-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toompa
őstag
válasz
paolinho #6723 üzenetére
Én nem kisérleteznék vele. Akkor sem,ha van mire visszatérni. Szerintem hazavágod a F jelű rommal.
Anno S5-ös telónál én is lefutottam ezt a kört. Volt olcsón,usából behozott teló. De nem lehet rátenni más romot,illetve nem lehet megoldani hogy magyar legyen. Ezért én azóta messziről kerülöm az ilyen telókat.
Szerintem ne kisérletezz vele. Nem megy fel a rom vagy ha felmegy,hazavágod.
A visszaállítás kétséges. -
TommyNagz
senior tag
válasz
paolinho #6709 üzenetére
Probald ki
anno s4 activenal is kulon modellszama vol az at&t-snek
)
@Robika: heliummal appokal backup majd restore az uj telon. En igy csinalnam. Sok dolgot igy is ujra be kell majd allitanod de jobb mint a semmi plusz nem kell hozza root. Esetleg nezd meg meg a smart switch alkalmazast bar nem hiszem h tul hatekony lenne max azt csnalja meg amit igy is egyszerubb kezzel atvonni pl fotok, de javitsatok ki ha tevedek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest