- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
Rendben, hallgatok rád, el nem szeretném cseszni a telót, annál még az is jobb, ha angolul kommunikál! Viszont van egy olyan problémája, hogy alkalmanként nem lehet hívni. Azt mondták a KÖKI-ben egy telefonszaküzletben, hogy 3e-ért tudják frissíteni a rom-om, és az megoldhatja. Most ha csak ez annyit jelent, hogy újra húzom a romot rá, azt szerintem én is meg tudom oldani, ha meg egy OTA frissítést jelentene, azért meg megint csak kár lenne pénzt adni, főleg , hogy jelenleg azt írja ki a frissítésnél, hogy Current software is up to date
Ez mondjuk annyiban furcsa, mert ezen egy 5.1.1-es rom van még.Létezik, hogy erre nem készült volna STOCK Marsmallow?XDA-an elvileg volna fent egy link Marsmallow-hoz, azt hiszem ezzel nem vállalok sok kockázatot, ha Odin-nal felpakolom!?
-
paolinho
őstag
Találtam egy 920A-as romot, ami elvileg a hivatalos. Ha egy 920F-fel folytatott kísérletem kudarcot vallana, akkor ezzel még életre tudom kelteni, vagy valóban totál tégla lesz belőle?
Bocs, hogy itt lábatlankodom még mindig, de Ti legalább válaszoltok, nem úgy, mint a sima S6 topikban!
-
paolinho
őstag
Bocs, hogy itt is felteszem a kérdést, de hátha előbb kapok választ tőletek!
Adott egy AT&T-s S6, amiben nincs magyar nyelv, és a Model száma:SAMSUNG-SM-G920A. Viszont ilyen rom-ot nem találtam a Sammobile-n.
Szerintetek erre fel lehet tolni egy SM-G920F megjelölésű romot, vagy ez gondot okozhatna?
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest