Hirdetés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitya81
tag
Hölgyek, Urak!
Kérlek segítsetek (ha lehet egyáltalán). Pár hete frissítettem Nougatra a telefont, teljes elégedettséggel. Futólag itt a fórumon olvastam, hogy dobálja a wifit az új rendszer. Ez a probléma nálam is jelen van és elég gyakori. Bosszantó, hogy észre sem veszem és nem kapcsolódik, (a mobilnetet használja és azt fogyasztja a telefon. Így a havi 1 GB nem sokáig tart). Hogyan lehetne orvosolni? Mikor eldobja, hiába csinálok bármit (újrakapcsolódás, repülő üzemmód, telefon újraindítás...) semmi nem segít. Most már több mint fél órája kínlódok, hogy visszakapcsolódjon, de nem akar...
Van információ a probléma javításával kapcsolatosan? Mert ha ez rövid időn belül nem oldódik meg, akkor visszatérek a Marshmallow-hoz, amit annyira azért nem szeretnék, mert a Nougat jobban bejön.
Kérem a segítségeteket, tanácsotokat. Köszönöm
Szép napot!
Viktor -
vitya81
tag
köszi a segítséget, skacok. Frissítettem. Egyelőre 'ráhúztam' az előzőre. Kisebb megakadások tapasztalhatók, de összességében eddig elégedett vagyok a kezelhetőséggel, kinézettel, testre szabhatósággal (a kék fény szűrés nagyon jó, és hasznos)
Az optimalizáltság, akkumulátor idő...stb. meg majd napok múlva mutatkozik. Még egyszer köszi.
Viktor
-
vitya81
tag
Sziasztok!
Szeretnék frissíteni 7.0-ra. A kérdés az lenne, hogy csak simán frissítve (factory reset/gyári beállítások visszaállítása nélkül) is olyan pöpec, gyors és problémamentes lesz, mintha egy szűz készüléket frissítenék? Lassan 1 éves a teló, gondoltam már rá, hogy csinálok egy gyári beállítások visszaállítást, vagy factory reset-et (a kettő ugyanaz, ugye? ), de nincs olyan gondom, ami ezt indokolná. Ha mégis javasolnátok egy teljesen tiszta telepítést, akkor annak a menetét kérlek írjátok le. Köszönöm.
Viktor
-
vitya81
tag
válasz Motion_Blur #10470 üzenetére
Nagyon szép képek. Jó volt nézni őket. Tökéletes minőség. Főleg a legelső kép
[ Szerkesztve ]
-
vitya81
tag
én próbálkozom.... javaslatot, véleményt várok még mindig (vagy bátorítást, hogy próbáljuk meg ezt)
-
vitya81
tag
Sziasztok!
Ezzel a típusú kijelzővédő 'üveggel' találkozott már valaki? Tapasztalat, vélemény? Nem igazán tetszenek az ilyen típusú kijelzővédők (a plusz fekete sávok miatt), de ha ez megvédi a kijelzőt, akkor meg tudom szokni
Bármilyen vélemény érdekel, ne fogjátok vissza magatokat
Esetleg bátor jelentkezővel társulnék a 73% kedvezményhez
Üdv, Viktor
[ Szerkesztve ]
-
vitya81
tag
Sziasztok!
1. kérdés: AC3 hangsávval ellátott filmeket milyen lejátszóval lehetne lejátszani? Van erre valami megoldás? Néha jó lenne filmet nézni a telefonon, de ezért nem fogok HD (720p, vagy 1080p) minőséget felmásolni, ráadásul azt tapasztalom, hogy a 4 GB-nál nagyobb méretű fájlokat fel sem másolja az SD kártyára.
2. kérdés az lenne, hogy talán más fájlformátumra kellene formáznom, hogy ez sikerüljön?
Viktor
-
vitya81
tag
Sima S7-re van ez. Én is S7-et használok. Az 'ívelt' kijelzőt ne úgy értsd mint az Edge-nél, de an egy kis görbülete, ami miatt gondolom az üveg vagy (ne adj' Isten) a fólia nem tapad meg. A tok egyáltalán nem csúszós. Inkább tapadós, de semmi esetre sem a 'ragadós' fajta. Simán el tudod rakni zsebre, elő tudod venni, erőszakot nem igényel, pont jó. Nagyon kellemes a fogása, a kezedből nem csúszik ki az tuti.
