- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Angel78 #25705 üzenetére
Árulóóó - fogjátok el s tömlőcbe vele!
Ha 16GB az iPhone akkor felejtős - ha 64 akkor csak csak, de szerintem jobb a Samsung - legalábbis ebben a felállásban.
Nekem minden gépem Apple de nem lépnék vissza iPhone-ra, pedig nekem így indokolt is lenne.
Maaaraaaggggyhhhh! Ezt sugják a szellemek is. Hallod?
-
blt.62
őstag
válasz
Angel78 #25470 üzenetére
Nálam is az Android szolgáltatás 57%-ról vissza állt 8-10%-ra de a kijelző 80-100% és ha játszok a Slot Maschine játékkal akkor arra ír 100%-ot. Merül folyamatosan és nagyon gyorsan. Holnap reggel még kipróbálom a töltés utáni kikapcsolást és ha utána is merül akkor fájó szívvel de mobil váltás lesz.
-
icemad
nagyúr
válasz
Angel78 #25400 üzenetére
Gondolom be volt kapcsolva a sok fontos biztonsági funkció. (ujjlenyomat, újraaktiválás tiltás, stb.) Így odinnal csak azt az egy féle romot tudod visszarakni, ami eredetileg rajta volt. Ha annak nem tudod a kódját, az cumi. Lehet találgatni. Ha használtál már smartswitcht a telefonnal, akkor talán az életet ver bele. Ezt a hibát már augusztusban jeleztem itt, azóta se került be az összefoglalóba.
-
válasz
Angel78 #25283 üzenetére
Köszi!
Egyébként én nem hiszek ezekben a hibákban. Nyilván van egy-két hibás darab, illetve egy-két hibás júzer is
, de én bízok benne, h az S7 csak jobb lehet, mint anno az S6 megjelenéskor volt. Akkor is olvastam elképesztő hibáról, de nekem az volt életem addig legjobb telefonja. De tesztelem egy-két hétig, utána visszatérünk rá!
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Angel78 #25094 üzenetére
Köszi megvolt.
Megcsináltam a cache dolgokat is amit írtál, remélem most jó lesz, mert egy android cuccomon sem evett ennyit a rendszer, mint itt.
(Amúgy a hangerő gombot csak felfele kellett nyomni)
Ez a reboot a végén kicsit hosszadalmas, csak mert még mindig itt pulzál a samsung felirat.?
-
Ákkk
addikt
válasz
Angel78 #24708 üzenetére
Ha tönkremegy 2 év garancia alatt is garanciálisan cserélik valós ok nélkül meg nem fogják kicserélni bevizsgálják és jegyzőkönyvet vesznek fel róla,hogy ha jó, ezt a szervizes ismerősömtöl tudom.
Itt főalkatrész az aku nem tartozék mivel nem kiszedhető a felhasználó által. A samsung ügyfélszolgálata meg úgy beszél róla mint ha levehető hátlapos készülék lenne sőt néha vicces a válaszul kapott levél mert nem mindig tudják miröl is beszélnek.
Minden hivatalossan itt forgalmazott samsung telefont a tmx és az alválakozói javítanak itt Magyarországon.
Sőt még Németország és Ausztria is az ő hatáskörükbe tartozik.
Pld tönkremegy az usb csatlakozó és kinyírja az aksit ha ez rendeltetés szerű használat esetén következik 2 éves garanciaidőn belül simán cserélik.
Amúgy ezek az aksik a 2 évet gond nélkül kibírják nagyobb mértékű vesztesség nélkül. Ha hibás akkor ezalatt sőt még előbb is kiderül. -
-
fermacht1994
aktív tag
-
Kasya
nagyúr
válasz
Angel78 #23354 üzenetére
Naponta ketszer toltottem az S6-ot altalaban. Hetvegen lehet tobbet is. Hasznaltam, na...
Azt is megtudom mondani, hogy nyaron, mikor a napsutes mellett a kepernyo maxon felhuzva van (auto fenyero), 30 kep utan lekorlatoz a rendszer tulhevules miatt. A kamera is melegit, a kijelzo is, es a nyari meleg sem kedvez neki.
Arnyekban pedig 200 foto tudtam csinalni 50% aksi merulese mellett. -
sgeza
veterán
válasz
Angel78 #23279 üzenetére
A töltőhöz ezeket fűzném hozzá:
drágább (ez ugye szubjektív) - ezt valóban mindenki eldönti maga (én kaptam a telefonhoz)
egy tekerccsel rendelkezik - én ennek hátrányát még nem éreztem
csúszik, lecsúszik róla a mobil (júzerek írták) - nekem nem csúszik le róla, igaz, vízszintesen van, és nem lökdösöm, de a kis gumikarika tartja rendesen
precízen kell ráhelyezni a telót hogy induljon a töltés - ez korábban valóban így volt, de az M óta nekem ez egyszer sem fordult elő, tehát most nagyon frankó (valamint korábban sem a precízség volt a gond, hanem valami egyéb hiba, mivel bárhogy tettem rá, vagy elindult, vagy nem, de nem a pozíció miatt, tehát ha elindult, akkor kevésbé pontos pozícióban is töltötte) - mivel ez az M-mel megjavulni látszik, gondolom, hogy szoftveres bug volt -
sgeza
veterán
válasz
Angel78 #23268 üzenetére
Hát valóban, ha minden épeszű dolgot kipróbáltál, akkor nagyon nincs más ötletem. Nekem nagyjából minden telefonomnál az volt, hogy éjjel alig merült. Persze tényleg lehet akár térerő probléma is.
Ha valamiért nagyon merült, annak mindig oka volt, valamelyik alkalmazás megzakkant (pl. a Helium backup csinált néha ilyet, amikor valamiért nem futott le rendesen a mentés, de már az utóbbi időben az sem csinálja). Ilyenkor egy újraindítás mindig megoldotta. Mondjuk én a BT-t, mobilnetet otthon kikapcsolom, a wifi szabály pedig képernyő kikapcsolásakor ki-re van állítva. Vagyis csak natúr a teló megy ilyenkor. Kétségtelen, hogy rohadt idegesítő lehet, ha egyszerűen nincs meg az oka. Ezzel még nagyon szervizbe sem tudod vinni, mert nem annyira kézzelfogható, bár lehet, hogy megér egy próbát. Persze csak azután, hogy nyomsz rajta egy factory resetet, majd mindent kikapcsolsz (wifi, mobilnet, bt, stb., esetleg külön repülő móddal is, illetve amit az egyik kolléga említett, hogy állítsd fixen 2G-re), és megnézed, hogy így mennyit merül! Ha így is több százalék, akkor én lehet, hogy szervizeltetném. Bár ha térerő probléma van, akkor még azt is meg lehetne nézni, hogy más földrajzi helyszínen is ugyanígy viselkedik-e. Nem tudom, hogy merre laksz, de mondjuk valamilyen sűrűbben lakott helyen tuti fullos térerő van. -
sgeza
veterán
válasz
Angel78 #23265 üzenetére
Nem akarom tetézni a bajod, de nekem az éjszakai merülés grafikonja gyakorlatilag vízszintes. 5.1.1 alatt is épphogy egy kis szöget zárt be a vízszinteshez képest, de most még annyit sem. egy hajszálnyival van lejjebb a jobb oldala, mint a bal. Gondolom ez a doze-nak köszönhető.
Csak azért írom, hogy lásd, hogy a 8-10%-os merülés nagyon nem normális. Próbáld megtalálni az okát, valamelyik alkalmazásod okozhatja!
-
sgeza
veterán
válasz
Angel78 #23036 üzenetére
Beállítások, Akkumulátor, Akkumulátorhasználat, Egyebek, Akkumulátorhasználat optimalizálása. Add hozzá az edge órát! Szerintem akkor megjavul. Gondolom a doze miatt ezt is altatja.
Pontosabban nem optimalizálttá kell tenni, vagyis a kapcsolót kikapcsolni. Ehhez persze meg kell jeleníteni minden alkalmazást! -
-
-
válasz
Angel78 #22003 üzenetére
Valószínűleg egyedi probléma lesz. Megpróbálkozom egy újraindítással..
Pont arról beszéltünk, h nem lesz elérhető: Galaxy S7 Always On display feature not coming to existing Galaxy handsets
-
sgeza
veterán
válasz
Angel78 #21968 üzenetére
A smartswitch-et kimondottam nem ajánlom mentésre, mert arra az egyre alkalmatlan. Vagyis max a híváslista és az sms-ek kb. Felhasználói fájlokat, azaz képek, videók, dokumentumok, stb. másold ki magad simán pc-vel! Az alkalmazásadatokra Helium backup. Egyébként google beépített mentése, és híváslista/sms mentésre az imént említett smartswitch vagy a samsung fiókkal történő felhős mentés a telefonon.
-
znagy69
őstag
válasz
Angel78 #21949 üzenetére
Nálam előhozza pedi a samfirm, onnan töltöttem, és most is talátl.
Checking firmware for SM-G925F/XEU/G925FXXU3DPAD/G925FOXA3DPAD/G925FXXU3DPAD
Model: SM-G925F
Version: G925FXXU3DPAD/G925FOXA3DPAD/G925FXXU3DPAD/G925FXXU3DPAD
Filename: SM-G925F_1_20160223134027_4ftwhpuebh_fac.zip.enc4
Size: 2056886608 bytes
LogicValue: jqqmvi4ww3s0kqi0 -
-
sebgutkopf
őstag
-
Kasya
nagyúr
válasz
Angel78 #20221 üzenetére
Nem kell aggodnod. Az ejjeli 1% merules Android alatt ugy erheto el, ha nincs online szinkronizacio a hatterben. Ezt manualisan ket fele keppen lehet megoldani:
- nem futtatsz, nem teszel fel internetet igenylo programot, ami futhat a hatterben
- kilovod az internetet estereHa a telefont jol belakod es a programokat rendszeresen hasznalod, akkor 5-6% az atlag merules este.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest