Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Mi lehet kapcsolni valahol hogy zárkepernyon ne lehessen lehuzni azt a sávot ahol kikapcsolható a mobilnet wifi stb?
-
bigdady
nagyúr
2002-ben használtam utoljára infrát. Azóta nincs kb egy telomban sem
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Samsung internet alól ti be tudtok lépni ncore-ba?. Engem nem enged. Csak ere használják crome-ot?
Aksi témához: most van meg a teló 4 napja eddig este 8-ra lemerült csalodptt is van mert aksi miatt is tértem át a iphoneról de mára kezd beállni most 54%-on vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hol is találom mely programoknak adtam gpst? -
bigdady
nagyúr
válasz
Zsozsoka 74 #14524 üzenetére
Kb 1000 kontaktom van. Más megoldás kéne.
De most is ha felveszek egy újat csak egy sor van nincs keresztnév meg vezetéknév és csak fordítva beirva rakja jól be a névjegyzékbe. -
bigdady
nagyúr
Vegigbogarsztam a névjegyzék beállításokat de nem találtam hol lehetne átállítani hogy a névjegyzék ne a keresztnevet tegye előre hanem a vezetéknevet?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Az mitől függ hogy egy app értesítés felugrik-e zárolt képernyőn miközben a képernyő kerete is felvillan? Mert nem jövök rá és nem minden appnál villan fel keretestül.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Abban tudnátok segíteni miért van hogy a zarkepernyon tudom csak tiltani az adott pl email fiók értesítéseket ott tiltja még a tárgyat is de az órámra meg kirakja a teló a tárgyat?
Köszi. Akkor aod kikapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hol lehetne beállítani hogy zárolt képernyőn ne csak ikon legyen hanem részletes infó anélkül hogy rá kéne kattintani? Plüss soronkent mint iPhoneon ne pedig onlesztve a sok kis ikon? Köszi
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Hali
Vezetek nélküli töltő van ajánlott pl ebay-ről?
Kábelből? Iphone rol jövök ott nem mind1. Köszi[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Ez a flippes clear view cover tok alá mehet/fér üvegfólia?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #13977 üzenetére
Clear view (standing) cover van a samsung oldalán meg clear cover (ne a magyart nézd). Ez két külön tok ez oké. Inkább a kép szar nem az elnevezés a T oldalán mert a clear view alá s8 esetén uazt a képet rakták mint a clear coverhez, míg s8+ esetében nem ott helyesnek tűnik (ára is): [link].
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Nem jól kérdeztem akkor. A kérdés miért nem a clear view cover tok van a telekom oldalán vajon az s8 mellett (s8+ mellett a jó van ugyanilyen névvel) [link]? Erre irányult a kérdésem igazából hogy ez most másik tok? (Mivel ott a clear view cover és a clear cover tokhoz uaz a kép) Remélem érthető, mert nekem lassan nem
[ Szerkesztve ]
-
-
bigdady
nagyúr
Doninoval -11e Ft. (204e ft) Telekomos rom nem hátrány?
Mi van ha -25e Ft kedvezménnyel vették meg (204-25=180) ami hosszabbitást jelent másik előfizura, akkor ezt is tilthatják?
Ez starter kit megéri? Vez nélküli töltőt adnak vele 204-ért vagy azt ebay-ről?.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Köszi. Csakis fgtlen
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Iphone-ról tervezek váltani s8-ra.
A webshopokban látok olyan verziót is ami lte és olyat amihez nem írják. Létezik?
Ráadásul elég nagy a különbség árban pl uazon 64gb-os verziónál (akár 30-40eft)? Miért? Szín?
Utolsó kérdés: hol érdemes megvenni korrekt áron gyári garival újonnan fgtlent? Köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+