- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galez
csendes tag
Úgy láttam a gsmarena.com oldalon, hogy a G930FD kódú Galaxy S7 a Dual SIM-es változat, viszont ez a Dél-kelet Ázsiában forgalmazott verzió is egyben. Amennyiben rendelnék egy ilyet ebayről, itthon várhatóak bármiféle fenakadások hálózattal, kompatibilitással stb.?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Sz.Miki
őstag
Ma egész nap forraltama telefont, antutu és hasonló benchmarkok futottak, Fifa 16 is ment, utána pedig teleraktam a ramot alkalmazásaokkal, majd 30 perc VR szemüvegezés ezt követően pedig TVGOO tv-nézés.
és nem indult újra!pedig volt, hogy rendesen forró volt az egész teló huzamosabb ideig.
(#1090) kekmobile
"több ponton visszafejlődés" mi az a sok minden????
-
sagit
veterán
1 szálon szerintem erősebb. Nem értek pro szinten hozzá csak találgatok, nem tudom hogy android illetve iOS vonalon ha elindítasz egy appot akkor az hány magot izzít be a 2-4-8-ból de én 1-2-t tippelnék be. Nincs erről valami teszt?
Amúgy ez az összehasonlító videó szerintem is egy nagy baromság, én eddig teljesen elégedett vagyok az s7-tel bár azért van pár mikro lagg az animációknál.
-
tothl
addikt
Nekem egyszer egy üveget nem sikerült feltennem szépen egy telóra azóta inkább úgy vagyok vele, hogy csinálja olyan, akinek benne van a kezében.
Szerencsére a Spigen visszafizette akkor az árát.
Úgy vagyok vele, hogy mire ideérne, addigra lesz itthon is valahol. Nem ragaszkodom a Spigenhez, csak legyen üveg.. -
Az a helyzet, hogy az Always On csak a Samus cuccokkal megy. Ergo, Whatsapp, más üzenetkezelő vagy mail szolgáltatás ikonja nem kerül ki a képernyőre, így a LED továbbra is hasznos nálam.
Nagyon remélem, hogy egy frissítéssel bármilyen értesítés beállítható lesz majd Always On-ra.
Srácok, fejezzétek be ezt a csípkelődést, légyszi.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Autós kamerák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Energiaital topic
- Drón topik
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest