Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
migabi24
üzenetére
Nyilván lehet menni és verni az asztalt és úgy gondolom, hogy bizonyos esetekben tök jogos is. Nálam nem annyira észrevehető az elszíneződés, hogy ezzel vesződjek, de láttam sokkal rosszabbakat is.
El kell menni és ki kell verni a balhét, ha tényleg súlyos a dolog.Itt egy írás az S6 esetéről: Galaxy S6: The Ugly Truth About Its Screen
-
Blyan
félisten
Fura, mert eddig minden samoled kijelzős telefon topikjában ilyesmi van, kb 2010-től kezdve tele vannak vele a xda topikok.
Nem védem a Samsungot egyáltalán csak azt mondom,hogy ez általános jelenség. Az ember vagy elfogadja vagy nem. Én ezt most elfogadom, többet meg nem veszek szerintem Samsungot egy újabb 5-10 évig.

-
bandi0000
nagyúr
hát nem tudom mit csináljak, lehet hogy 2-3-4 szer el kell játszani a telefoncserélgetést, majd megpróbálom felvenni a szervizzel a kapcsolatot
Ha a következő pár napba nem lesz más gondom a telefonnal akkor megtartanám mert tetszik eddig azért
-
bandi0000
nagyúr
Nem lehet kideríteni hogy mikori gyártású a telefon?
-
sgeza
veterán
Ezzel nem értek egyet. Nem kell ezzel számolnia. Az, hogy a képernyő harmada olyan rózsaszínű, hogy rettentően zavaró, az elfogadhatatlan. Sehol nincs benne a leírásában, hogy ja, ne csodálkozzon, hogy a képernyő esetleg nem fehér, hanem rózsaszín! A fő probléma egyébként nem is azzal van, hogy nem tökéletesen fehér, hanem az, hogy nem homogén!
Egyébként bármelyik amoled kijelzőt megnézve ilyen mértékű hibát még sosem tapasztaltam, de egyébként semmilyet sem. Szerintem simán benéztek valamit gyártáskor, és rengeteget elcsesztek így. Valószínűleg olyan sok van, hogy inkább nem cserélik, de ha erőszakos vagy, akkor kénytelenek szerintem, mert tök nyilvánvaló a minőségi probléma.
-
sgeza
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Nekem ugyanez volt, és cserélték (mármint a kijelzőt), bár mostanában nem nagyon akarják. Hogy igaz-e vagy nem, azt nem tudom, de állítólag a Samsung kijelentette, hogy nem cseréli gariban, mert nem befolyásolja a működését. Vicces egy 200k-s telefonnál. Mintha rendelnék egy autót fehér színben, és a hátsó harmada rózsaszín lenne. Persze annak a működését sem befolyásolná...
Én simán visszavinném, és nem hagynám annyiban. Ha még 3 napon belül vagy, akkor kérj cserét, de mindenképp legyen mindennek nyoma, vetess fel valamiféle jegyzőkönyvet, hogy legyen dátumod, hogy te még 3 napon belül bevitted, és követeld a cserét. Ne hagyd annyiban, ki kell cserélniük! Ez egy vicc, amilyen némelyik készülék kijelzője. Ha nem akarják, akkor legyél erőszakosabb, és vidd tovább az ügyet, pl. vedd fel a kapcsolatot a Samsunggal! Nem hivatkozhatnak ilyenre, hogy nem befolyásolja a működést. Hogyne befolyásolná, mikor ez egy kijelző. Ha fekete-fehér lenne, akkor sem befolyásolná??? Számomra ez a hozzáállás és minőségi probléma felháborító főként annak fényében, hogy ez elvileg a legjobb telefon a piacon, de mindenképp a Samsung csúcstelefonja.
U.i.: online rendelésnél még könnyebb a helyzet, mert simán visszaküldheted, hogy nem kell mégsem, mert nem az, amit vártál (azt hiszem indokolni sem kell). Ilyenkor nem tudom, hogy most 8 vagy 14 nap áll-e rendelkezésedre, de hajlamosak megvezetni a vásárlót a boltokban, mert nyilván nekik nem kényelmes az, ha visszaküldesz valamit.
-
bandi0000
nagyúr
ha garanciáztatom, akkor kipróbált kijelzőt raknának bele vagy az is lutri lenne? Nyilván nem most vinném szervizbe de a közeljövőbe, aki megcsináltatta azoknak elsőre jó lett?
(#10289) Kékes525 : előfizetésre + részletre vettem, visszaadják csak 30 napon belül, és ezt általában be is tartják hogy 30. nap megkapom bár az a legkevesebb
(#10291) sgeza :
Valszeg az lesz ma vissza megyek, csak ezzel az a baj hogy nem bontathatok fel minden telefont, hogy megnézzem, viszont mikor kihozta a csaj a telefont már bontott volt a doboz a tartozékok érintetlenek de furcsa ez is -
Kékes525
félisten
válasz
bandi0000
üzenetére
A pénzt nem térítik vissza? Az online azt hiszem kellene. Itt utánanézhetsz a jogoknak: Online vásárlás és A vásárlástól való elállás joga
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
most utánakérdeztem elvileg direkt nem cserélik mivel online rendelés, hanem csak úgy hogy 14 napon belül visszaviszem törölik az előfizetést és max 30 nap és rendelhetek újat
többi képen nem adja vissza ennyire 10 képből ez az 1 volt amin ennyire látszik de tény hogy rossz, hogy tudok róla
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem a képernyőről van szó, mint az összefoglalóban? Ha színhibás az látható a képen.

-
bandi0000
nagyúr
úgy néz ki ez is rózsaszín picit de inkább a felső 3-da, szerintetek mit csináljak? csak idegesít most hoztam ki rengeteg pénz legyen már hibátlan
Sőt mintha pont egy egyenes csík választaná el a teljesen fehér részt a picit rózsaszíntől, haver is látja de nem tudom
-
bandi0000
nagyúr
az miért van hogy a kies nem akarja felismerni a telefont? elkéri frissítés előtt a típusát és a szériaszámot aztán ahogy letölti a szoftvert nem telepíti mert nem ismeri fel
-
nrb263
tag
Nem modolgattam romozgattam total gyari allapotban van a telo. Ezert nemvagom miert szaggatnak a jatekok. Meg a rendszer is. Recoverybol toltam most wipe datat. Megnezem lesz e valtozas utana jelentkezem. Jolenne megtalalni mi fogja ennyire a telot... :/
-
Kasya
nagyúr
válasz
Kékes525
üzenetére
Ne vicceljunk, hogy 5 eves telefon szintjen optimalizalni kellene es ki/be kapcsolgatni a hatterfolyamatokat. Szerencsere erre nincs szukseg mar.
(#10269) domokosn: nalam gond nelkul megy a jatek, nem akad. Mar a tavalyi modelleken is gond nelkul fut, ennel gyengebb keszulekeken is. Tehat a gond mashol lesz...
(#10271) oszy78 : bar nem szeretem az AB szeriat (egyenesen ruhellem), de YouTube szerint gond nelkul kell hogy menjen az is.
-
válasz
nrb263
üzenetére
Én ugyanezt kérdezném Angry Birds Friends ill. az új Angry Birds 2-vel kapcsolatban.
Másnak is szaggat, mikor pl. a madár kilövése után jobbra mozog a képernyő?
S5-ön és gyengébb telefonon sem volt ilyen gondom, az S6-ossal viszont igen.Minden tesztben azt írják, hogy nem melegszik, nekem viszont pont az a tapasztalatom, hogy pl. játék közben melegebb mint az S5 volt. A proc.66-70 fok között szokott lenni.
Telenor 5.1.1 van fent. -
Kékes525
félisten
válasz
nrb263
üzenetére
A játék előtt nyomj egy optimize-t extreme módban, az remélhetőleg használ: GO Battery Saver &Power Widget Ez többek között kikapcsolja a feleslegesen háttérben futó appokat és a felesleges funkciókat.
-
nrb263
tag
Sziasztok van itt valaki aki Hearthstone-al jatszik S6on? Gyalazatos. Ugyanugy akad lagol mint az Ace4 en :/ azert nem egy kategoria... Ahogy nezem keves ennek a telonak a 3giga ram. Van hogy menubol kezdokepernyore ugraskor 2 v 3 masodpercet is kell varni mire betolt. Probaltam 2x resetelni a telot de ugyanaz... fuggetlen a telo 5.1 van rajta
-
spider80
őstag
Hát nekem sajnos a kamera üveg összeszedett egy karcot. Nem tudom hogyan. De sima asztalra letéve tényleg nem karcolódik,mert a kamera keret ér az asztalhoz,nem az üveg.
-
Kasya
nagyúr
válasz
exelsior1
üzenetére
MultiWindows Pop-up kikapcsolasa.
Probald meg ezt. -
Kasya
nagyúr
válasz
bandi0000
üzenetére
A kamera nem karcolodik. Elso ket-harom hetben hasznaltam tokokat, foliakat, aztan letettem rola (bizonyos okok miatt).
Asztalra leteve a kamera also fem kerete erintkezik a felulettel, illetve a hatlap also kis resze. A kamera nem karcolodik, eros uveg. Mondom ezt ugy, hogy a plexi mellette (flash + erzekelok) mar csupa karc. -
exelsior1
senior tag
Hi, tudnátok segíteni? A program átméretezés dolgot ki lehet valahogy kapcsolni root nélkül? (állandóan ha lehúzom a szélénél az értesítő sávot (gyakran csinálom), mindig lekicsinyíti a programot és az őrületbe kerget. Note 4-nél ki lehetett kapcsolni itt meg nem engedi :S
-
bandi0000
nagyúr
ha pl tok nélkül használnám kellene tartanom a kamera karcolódásától mivel eléggé kint van
És elő hátlap hogy bírja a karcokat ha már üveg elvileg
-
bandi0000
nagyúr
Rádió elvileg nincs a teloba ezt nem lehet appal orvosolni?
-
Bilux
veterán
Akik feltették az 5.1.1 javítást BOG8 ott mennyi a Changelist? Mert itt ugyan annyi mint az eredeti 5.1.1 5012324
Valaki hazudik
-
Peter M
tag
w333: Te ilyenkor viccesnek gondolod magad?
Sgeza:
Hitelesítési adat csak akkor lesz ha már hitelesítettél gépet (amihez kell a remote debug) ez még kb frissítés óta ilyen... (de hát akkor el kell fogadni h megint visszajott a HTC desire rel elfelejtett idők, épp mikor mi működik és mi nem... hianyzott) -
törölt tag
válasz
Peter M
üzenetére
A lagok csökkentek, majdnem megszüntek a francia romon.
A méret, súly épp a felső határ, de ezt tudtam.
Szóval jó ez meg minden, de mint ahogy többen megírták nem egy csoda főleg egy Alpha vagy egy note4, de akár egy s5 után sem.
Az biztos, hogy jobbat jelenleg nem tudok. -
Kasya
nagyúr
válasz
Peter M
üzenetére
szerk:
Nekem aktivalhato...valami bekavar neki, mert nincs korlatozva a telefonon normal korulmenyek kozott.Redraw nem nagyon jelentkezik, de errol a launcher tehet. Azt meg sokan cserelik, akik elegedetlenek vele. A Samsung is csak felajanlja hogy azt hasznald, de nem kotelez ra...hiszen cserelheto.
-
Maxtreme
addikt
Szerintetek?
Egy próbát megér, vagy felejtős a dolog?
-
Peter M
tag
Nekem nincs usb debug, bekapcsolhatatlan. (64GB - Független 5.1.1) ezért kérdeztem, hogy más próbálta e.
Lag meg van a legváratlanabb helyzetekben (zenehallgatas /google zene/ -> Főmenű redraw /lag/; böngésző -> főmenű -> appok -> üres képernyő -> redraw /nekem ez is lag/)

Nexus 4 konkrétan akkora mint az S6 kijelzője így kisebb, S6 - LG G4 között vacilláltam csak a méret miatt mentem S6 ra de ha lett volna 4.7 ben használható telefon azt vettem volna...
-
-
Roland861010
veterán
Nektek a home gomb mennyire karcos ?
Az enyém tele van mikró karcokkal csak nem értem mitől és hogy amikor úgy vigyázok rá mint a szemem fényére... lehet az miatt nem jó nálam az ujjlenyomat olvasó !
-
bounty123
őstag
válasz
gergotb
üzenetére
Ki lehet exportálni, majd be a gugliba:
pl. itt egy útmutató -
törölt tag
válasz
ntomi0730
üzenetére
Nekem még megvan az Alpha is(2db),örök darab marad. Ezt csak a kamera miatt vettem, meg mert nem bírtam ki.
Az Alphának rengeteg előnye van(több mint hátránya)az s6-tal szemben. Várom is az S6 minit.
Hordani zsebben sokkal jobb egy kisebb (4,6-4,7)telefont.
Kíváncsi leszek az új mini 15mp isocelljére.
Ez a méret nekem már a felső határ, nehezen is viselem,tokba nem is teszem. Néha úgy vagyok, hogy a plusz amit hozott az alphához képest nem valami sok,és vissza vágyom valami kisebbre.Sokat hezitálok. Szeretem is meg nem is, de ez nem az S6 hibája -
gergotb
tag
Eddig Windows-os telefonom volt, ami ugyebár Microsoft fiókomba mentette a névjegyeket.
Ha veszek ilyen telefont, ez onnan be tudja olvasni neveket vagy csak Google fiókból tudja? -
znagy69
őstag
válasz
Angel78
üzenetére
Sziasztok,
Aki már esetleg csinált ilyet kérem válaszoljon.
ROM felrakás előtt TC-vel 2 file cseréjével a CSC kicserélhető az eredeti (telefonon levő) rom CSC-re.
Megy S6-on is gond nélkül?Note3-on rendben ment a romonban felrakás előtt a CSC csere. Nem szeretném, ha elmászna, mert macera volt a csere.
Köszi esetleges választ.
-
Angel78
aktív tag
Hello mindenki, a tegnapi rom csere utáni első benyomásaim. Segítségül az intelligens kezelő és a GSam Battery adatait hívtam. (no meg a benyomások
)
1. Tegnap este 22 óta van aksin, jelenleg 81%. Ebből 1ó10p képernyő, eddig...
2. RAM kiterheltség stabilan 61%-66% között azaz 900MB-1Giga között a szabad kapacitás
3. 20 perc teszt játék (Asphalt8) után is csak annyira meleg amennyit a szorongatástól melegedett, semmi forrósodás
4. Az oldalakat elég fürgén pakolja fel és váltogat az alkalmazások közt, laggot nem tapasztaltam a 180-as névjegyzéket elejétől a végéig folyamatosan és sebesen görgetimíg írok mosit is folyamatosan megy a Family Guy jútubon és most 79%... azaz majd 15 óra alatt 21%-ot esett.
Sajna az éjjel folyamán használatnal nélkül vesztett 6%-ot (azaz valami a háttérben még csipeget)De összességében a (magyar) Tré romjánál ez sokkal kedvemre valóbb

Jó lesz ez! -
lukoz
aktív tag
Csak kipróbálom :-)
-
spider80
őstag
Nekem az van. Igazából a fő ok, amiért használom, hogy pont olyan vastag hátul, amivel védi a kamerát. Amúgy az ejtés utáni sérülések a szerencsétől is függenek. 1 hete tok nélkül másfél méterről egy szobai állólámpa fém aljára esett, óriási csattanás. Utána fél órát keresgettem rajta sérülést (kijelzőn,kereten,hátlapon),de szerencsére semmi nyoma sehol. Ha a tok rajta lett volna, akkor biztos azt mondtam volna, hogy ez igen, jól véd a tok. Pedig tok nélkül sem sérült. Szóval lehet valakinek tokkal is törik az első leejtésre, más meg tok nélkül is dobálhatja.
-
spawn21
veterán
válasz
ntomi0730
üzenetére
igen a legjobb. Nem nem az. De nem azt mondtam hogy a rossz. Vannak olyan tulajdonságai amit nem nézek el. Nem hogy ennek, semelyik márkának sem. Az hogy ki mire használja és neki kettő napot is kibír , hogy alig nyúl hozzá.....
Nekem is sok telefon forog a kezem alatt , tény hogy az élbolyban jár ez is, de nem a legjobb. Olyan nincs is.
-
lukoz
aktív tag
Hali!
Valaki, akinek Nillkin TPU nature tokja van, ejtette már le a telót? Mennyire véd ez a vékony tok, nyílván annyira nem :-) de azért kíváncsi vagyok a tapasztalatokra -
rodman73
aktív tag
Olyan gondom van, hogy eltűnnek az újonnan mentek számok a telefonomból. Pár hete váltottam S6-ra, Google fiókomba szoktam elmenteni az új számokat. És már nem először fordul elő, hogy egy nemrégen beírt szám eltűnt a névjegyzékemből. Van valami tippetek esetleg mi lehet a gond vagy találkozott valaki hasonló problémával? Jó pár éve így csinálom már és még soha nem volt semmi gond.
(új névjegy elmentésénél természetesen a Google fiókom van beállítva)
-
A Group Play miért van kiszedve az S6ból? Az Sbeamot sem találom. Valahogy fel lehet tenni utólag?
-
Kékes525
félisten
válasz
bandi0000
üzenetére
Nekem Galaxy S6 Case Neo Hybrid ilyenem van metal széllel. Nagyon jó!
-
bandi0000
nagyúr
spigen neo hybrid ajánlott tokok közé tartozik?
Gondolom, nem árt lefóliázni azért elöl hátul
-
ntomi0730
senior tag
válasz
spawn21
üzenetére
Ne is haragudj, de Nálad valami nagyon nem ok! Az összes "S" szériát használtam, de ennyire simán még egyik sem működött! Nyilván ez sem tökéletes...(szerintem azt a típust még nem gyártottak le) Ettől függetlenül szerintem az egyik legjobb telefon a piacon jelenleg, ha nem a legjobb!
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
😆
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
jól van köszi, elvileg nem sokára megyek érte szóval kiderül, hiába kérdezgetek úgy is csak saját használati szokásaimból tudom meg hogy jó e, szerencsére van 14 napos visszavitel de remélem nem kell
-
Kékes525
félisten
-
bandi0000
nagyúr
t-mobile ra mi a legfrissebb szoftver?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szerintem is hasznosabb. Persze valaki nem szeret ROMbolgatni.
Leszámítva persze a netes rádiókat.