- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
240 órás üzem idő nem is rossz szerintem!
-
Bela52
tag
Tiszteletem mindenkinek. Sikerült vennem egy S6 drágaságot,úgyhogy, csatlakoznák hozzátok.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #11794 üzenetére
A másik lehetőség: AIRTAME: kész a vezeték-nélküli képernyőmegosztó eszköz
-
Kékes525
félisten
S6 tartalom TV-re:
How to connect your Galaxy S6 / S6 Edge to your TV
New Samsung MHL 3.0 adapter pushes 4K to your HDTV
Kipróbáltuk: Google Chromecast tévéokosító
Tehát kábelesen az adapter, vezetéknékül a Chromecast a megoldás általában.
-
sgeza
veterán
válasz
kawaclipse #11792 üzenetére
Nincs esetleg bluetoothon rákapcsolódva valamilyen audió eszközre? Bluetoothos füles, kihangosító, stb? Nekem akkor van ilyen, amikor kiszállok a telefonnal az autóból, de a kulcsot bent hagyom (mert valaki marad az autóban), és közben hívnak. Ilyenkor mindig eltelik néhány mp, mire rájövök, hogy basszus, a kihangosítón maradt a telefon!
-
kawaclipse
tag
Sziasztok. Ha esetleg lenne köztetek valaki aki guru ebben a témában. Vettem egy Galaxy S6ot, nem edge, a sima jobban tetszett. Van egy hibajelenség ami viszont elég sok gondot okoz.
Amikor hívást fogadok, sokszor néma a telefon amikor felveszem. Nem a csörgés vagy ilyenek, hanem nem hallom a hívót, és ö sem hall engem. Cachet ürítettem, reinstalláltam a szoftvert, azóta már szoftverfrissítés is jött. Nem javult semmit.
Nem tudok rá jönni mi alapján válassza ki hogy ki lesz néma vagy ki nem. De egyik este a feleségemmel nyolcszor felhívattam magam, és mind a nyolcszor működött. Ellenben ma hívott egy fickó kétszer is, de egyszer sem hallottam semmit. Nekem kellett visszahívni, viszont olyankor mikor én hívok, nem tapasztaltam gondot.
Angol fórumokat átbújtam, de semmi hasonlót nem találok. Vagyis volt hasonló probléma, a T-mobileos telefonoknál, hogy bekapcsolás után az első hívásnál ezt csinálja. De ez se nem T-bobileos, sem nem csak az első hívásnál csinálja.
Segítsetek kérlek
-
sgeza
veterán
Dehogynem. A gépre az egészet tölti, de én úgy vettem észre, hogy a felhasználása után le is törli. Szóval maradt ez a program, ha gyorsabban akarod. Ez elvileg ugyanúgy tölti le, mintha a SmartSwitch-csel töltenéd. Tehát viszonylag hamar lejön.
-
w333
félisten
Valakinek véletlenül nincs meg a legfrissebb Telekomos 5.1.1 ?
-
-
Zaji
őstag
Összefoglaló a jövő hónapban frissült.
-
Markizmark
addikt
Nekem van ilyenem, de note 2-höz vettem még 2 éve. Az S6 seggén is ugyanaz a lyuk van szerintem. Jó lenne, ha működne, biztosabb az átvitel mint Screen Mirroringgal. Hiába van a 300 megabites router 20 centire a Tv-től és a telefontól, így is késik a kép és a hang. Tv beépített saját moduljával és külső dongle-el is ez van.
-
beji
tag
válasz
Markizmark #11776 üzenetére
Nem ismerem!Mindjárt utána nézek!
-
beji
tag
válasz
bandi0000 #11772 üzenetére
A full hd-t viszi a tv csak az uhd-val van baja.Mondjuk a 60 fps full hd-t nem próbáltam de igazából nem is nagyon néztem.Uhd-ba brutál a képminőség és szerintem egy 300 ezres tv-nek tudnia kellene kezelni.Egyébként pendrive-ról játszva olyan folyamatos olyan kristály a videó hogy az nagyon brutál!A tv egyébként tavalyi model"2014".
-
beji
tag
Üdv. Mindenkinek!
Problémám a következő!
Galaxy S6 edge-m van és Lg Uhd tv-re egyszerűen nem tudom átküldeni a 4k videókat.Felismerhetetlen formátumra panaszkodik a tv.Nekem Samsung full hd tv-m van az meg alapból nem ismeri ezt a felbontást.Van erre valami megoldás?Lg-samsung kompatibilitás lenne a baj?Vagy nem tud olyan sebességgel adatot küldeni-fogadni valamelyik eszköz?Próbáltam MediaShare alkalmazással de nem jártam szerencsével.Lg tv-n csak úgy tudtam lejátszani a 4k videót ha felraktam pendive-ra csak hát így sokkal "macerásabb"
Köszi a válaszokat! -
Kasya
nagyúr
válasz
kakuk100 #11766 üzenetére
Az osszefoglaloban fent van par. Ennel tobb kod is van, mindet nem tudom sajnos. De itt egy lista.
-
Markizmark
addikt
válasz
Kékes525 #11765 üzenetére
Majd a szerviz megoldja a 12. hónapban, addigra a sok gyorstöltéstől úgyis a -1 óra kijelző idő miatt lehet majd panaszkodni.
Note 2-mben már a 3. akku van és már lassan 3 éves is a teló, de a legutóbbit már én vettem bele, nem ők cserélték. Pedig mindig vigyáztam rá, nem a gyári 2 amperes fejjel töltöttem. Inkább vettem Samsung 700 miliamperes töltőt hozzá.
-
Kékes525
félisten
válasz
Markizmark #11763 üzenetére
Sajnos biztos hogy 1 év a garancia, bármennyire is igazad van, hogy ez beépített alkatrész.
Vállalkozó szelleműeknek: Megoldható az akkumulátor csere a Galaxy S6-ban házilag
Én ez alapján biztosan nem kezdenék neki.
(#11764) bounty123: Igen, ezért korrigálom is magamat!
-
Markizmark
addikt
válasz
exelsior1 #11746 üzenetére
Egyébként az összefoglalóban 1 év van írva az akkura.
Ez azért érdekes mert ez ugyanúgy beépített alkatrész mint bármi más benne. 1 évet akkor adtak rá amikor még kivehető volt. Jó lenne tudni mert 2 hónap múlva leváltom a note 2-t, addig sok infót össze kéne szedni.
-
Kékes525
félisten
Szerintem ezek elfogadhatók az akkumulátorokról (Google Nexus súgó):
Tippek az akkumulátor élettartamával, a töltéssel és a használattal kapcsolatban
A beállítások optimalizálása a hosszabb akkumulátoros üzemidő érdekében
-
Kasya
nagyúr
válasz
HUNgabus #11760 üzenetére
De errol nem gyozodhetnek meg.
A kijelzo meg so-so. Mivel a szervizmenuig az elso bekapcsolastol csak ugy juthatsz el hogy a licenceket elfogadod, igy onnantol a telefon aktiv, vissza nem veheto. Tehat a telefon aktivalasa szukseges hozza, ami mar hasznaltta teszi az eszkozt. -
Kasya
nagyúr
válasz
HUNgabus #11755 üzenetére
Sőt volt olyan hely ahol annyira értettek hozzá hogy lehülyéztek és el is zavartak mondván baromságokat beszélek.
Nem serteskent, de igazuk van. Miert is kellene egy eladonak ilyet tudnia, hogy milyen elemekbol van osszerakva a telefon, ha a hivatalos leiras nem ter ki ra. Jo hogy nem nem kerdezik meg az emberek, hogy a ram melyik gyarbol jott ki, mert az egyik gyarban ugy hallotta az emberek tollal karcolgatjak az elemeket... -
bandi0000
nagyúr
válasz
Markizmark #11757 üzenetére
Nappal kicsitba sony jobb este meg isocell összefoglalóba van a link
-
HUNgabus
senior tag
válasz
Markizmark #11726 üzenetére
Én 3 hete jártam így a boltokat, áruházakat. Megnéztem vagy 30-40 telót és mondhatom teljesen random hogy melyik kamera van benne. Sok helyen hiába van kitéve, pl szolgáltatók boltjai, MM, ha kész egy újat az már bármilyen lehet, viszont nem engedik hogy kibontsd és beírd a kódot megnézni. Sőt volt olyan hely ahol annyira értettek hozzá hogy lehülyéztek és el is zavartak mondván baromságokat beszélek. Ennyire voltak/vannak képbe. Egy két hely volt ahol megnézhettem és volt hogy az edge isocell a sima meg sony pedig egy szállítmányból volt az eladó szerint.
Azért nem lehetetlen a dolog, nekem is sikerült, szín, kamera, ár is stimmelt...
-
Dzsur
tag
Érdekes ez a garancia az akkura.Itt Ausztriában 2év van rá a samsungnál!
-
w333
félisten
válasz
Markizmark #11751 üzenetére
Már rég ART az alapja (5.0 óta) jelenleg már az ART 2.1 verziónál tart !
-
gaborx07
csendes tag
Egy elég érdekes cikkre bukkantam a Samsung honlapján(!) az Android M-ről [link] Maga a cikk sok újat nem mond, viszont van egy mondat, ami elég bíztató "Some Samsung smartphone users are also among those looking forward to the new version, which is expected to launch in the third quarter." Ezek szerint van rá esély, hogy nem késlekedik vele a Samsung? A harmadik negyedév pedig ugye szeptemberig tart. Bár ott van az expected to launch, szóval lehet, hogy ez egy optimista becslés. Mindenesetre bizakodásra adhat okot, hogy a Samsung promózza az M-et.
-
bocika023
csendes tag
válasz
spawn21 #11721 üzenetére
Nem tudom miből gondolod, hogy rátöltöttem?!
Ezt egyetlen töltéssel produkálta, függetlenül attól ,hogy a tied mire képes illetve, hogy ezt te elhiszed avagy mégsem.
Csak mint "érdekesség" osztottam meg, (főként) azok számára akik hezitálnak az S6 megvételén (mert esetleg tartanak az üzemidőtől). -
válasz
Markizmark #11745 üzenetére
Letakarni sem kell! Ha a gyors töltővel töltöm, forró az egész teló.
Telefonálni sem túl kellemes vele..
Mind1 egyébként. Idővel megpróbálom kicseréltetni az egész készüléket. Van egy csúnya ragasztási hiba a kijelzőjén, augusztus végén elvitetem a szervizbe..exelsior1: Volt már róla szó korábban. Sajnos csak egy év van rá, viszont munkadíj nélkül cserélik.
-
exelsior1
senior tag
válasz
Markizmark #11741 üzenetére
Mivel beépített tartozék ezért ugyanúgy 2 évig van rá gari.
-
Markizmark
addikt
válasz
bulikavagyok #11744 üzenetére
Takard le amikor folynak bele az amperek, had melegedjen.
állandóan merítsd csutkára.
-
válasz
Markizmark #11743 üzenetére
Hogy lehet "kifektetni"? Mert jól jönne egy csere 9-10 hónapos korában.
A két kamera közt nincs érdemi különbség. -
Kasya
nagyúr
válasz
Markizmark #11741 üzenetére
Így van.
-
Markizmark
addikt
válasz
bounty123 #11737 üzenetére
Ez így van, a lithium szereti a rátöltést, persze nem 99-100 között állandóan. Ami nem használ neki az a teljes merülés. Amikor 0-ról kell 100-ra húzni akkor szokott melegedni ami viszont a halála.
Ami még jót tesz neki az a kisebb árammal való töltés. Így egy töltéssel tovább is fogja bírni és növeli az élettartamát. Ez a gyorstöltés dolog szerintem hamar megöli az akkut. Kb 1 év alatt veszíteni fog a kapacitásából. Szerintem bőven elég ha egy napot kihúz az akku és éjjel lassan lehet tölteni, akkor úgyse használjuk. Ennek ellenére jó dolog, hogy ha nap közben kifúj akkor gyorstöltéssel hamar újra használható lesz.
Apropó az s6nál és a többi nem kivehetős akksisnál is csak 1 év garancia van az akkura? Mert hogy az tartozék? -
-
Kasya
nagyúr
válasz
Roland861010 #11734 üzenetére
Kamera módok alatt van a Szelektív fókusz. Az itt készült képeket utólag is tudod szerkeszteni, fókuszt állítani.
Ha ezen kívül gondolsz valami másra, akkor Play storet javaslom.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Markizmark #11726 üzenetére
Ez számunkra nem lekövethető.
-
-
Roland861010
veterán
Re focusra van valami lehetőség az S6-nál?
-
Peat76
őstag
Milyen védőtokot édemes venni, ti milyet használtok, kinek mi vált be?
Ezt néztem....
http://www.emag.hu/samsung-hatlap-vedotok-galaxy-s6-g920-hoz-clear-silver-ef-qg920bsegww/pd/D4NDTMBBM/
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!! -
bandi0000
nagyúr
1.5 2 napot kinlehet sajtolni a telefonból? Pár ora zene pár óra net semmi extra, enyém ugy néz ki még nem állt be
-
lukoz
aktív tag
Note 5 háttérképei. Jól mutatnak az S6-on :-)[link]
-
Kasya
nagyúr
Mennie kell. Ugy ird be, mint a telefonszamot. A *# -re figyelj.
-
bandi0000
nagyúr
csak hogy tovább idegesítselek titeket, azt vettem észre hogy lámpafénynél a videofelvétel néha csinál olyat hogy nem élesíti be a képet, persze ha rábökök egy pontra rögtön fókuszál és jó lesz, de az addig elvett anyag pocsék, ez ilyen gyárilag?
-
HUNgabus
senior tag
hátha vkit érdekel vagy érint ( én ilyen voltam... )
az 5.1.1 verzióban nem működik a kamera modul megnézése opció, vagyis akinek pl sony camerás teló kellene már nem tudja ellenőrizni vásárláskor hogy milyet is kap mert eltűnt ez az opció a
ha beírjuk a kódot egy "CameraFirmware Standard" oldalra juttunk ahol mindent végignéztem de sehol se látszik a camera modul típusa ( sony vs isocell )Aida64 azért még kiírja
-
Kékes525
félisten
válasz
rolcsibácsi #11708 üzenetére
Az újabb 5.1.1-ben már elfogadható a sebesség és a memória kezelés is. Másrészt a multitaskingnál az esetleges újratöltés a memória nagy sebessége miatt nem annyira vészes. Kivétel a RuntasticPro. Az kegyetlenül rosszul van programozás technikailag megcsinálva.
-
Peat76
őstag
Hamarosan ha asszonyt sikerül tovább puhítani egy fehér S6 tulaj leszek a T-től, övé lesz a G3,remélem ez a nekem még csak látszólag csoda masina jóval fürgébb?
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Mitől lehet egy kis kék pötty az ezüst keret mellett ott ahol kezdődik a fehér felület aztán a kijelző ..
-
inflator
tag
válasz
Kékes525 #11648 üzenetére
Hiába végeztem el én is ezeket a beállításokat, sajnos alig jon ki a 3 óra képernyő idő.
Ill, van sokminden amiről nem tudom mi az így letilteni sem merem. De az összes felesleges google szolgáltatás le van lőve.
Csak bosszant, hogy mit csinálok rosszul, mert 1-2 óra plussz képernyőidő jóljönne. Főleg fb és index alkalmazást nézek. Minimális csevegő és levelezés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest