- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baji
tag
válasz
Komi28 #39552 üzenetére
Én egy mágneses tartót rendeltem.
Vezeték nélküli tölt. Folyamatos bluetooth-os zenelejátszás és igo mellett is tölti. Persze így nem túl gyorsan de legalább nem merül közben és nem is csak szinten tartja. Ez a neve:
NILLKIN II Gen Magnetic Wireless Charger Car Air Vent Mount Phone HolderNem a legolsóbb de nem is túl drága. 5000 körül volt. Nekem bevált.
Viszont csak vékony tokban tartja a telefont biztosan. -
Gabmami
tag
válasz
Komi28 #34805 üzenetére
Root nélkül sajnos nem megy. Vannak próbálkozások az XDA-n, de mindhez root kell. A 6-os rendszernél még témafüggő volt. Most a 7-esnél sajnos ezt kilőtték. Vannak a play-en különböző tárcsázó progik, amikben a hívó képernyő is témázható de nem tudom, hogy a 7-es droid alatt működnek-e hiba nélkül.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Komi28 #34263 üzenetére
Ki tudja... Lehet megveszed, és évekig semmi gond. De az is lehet, hogy ez fog esetlegesen plö tüzet okozni ... A hírdetésben, már az áthúzott ár is büdös, mert én egy éve -amikor vettem a mieinket, a telókkal együtt- akkor került ~19e -be hivatalos helyen. Erre, most ott vakítja a sok mesügét, egy több, mint 40e -s áthúzott árral ....
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Komi28 #33564 üzenetére
Roidmi 2S, gyakorlatilag egy két USB-s töltő kinézetre, viszont van benne korrekt hangminőségű hang/zeneátvitel, illetve beépített mikrofon (persze ha lent van a szivargyújtó, akkor kicsit hangosabban kell beszélni). Viszont ez a legegyszerűbb és legkompaktabb megoldás, HA-n szokott lenni 4-5.000 Ft-ért.
szerk: Ha vásárolsz, először a termékoldalon ellenőrizd le, hogy pontosan milyen aljzattal működik együtt, mert válogatós (buherálással univerzálissá tehető), valamint csak a 2S-ben van mikrofon.
-
alcapone386
őstag
válasz
Komi28 #33564 üzenetére
Mivel nincs FM transmitter a telefonban, így ráhangolni lehetetlen egy autós fejegységre.
El kell dönteni, hogy kihangosítónak akarod használni, vagy zenét hallgatni róla.Én kihangosítónak ezt használom. Hogy lehet e még kapni valahol, azt nem tudom. [link]
Ha zenét akarsz lejátszani, akkor a kérdes, hogy milyen minőségben? Milyen fejegységed van? Van e profi hangrendszer, vagy csak gyári? Ha gyári conzolba épített autórádió van, akkor rendelkezik e AUX bemenettel? Esetleg pendrive ról visz e zenét? (Ebben az esetben bluetooth os átjátszó is szóba jöhet). Másképp: léteznek már olyan FM transzmitterek, amikor bluetooth on csatlakoznak a telefonhoz majd azt FM jellé alakítva befoghatod mint egy rádióadást. Ezekbe általában van mikrofon is, de kihangosítónak használhatatlan. Van még pár lehetőség, de ismerni kéne az elvárásokat és a jármű tipusát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest