- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz
Szellem. #10265 üzenetére
szia,
1 hét alatt az asszony 2x kellett, hogy repülő módba tegye, mert nem tudott hívást indítani.
Az elmúlt héten viszont 3x is volt, hogy én hívtam, de nem volt elérhető. "a hívott szám nem kapcsolható. "Kérjük ismételje meg a hívást később!"
A tartózkodási helye mindegy, mert amíg én a rakparton néztem kivetítőn a meccset, 20 percen át próbáltam hívni, és végig be volt kapcsolva.
Telekomos (friss) szoftver, vágott SIM.
3G visszakapcsolós tesztüzem holnaptól!
-
Keem1
veterán
-
Galahed
senior tag
válasz
Szellem. #10265 üzenetére
Utánanéztem, más telefonoknál is előfordul, a Telenor - Telekom hálózatfejlesztésének áldozata néhány telefontipus. Konkrétan azt fejlesztik, hogy 4G-n is lehessen hanghívást kezdeményezni. Előzőleg Blackberry Passportom volt, ott is előjött hasonló hiba.
A berryblog is ir erről a jelenségről. (a cikk első fele nem erről szől, a vége felé írnak erről)Nálam az jelentette a megoldást, hogy levettem 2G/3G-re. Azóta még nem jött elő a hiba és reménykedem, hogy a két szolgáltató előbb utóbb befejezi ezt a fejlesztést...
-
válasz
Szellem. #9903 üzenetére
Anno annak idején nekem ilyent a voda kártyámmal csinált az akkori újként megjelenő Galaxy S3-om. Ez nagyon idegesítő tudott lenni,de aztán egy frissítés a megjelenés után pár hónappal ezt már orvosolta.
Néhány hónapig úgy is használtam az S3-t,hogy a hálózatot átállítottam sima 2G-re,és úgy nem volt gond a hívásokkal,csak akkor meg a mobilnet volt baromi lassú rajta.
Akinek itt jelentkezik az S7E-nél ugyanezzel a hibával,ti is vodásak vagytok? -
mycso
veterán
válasz
Szellem. #9740 üzenetére
Általában 1 évig használok egy készüléket (persze vannak kivételek), nem azt mondom, hogy teljesen új állapotban szoktak lenni egy év után, de nem is leharcoltak.
Viszont sima bebújtatós bőrtokot van, hogy használok.mod.: egyébként kijelző, hátlap, kamera egyáltalán nem szokott karcolódni-kopni, stb, inkább a kereten lehet észrevenni. Bár sokszor ezek ellen egy tok sem véd meg....s2-nél pl. keret kopás, s4-nél keret kopás + repedezés, not4 lézer vágott szélek karcolódása, stb. ...
-
mycso
veterán
válasz
Szellem. #9735 üzenetére
Eddig semmi nem volt rajta, ma ráraktam ezt a szilikont.
Nem szeretem a tokokat, ez a szilikon valóban elég vékony, gondoltam teszek vele egy próbát.
Fóliákat, tempered glass-t szintén nem kedvelem...annó voltak próbálkozások, de 1-2 hétnél egyiket sem hagytam fent tovább, mert zavart.
-
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Szellem. #9659 üzenetére
Én ezt a Samsung LED view covert használom, nekem nagyon bejött, fólia vagy üveg nincs a kijelzőn. Ez a tok teljesen betakarja az elejét, és jó a fogása is.
[LED view cover] -
-
Criton
veterán
válasz
Szellem. #9504 üzenetére
Egyedül az AOD van kikapcsolva.... este tudok képernyőmentést felrakni, mert ma reggel húztam le a töltőről és még nem egyértelmű a statisztika. Android rendszernek nyoma sincs mióta lehúztam. Tegnap mikor felraktam nyomtam factory resetet és újként állítottam be, késő estig is csak a második helyen volt az android rendszer.
A telefont reggel 10kor vettem le, azóta még nem nagyon használtam, de ugye eltelt 2óra és az Android rendszernek nyoma sincs.
Este is rakok majd még fel.
-
w333
félisten
válasz
Szellem. #9475 üzenetére
A legenergiatakarékosabb helymeghatározás a csak GPS
Nem ... "Wifi + Mobilhálózat használata" a legtakarékosabb !
(#9477) Plag
Igen, mivel a GPS ha olyan alkalmazást használsz akkor non-stop keresi a Holdakat, a Mobilhálózat + Wifi pedig cellainformáció alapján keres kb. hol vagy
-
w333
félisten
válasz
Szellem. #9472 üzenetére
Az alkalmazás engedélyeknél ott már teljesen más van ... az nem figyeli a "helyadataidat" és azért nem lehet letiltani mert régió szerint dobják ki a Play szolgáltatások frissítéseit, szóval ez nem azt figyeli hogy éppen hová tartasz vagy hol jártál és csinál belőle a térképen egy "History" -t az elmúlt X időben
hanem figyeli hogy milyen régióban vagy ... mehet vagy nem a frissítés !
(#9473) leslien
Alkalmazás engedélyekre gondol ahol az alkalmazásoknak tudod engedélyezni és letiltani hogy mit használjanak a telefonból (kamera, Wifi, Telefon, stb.)
-
-
Joe.36
addikt
válasz
Szellem. #9196 üzenetére
Igen azt olvastam, akkor [ilyen lehetet...]
-
-
spider80
őstag
válasz
Szellem. #7401 üzenetére
Nem hiszem,mert Lg g4 tulajok is írták, plusz nexus tulajok is. De ott sem mindenkinél jelentkezik,meg itt sem. Nálam meg pl 2 napja végleg megjavult minden féle rendszer frissítés és újraindítás nélkül. Azóta nekem is 4.-5. helyen van csak az android operációs rendszer fogyasztásban S6-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged