Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    elolvastam a "fólia" kulcsszóra feljövő, közel 500 hsz-t. tanulságos volt. tudom, a régi topiklakók számára csak egy új, "belibbenő" arc vagyok, aki "fóliázik" egyet, majd lekopik idővel, de azért csak megfogalmazódott bennem egy óriási wtf...

    közel 2 évvel a megjelenés után egy-két jól eltalált csóri műanyagfólia létezik a telóra, megfelelő tokkal használva, hogy ne gyűrődjön fel, és kész? egyik kollégám szenvedett az s8-ával, vagy 10e forintnyi fóliát elcseszett, míg végül bekente ezzel a nanoshine csodával, de én abban nem bízom. ahogy látom, az üveg kicsukva, tehát annak a törésvédelme ugrott, de én teljesen lehidaltam, hogy az évekkel ezelőtt magam mögött hagyott, ötször felszedős, szöszmaradványos, hónapok alatt karcosodós műanyagfóliázást teljesen elfeledtető üvegfólia után vissza kell térni a műanyagos megoldáshoz egy flagship telefonon. oké, jól néz ki a lekerekített él, és még okébb, hogy a gyártóknak érdeke, hogy törd a telót, és vedd a következőt, de így a kőkorszak felé megyünk. már a gorilla csodát sem értettem, hiszen az szándékosan üveg, amitől persze szebb a kijelző, de egy régi telefonnak a műanyag "üvegét" kb csavarhúzóval lehetett csak betörni. ez persze nem az s7, nem is a samsung, csak a hülye trendek. mindez úgy, hogy az új almás is törik, mint a ropi, ahogy ez is, elöl-hátul. ahogy kell.

    sorry a leírásért, nem aludtam sokat, és addig örültem hülyegyerek módjára a telefonnak, amíg utána nem kezdtem nézni, és tolultak felfelé bennem a rég eltemetett samsungos emlékek. kicsit kényelmetlenül is érzem magam, hiszen nem szándékom szidni az amúgy jó telefont, de az édes szőlő így kicsit keserűbb.

Új hozzászólás Aktív témák