-
vitya81
tag
Hali!
Én ezt használom. Nagyon elégedett vagyok vele. Vékony, nem szilikon, nagyon jó a tapintása, védi a telefont. Nagyon jó minőségű, érezni rajta. Ahogy rátettem a telefonra és kezembe vettem éreztem hogy ez egy jó választás volt. A képek az oldalon teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Egyelőre a kijelző megvédésére nem találtam megoldást. Üveget próbáltam (Xprotector), nem vált be. A kijelző hajlása miatt olyan az üveg kialakítása hogy a kijelző 2 szélét nem fedi, így mindkét oldalon van 3-4 mm védtelen rész, mellesleg ronda is így. Úgy látom hogy normálisan használható üveg, ami illeszkedne a telefonra még nincs egyelőre vagy csak én nem találom.... Fóliát rendeltem ebayről, majd a tapasztalatokat megosztom.
Üdv, Viktor
[ Szerkesztve ]
-
vitya81
tag
[ Szerkesztve ]
-
vitya81
tag
Hali!
Lenne egy kérésem felétek: megtenné valaki hogy lő 1-2 fényképet automata módban, félhomályos ill. sötét helyen és feltölti ide? Nekem furák ezek a képek. Mintha kicsit sötétek lennének. Olyan mintha kicsit késne a képkészítés a villanás után (nem vagyok fotós, nem tudom mi erre a hivatalos megnevezés). Professzionális móddal egyelőre nem szeretnék molyolni, jobb szeretem, ha automatán szinte tökéletes képeket készít a telefon. Légyszíves írjatok véleményeket, tapasztalatokat, javaslatokat a témát illetően. Íme pár kép:
[ Szerkesztve ]
-
vitya81
tag
köszönöm.
-
vitya81
tag
Üdv!
Szeretném regisztrálni a telefont a my samsung oldalon (a plusz 1 év garancia miatt), de nem találom a sorozatszámot. Hol keressem? Továbbá, ha neten rendeltem akkor a 'vásárlás helye' mi? (mennyire fontos hogy melyik üzletből van a telefon? T-mobile szaküzlet, és ennyi)
-
vitya81
tag
Üdv!
Csatlakoztam az S7 használók klubjához, Black Cobalt színű készülékkel. Első lépésekkel kapcsolatosan valami fontos tudnivaló, esetleg az akkumulátor töltéséről kell tudnom valamit, vagy csak annyit töltsem míg el nem éri a 100%-ot? Gondolom pár nap kell mire beáll a normális 'fogyasztása', kapacitása.. Minden tanácsot, infót szívesen fogadok.
Köszönöm. Viktor
-
vitya81
tag
Tapasztalataitokra lennék kíváncsi (már ha van előző készülékek alapján):
- fehér vagy sötétkék telefon a praktikusabb?
- melyik szín kényesebb az idő 'vasfogára', porosodásra, bármire
- melyiket ajánlanátok? miért azt? a másikat miért nem?Nem volt még fehér telefonom, ezért szeretnélek titeket kérdezni érvekkel, ellenérvekkel. Kinek melyik a szebb (tudom az egyén függő, de hátha a hozzászólások alapján el tudom dönteni. élőben mindkettő gyönyörű, de én attól félek, hogy a fehéren egy idő után jobban látszik a 'koszolódás, porosodás' ...)
Köszönöm a segítséget.
Viktor
[ Szerkesztve ]
-
vitya81
tag
Hali!
Nézegetem e 'szépséget', a T-mobilenál és szemet szúrt, hogy csak 1 év a garancia rá, miközben a többi termékre (S6, S6 Edge) 2 év. Ez tényleg így van, vagy csak elírás? Gondolom buta kérdés,de S6 Edge, vagy ez a telefon a jobb vétel.... a 2 év garancia azért csábítóbb....
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik