- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
válasz
guriga1234 #3844 üzenetére
Hát nem tudom de szerintem veled nincsen minden rendben. Sokszor azért vagyok read only módba mert mindenkiben találsz valami hibát, mindenkibe bele kell kötnöd?
Nem védek senkit azt gondolom, hogy nem is kell de ha értelmes hozzászólásokat nem tudsz írni akkor inkább ne is írj. Ja, hogy nincsen annyi IQ-d, hogy hozzá tegyél valamit a topik életéhez? -
anzo
senior tag
válasz
guriga1234 #3552 üzenetére
Csak már k..vara unalmas.
-
anzo
senior tag
válasz
guriga1234 #3488 üzenetére
Igazi közösség építő hozzáállásaid vannak.
Nem szeretném tovább szaporítani ezt a meddő vitát de az mennyivel jobb 30-40 hozzászóláson keresztül azt olvasni, hogy melyik tok vagy melyik fólia miben jó.
Én speciel soha nem használtam egyik telefonomon sem semmilyen tokot tehát nekem teljesen haszontalan infó, viszont szeretem tudni, hogy kinek milyen tapasztaltai vannak egyéb készülékekkel. Ja hogy miért nem abban a topikban beszéljük meg? Azért mert alapból az S6 edge+ -hoz hasonlította mindenki. Illetve nyílván van egy közösség amelyben különböző gondolkodású emberek vagyunk szerencsére, így másképpen reagálunk bizonyos dolgokra.
Bocsi de nem tudtam magamban tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest