- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
-
Azie
őstag
valószínű, de kb mekkora készlet lehetett? 1000? telefononként nyerhettek rajta 20.000-ret, az 20M. Ha az ötletgazda csak 10%-át kapta meg bónuszba, már megérte a trükközés.
Samus matrica, tehát ha fél év múlva rosszabbul teljesít az akksi, akkor begariztatotm és csókolom. -
Erdei88
veterán
Én úgy gondolom, hogy mindenképpen szeretnék utána járni és adott esetben panaszt is tenni.
Ha feltüntettek volna, hogy bontott/újracsomagolt de j készülék természetesen egy szavam se lenne. Én úgy érzem hogy nem ezért fizettem és hülyének néznek ezzel
Többen is rendeltek S7-et és van akinek semmi problémája nem adódott. Következésképp elég nagy a szórás ebben az ügyben
-
kutga
félisten
Egy minőségi bőrtok (nem valami párszázas gagyi) szerintem egyáltalán nem tré, sőt. A pattintós tokok, fóliák, bumperek nekem elveszik a telefon kecsességét és a védelmük is kérdéses.
De hogy mást is mondjak, én minden nélkül, zsebben használom. A hátulján látszik, elől nem.
-
jeni
félisten
Nálam Neo Hybrid tok + üvegfólia de csak 2D. Az üveg nem fedi le teljesen mert a kijelző nem teljesen síkban van.Ezért ha minden igaz műanyagfóliát érdemes rátenni ha teljesen le akarod fedni mivel az hajlékony.
Az üvegnél ami 3D annál nem garantált a teljes lefedés.A műanyagfólia ami Samsung néven jön ki az 3000Ft.
Speedshop a tok az kb. 7500Ft ,az üveg meg a West-End valamely mobil bolt ahol helyben egyből ráteszik a üveget az meg 2000Ft.
Ha nem találsz üveget akkor lehet kapni eredeti gyári Samsung Flipes sima,ablakos és LED tokokat.
A tokokat egyes helyeken még akciózzák kisöpréssel.
Wireless állványos töltők is akciósak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest