Hirdetés
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Segítsetek nekem a Google Now Launcher-al kapcsolatban.
A szevízbe adás előtt egész idáig még a 6-os Android futott a telefonomon, letiltottam a frissítést 7-re, lusta voltam újra belakni a telefont.
Most a szervízből már 7-es Androiddal kaptam vissza, gondolom nemsokára jön majd az enyémre is a 8-as, azt most már megvárom és majd belakom azt. Viszont ma reggel megdöbbenve vettem észre, hogy a 7-esre már nem tudom letölteni az eddig használt és általam imádott launchert, a Google Now-t!
A Play Store azt írja, hogy a Google Now Launcher nem kompatibilis a készülékemmel!
Mi a helyzet az Oreoval? Valaki próbálta már Oreo alatt, esetleg azzal kompatibilis? Ha nem, van valami trükk, amivel fel lehetne tenni rá root nélkül? Vagy mehetek vissza a jó kis régi 6-os Androidra ha Google Now-t akarok?
Akinél már Oreo van, megtenné, hogy rákeres a Google Now Launcherre és megnézi mit ír ki neki, telepíthető-e?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple Watch Series 8 45MM
- Garanciális Apple Watch SE2 GPS 32GB 40 mm, 12 hónap garanciával + ajándékkal
- Amazfit GTR 3 Pro Eladó
- Garanciális Apple Watch Series 3 Esim/Cellular, 12 Hónap garancia (42 mm)
- Garanciális Apple Watch SE2 44 mm, 100%, 12 hónap garancia, szinte új állapot, minden gyári tarzozék
- Apple Watch Series 5 44mm GPS /Karcos!/
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest