Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
1,5-2 napig ki lehet vele húzni? Nyilván használat függő, de 2 nap alatt mondjuk 3 óra zene, meg 3-4 óra net?
-
spawn21
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Nekem van z3c. Hardver ide vagy oda. Sebességben és aksiban agyonveri a Sony. 5-6 órás kijelző idő, vajsima rendszer akadozás nélkül. Ez még ha kapok egy üzenetet és rá klikkelek, megiszom a kávét mire megnyitja (túlzás de tényleg nem azonnal teszi, mint a másik)
Instagazt írtam, hogy a z1c nem jobb.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
-
törölt tag
válasz
mate198712
üzenetére
Már hogyne lenne. 2015-07-02 XEH 5.1.1.
Sammobilról le tudod szedni,de verziószámban újabb a francia BOG8 (meg egy kicsit jobb is) -
bandi0000
nagyúr
valszeg nem sokan vagytok itt akik Z1 compactról váltott de ha pl azt nézzük hogy xperia Z-ről ki váltott, és a sebesség hozzá képest jobb vagy rosszabb, ugyan is Z1C-vel meg voltam elégedve nem tudom hogy újratöltötte e az alkalmazásokat vagy sem, nem volt root semmi
-
bandi0000
nagyúr
folyamatos zenehallgatással és netezéssel ki jöhet 3+ óra képernyőidő ?
-
Kékes525
félisten
válasz
resool
üzenetére
+(#10169) sgeza: Sajnos csak root + Xposed lehet valószínűleg.
Itt azért időnként rá kell nézni, hogy van e megoldás: Mobile data disable popup message.
-
válasz
resool
üzenetére
Szia!
Létező a problémád a samu számára is. Ha eredeti a tokod és megvan a számla is akkor tudtommal három hónapig cserélik a karcos kijelzőt. Utánna érdemes fóliával használni.
Én szeretem a clearview tokot, mert elől-hátul véd, ami a munkám miatt fontos, könnyen karcolódna a zsebembe is. A fogása is jó és elég cool a használata
-
w333
félisten
válasz
mate198712
üzenetére
Kicsit olvass vissza ... én ezt ajánlom Link !
Ez a hivatalos független Francia 5.1.1 ROM és egyből megkapod a legújabb 5.1.1 frissítést (ami kb. a tegnap érkezett meg)

-
mate198712
tag
Sziasztok!
Sikerült vennem egy S6-ot, szoftverfrissítést végre is hajtottam rajta, de csak egy újabb 5.0.2-re. Egyébként független a telefonom. Függetlenre nincs még kint a hivatalos 5.1.1-es rendszer vagy mi a legfrissebb rá?
Köszönöm a válaszokat!
-
válasz
resool
üzenetére
A clear view tokról több helyen is írták a neten hogy hajlamos megkarcolni a kijelzőt.
Pontosabban a kemény előlap és a kijelző közé kerülő por/homok/szennyeződés.
Én nem szeretem ezeket a flippes tokokat,nekem kényelmetlen soks helyzetben,de ha ilyet raknék rá,tuti az lenne az első hogy fóliát is raknék rá,biztos ami biztos!
Mondjuk én személy szerint egy erősebb hátlaptok (mondjuk spigen)+tempered glass kombinációban bízok a legjobban.
Véd,jól is néz ki és nem takarja be az egész telót.Lassan 2 hónapos az S6-om,de sehol egy mikrokarc,ütődés,vagy sérülés,olyan mint az új,pedig esett már le 1x-2x.A mobilnetes figyelmeztetésre nem tudok megoldást,szerintem nem lehet kilőni OS-be beleturkálás nélkül.
-
Angel78
aktív tag
Srácok fent az új rom, minden ok a telóval. hamar belakom újra, jobban mint eddig és élvezhetem (remélem)
Köszönöm a segítségeteket

-
törölt tag
Nem, alapból vodás volt kb egy órát kicsomagolás után. Eddig fr-rel csináltam minden romcserét, de most az egyszer nem,mert egy teljesen probléma mentes romra tettem fel a BOG8-cat.
Egyelőre semmi baj nincs vele. Ha lesz majd újrahúzom fr-rel de szerintem nem fog kelleni. -
törölt tag
Sziasztok van otlet, hogy a package disable pro-t, milyen forrasbol lehet megszerezni ahol nem 10 fontos aron van?

-
Kékes525
félisten
-
-
Kékes525
félisten
válasz
manokaki
üzenetére
Hát azt neked kell eldönteni, használod e vagy sem.

Azt javaslom, hogy az összes bloatwaret, majd ebből csemegézd ki, amit mégsem szeretnél tiltani. Bármikor, ha szükséged van rá újra bekapcsolhatod.
Bármit fagyaszthatsz, de amiket a program alapból nem fagyaszt és te nem tudod hogy mi a feladata, azt NE kapcsold ki, mert problémát okozhat.Szerda van és még most is elérem a playről a Package Disabler Pro-t, most néztem, úgyhogy az a hétfő csak kamu volt....

-
mycso
veterán
Egyik isminek most frissült FOTA 5.1.1-re az s6 edge 128GB telója és fura dolgokat produkál, hátha futott már bele valaki:
Azóta random nem működik a középső és a bekapcsoló gomb, illetve néha életre kelnek a hangerő gombok.
Mondtam neki, hogy csináljon egy gyári visszaállítást, hátha csak valami múló szoftveres bug, azóta nem tudom, hogy mi a szitu.Illetve most vettem észre a sajátomnál, hogy lötyög a home gomb lötyög...nálatok ez milyen?
-
manokaki
addikt
Esetleg tudnátok segiteni ,hogy konkrétabban miket érdemes leállitani a Package Disabler progival !?

Attila
-
w333
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Hmmm ... akkor nem tudom mi lehet nálad a gond, próbáld letörölni a jelenlegi ujjlenyomatokat és hoz létre újakat, más ötletem nincs

-
sid87
senior tag
Aki már több hónapja használja a telót, tapasztalt lassulást a dobozból kivételi sebességhez képest?
-
w333
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Francia rom felrakása után csináltál teljes visszaállítást ?

(#10144) Littlecar
De neked a telefon alapból független volt, de nekünk Telekomos Rom ami ugye tele van Bloatware alkalmazásokkal, és ugye az sem mindegy hogy G920FXXU2BOFJ -ról G920FXXU2BOG8 -ra frissítettél

Mi pl. a szemét G920FXXU2POFD -ről frissítettünk G920FXXU2BOG8 aminek a build száma is nagyon más, én emitt tudok elképzelni ilyen fura anomáliákat

-
w333
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
A hiba nálad van, nem zsíros a home gomb ?

Gyorsan létrehoztam új 2 ujjlenyomatot első alkalommal 22 -ből 1X hibázott, második alkalommal pedig 20 és ebből egy hiba sem volt

Aztán beállítottam majd 30 kijelzőfeloldásból 2X hibázott, szóval nálam minden oké tökéletesen működik és ráadásul nagyon gyorsan feloldja a kijelzőt

-
Angel78
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
A rosszabb mit jelent 3x, 4x kell rápróbálni vagy egyáltalán nem érzékeli?
Mondjuk az elmúlt két hétben már nem igen használtam szvsz... -
Roland861010
veterán
Nekem az ujjlenyomat olvasó rosszabb lett az új francia rommal mint 5.0.2 és független magyar 5.1.1-en volt ! :S
3 variáció van be állítva és katasztrófa szerintem ! :S
Igaz minden más jobb ... -
PeteePeti
őstag
A háttér görgetés miért nem működik? 5.1.1-e Telekom rom van a telefonomon!

-
Kékes525
félisten
S2 (4.1.2 androiddal) óta volt egy állandó problémám a RuntasticPro használatával. A Bluetooth-on keresztül nagyon rossz volt az értesítések hangja (mindig bemondja az edzés adatait: sebesség, távolság, idő stb.). Nagyon sokszor szakadozva hallottam és/vagy idő előtt abbahagyta. Ez folytatódott S6-on is 5.0.2 és 5.1.1 alatt is. Azt gondoltam, hogy a fülesem a rossz, habár a hívások hangja mindig tökéletes volt vele. 3 hete megtaláltam a megoldást! Ez a GO Battery Saver &Power Widget Ha extreme saver módban az optimize gombot megnyomom, akkor legalább 30 programot kilő a háttérből, amiből azért elég sok újraindul. Ezt mindig megteszem minden töltés előtt, vagy újraindítás után és akkor csodák csodája a hang tökéletes a RuntasticPro alatt is, nem szakadozik, vagy nem hagyja idő előtt abba, mint enélkül. Ez igazából ellentmond az android memóriakezelésének, de lehet hogy abba, mint azért látjuk is, a Samsung jócskán belebarmolt. Ezen javít egy kicsit, vagy kilövi azt a programot ami zavarta, nem tudom.
Az extreme saver mód egy sor olyan dolgot is kikapcsol, amit használok, de ez látható a gyorsindító sávban és utána visszaállítom (pár mozdulat) a fényerőt is visszaállítom automata módban. Az extreme saver módot csak egyszer kell beállítani, utána elég az optimize módot használni, az már nem állít el semmit, csak kilövi a felesleges programokat. Ami kell, az úgyis újraindul utána. -
torok6
aktív tag
3 Dolgot vettem észre az új Francia romban
1. Nem működik a mozgó hátér hiába van bekapcsolva
2. A beállításokban hagy ha gyorsan görgetek lefelé akkor szaggatottan megy le de utána megjavul egy darabig
3. A több ablakos módba lapozgatom amit megakarok nyitni az is szaggatottan megy -
sgeza
veterán
Nekem mindegy, nyilván bárki azt tilt le, amit akar, ezért nem is akarok személyeskedni, inkább javaslatként írtam, nem pedig rosszindulatból.
Szóval pont ezért írtam, mert szerintem ez nem bloatware, és nem fut, csak amikor kell. Ez nem ül bent a memóriában feleslegesen (legalábbis nekem nem).
(#10095) tapaizo: igen tudom, nem is neked szántam, csak tulajdonképp neked már előttem megválaszolták.
-
Kékes525
félisten
válasz
Angel78
üzenetére
Ezzel nézd meg mi az ami fogyaszt: GSam Battery Monitor
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Köszi, megvan!
Szuper! -
Roland861010
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mód-Lassítás majd utólagosan lelehet beállítani !
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Erről jut eszembe! Hogy lehet 120 fps-es videót rögzíteni?
Maxtreme:
Tényleg elég zavaró.. 
-
Maxtreme
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
VVS
bocsi
-
Roland861010
veterán
-
Angel78
aktív tag
Én ezt nem értem hogy a bánatba merül egy éjjel alatt 16%-ot az akku.
23 óra körül tettem le a telót a fenti 66%-os értékkel és reggel 5-re már csak 50% volt.
Tiltva programjaim nincsenek.
Akkuhasználatnál az alk.kezelésben a háttérben futó alkalmazások automatikus leállítása bekapcsolva.Ez felvet némi kérdést bennem, miután van itt olyan tagunk aki 1-2% merülésről írt egy éjszaka folyamán...

-
Kékes525
félisten
-
Hikvision
senior tag
Üdv!
Biztos volt már róla szó, de Wifi-s fájlkezelő, alapból van a telefonhoz, vagy utólag kell valamit töltögetni? Csak mert képek/zenék másolgatásához nem szeretném mindig kábelre dugni, ha már vezeték nélküli a töltője. -
Kékes525
félisten
Littlecarnak írták meg levélben ezt a választ, azért írtam: Jelen pillanatban az SM-G920F tipusú termékre nem elérhető a Prémium szolgáltatásunk. Amint a szervizünk megfelelő felszereltséggel rendelkezik, erre a termékre is elérhető lesz a Prémium szolgltatásunk. Miből gondolod, hogy a szétszedése könnyű? Szerintem, éppen hogy nehéz úgy szétszedni és összerakni, hogy az ne látszódjon meg az összeszerelése után. Nem vésőre és kalapácsra gondolok, mert szétszedni azzal tényleg könnyű.

(#10092) bandi0000: Az nem fogja.

-
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de ez tényleg mérvadó?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)