- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy létezik-e olyan megoldás S8-nál biztonsági mentés terén, mint pl egy iOS-eszköznél? Mármint hogy minden setting-et, sms-t, hívásnaplót, kontaktot, appot, képet, stb-t lement és egy factory reset után visszateszi és mindent tudok gond nélkül használni.
Sajnos az Oreo update nagyon nem tetszett szegény kis telefonomnak, és mivel a mobilnet instabil, és naponta minimum 2x töltenem kell a telefont, gondoltam kap egy resetet mielőtt megválnék tőle végleg, mert így használhatatlan.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
4 év iOS után visszatértem ősszel a droidra egy S8-al, és mindeddig imádtam. Viszont tegnap bepittyent a frissítés, és az iOS-es rutinnal egyből engedtem is neki, hogy menjen szépen fel rá, rontani biztos nem fog.
A problémám, hogy az update után a Mobile Hotspot funkció kissé megbolondult. Mióta megvan, erről osztottunk a többi telefonnak, iPad-nek, laptopnak netet, mert a routerünk nem képes ilyen erősen szórni a Wifit a házban, mint ez a kis masina.
Viszont mióta fenntvan az Oreo, minden különösebb figyelmeztetés nélkül egyszercsak elmegy a mobilnet a telefonról, és így egyik csatlakozott eszköznek se lesz nete. Restart szokott csak segíteni, viszont ez napi 5-6x is előfordul.
Van valami tippetek, hogy hogy lehetne megoldani ezt a hibát? Kissé idegesítő, és nem szeretnék emiatt telefont cserélni, viszont ha nem oldódik meg, akkor muszáj leszek.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom a topicot egy ideje, elvileg pénteken hozza a futár az S8-amat, viszont mivel nem lesz rajta biztosítás, egyből szeretném belebújtatni valami szuperbiztos tokba meg üvegfóliába, mert sajnos előfordul, hogy elejtem/leverem a telefonjaimat, és szeretném ha ez még 2-3 évig egyben maradna.
Tudnátok ajénlani olyan bevált tokot + üvegfóliát, amikkel túlélne pár esést a ketyere?
-
Yiggdrasil
aktív tag
@Mr.Silkó, OCTAMD: Köszi a gyors választ! Ha felteszek egy XEH ROM-ot akkor a Knox nem fordul át (ha jól emlékszem azzal lehetett egyből bukni a garit)? Bocsi, ha nagyon alapot kérdezek, de utoljára S3-am volt, kicsit kijöttem a gyakorlatból.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
tervezek venni egy S8-at, viszont rég volt már droidom és nem vagyok képben, hogy a szolgáltatók mennyire nyúlnak bele jelenleg a telefonokba. Még most is úgy van, hogy hiába független telefont árulnak, továbbra is telerakják a saját kis "csomagjukkal" mint törölhetetlen alkalmazások, saját bootscreen, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest