy 2 perc aktív képernyő után nem megy a fizetés, ez most miért?
-
sesshou
senior tag
válasz
csorbajeno
üzenetére
Egyébként nezz hülyének nyugodtan. Máskor tudni szoktam de mióta nem mokolok a telefon firmware evel igy nem vagyok ezekben otthon
-
sesshou
senior tag
válasz
csorbajeno
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Gaming notebook topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Tegnap töröltem, ismét felraktam, digitalizáltam, ma 2x használtam. Igaz mindkétszer a turbó fizetésre, de hiba nélkül működött.
Az ikon jelzés működik, de azt a Nova csinálja.