- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
Matyi222 #20480 üzenetére
Durva lenne ha egy névjegyzék is akadna egy régebbi PC teljesítményét hozó hardveren. 100mbites netem van, telefonon a speedtest 60 körül mér egy szobával arrébb a routertől. De mindegy is... ugyanezen a helyen ültem tegnap a oneplus 3al és ott nem jelentkezett ez a probléma.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Matyi222 #20480 üzenetére
Play-ben nekem is vannak ott mikrolagok, az átmenetnél, meg amíg betölti a thumbnail ikonokat. Meg nem mondom, hogy 6-oson is ilyen volt-e, mert nem nagyon bújom Play-t, ugyanazokat az appokat használom. Szóval felhasználási szokásoktól is függ, hogy mennyire zavarnak ezek a dolgok, nálam FB-nél és böngészésnél tűnik fel néha, de továbblépek ezeken.
De megértem a dolgot, olyan ez mint a pixelhibás monitorom, azt mondtam magamnak, hogy majd megszokom, úgyse látszik az esetek nagy részében, de ha ott volt, másra se tudtam figyelni. Annyi a különbség, hogy itt ezt valószínűleg optimalizálni fogják még, de ha ennyire érzékeny vagy ezekre, akkor fontold meg a visszavitelt, mert garancia nincs arra, hogy mindet javítják.
-
Burt1793
veterán
válasz
Matyi222 #20110 üzenetére
Oké, nyugodtan, sajnos ez ilyen lesz, többször próbáld, amíg rossz nem lesz. 😃 Hidd el, sok app fent van, a nougat pedig 2 hete, volt időm megtapasztalni, wipe is volt. Tegnap is jött úgy messenger üzenet este, hogy amikor pittyent feloldottam a teló, megnéztem az érkezés időpontját, negyed órával hamarabb küldték.
És söpörd le oldalra a messengert a futó appok közül, valszeg nekem is be volt zárva este, ha futva hagxod, lehet, hogy nem lustálkodik ennyit a teló. 😃 -
Burt1793
veterán
válasz
Matyi222 #20108 üzenetére
Ajj, nem jól teszteled, ha előtte még be volt kapcsolva a teló, tehát ébren volt, akkor nincs gond, de ha fent van a hálózaton, de fél-egy órája nem nyúltál hozzá, akkor nem feltétlenül jön meg rögtön az értesítés, hanem a doze néha felébreszti a telót, akkor jön több együtt. Ez nem szar windows phone, ahol rapszodikus volt az értesítés folyamatosan, lehet vele csetelni rendesen. 😃
Üzemidő: most pl 3 óra 15 perc SoTmal 53%on van, ennyit nem tudott eddig, mert bluetoothon kiküldött spotify van ebben bőven és mobilneten volt nagyrészt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest