- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
válasz
guriga1234 #3844 üzenetére
Hát nem tudom de szerintem veled nincsen minden rendben. Sokszor azért vagyok read only módba mert mindenkiben találsz valami hibát, mindenkibe bele kell kötnöd?
Nem védek senkit azt gondolom, hogy nem is kell de ha értelmes hozzászólásokat nem tudsz írni akkor inkább ne is írj. Ja, hogy nincsen annyi IQ-d, hogy hozzá tegyél valamit a topik életéhez? -
anzo
senior tag
válasz
guriga1234 #3552 üzenetére
Csak már k..vara unalmas.
-
anzo
senior tag
válasz
guriga1234 #3488 üzenetére
Igazi közösség építő hozzáállásaid vannak.
Nem szeretném tovább szaporítani ezt a meddő vitát de az mennyivel jobb 30-40 hozzászóláson keresztül azt olvasni, hogy melyik tok vagy melyik fólia miben jó.
Én speciel soha nem használtam egyik telefonomon sem semmilyen tokot tehát nekem teljesen haszontalan infó, viszont szeretem tudni, hogy kinek milyen tapasztaltai vannak egyéb készülékekkel. Ja hogy miért nem abban a topikban beszéljük meg? Azért mert alapból az S6 edge+ -hoz hasonlította mindenki. Illetve nyílván van egy közösség amelyben különböző gondolkodású emberek vagyunk szerencsére, így másképpen reagálunk bizonyos dolgokra.
Bocsi de nem tudtam magamban tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest