Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbdadi12
csendes tag
Ma reggel felraktam en is az 5.1.1-es frissitest. En lassabbnak erzem es a kijelzo feloldasa utan jobbra vagy balra lapozasnal ugyan ugy akad mint eddig... nem ertem. 3 hete hasznalom de banom hogy megvettem.
-
törölt tag
Note5 bővíthetőség nélkül? Durva ára lesz egy nagyobb kapacitású darabnak.
Más: POFC vagy POFD romot vki rakott már fel? Van valami érdekes?
-
ÁdiBá
veterán
Mai nap jelezte az S6 edge 128GB készülékem ami Tmobilos hogy uj szoftver érhető el. Mégpedig az 5.1.1 ha jol láttam elég sok 627 mb körülit irt.
-
törölt tag
Az eszköz névjegyében megjelent az akkumulátor kapacitása .
-
törölt tag
Megvettem a Snap Camera alalkalmazást, de semmi extra, nincs benne raw, rekesz és expo idő állítási lehetőség, tulajdonképpen semmivel nem tud többet a gyárinál.
-
Kékes525
félisten
Ilyenre gondolsz: Minnie Mouse

Vagy ilyenekre:
Samsung Galaxy S6 How to show a cursor? Solution
Samsung Galaxy S6 used as a mini PC with bluetooth keyboard and mouse
(#8588) sgeza: Jól mondtad, elvileg... Ez olyan mint a Firefox-nál a frissítés. Más, ha a Firefoxon belül frissíted és más, ha letöltöd (pl: ftp-ről) és azzal frissíted, mert az installáló tisztítja a rendszert és egy kicsit optimalizálja. Ez teljesen ismert trükk. Ha jó a szemed még ki is írja az elején, hogy ezeket csinálja.
-
Blyan
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
-
Kasya
nagyúr
válasz
pixelblondie
üzenetére
Nem recseg. Probaltad ujratenni a jatekot esetleg?
Nincs fent valami mas hangfelvevo, youtube szeru program? Barmi bekavarhat, ha rosszul van megirva es a hanghoz koze van. -
Roland861010
veterán
-
pixelblondie
senior tag
Kasya...
Jól sejtem, hogyha elinditod az A8-at neked nem recseg ropog a telefon hangszórója? Há feldugom fülesre minden oké, zenelejátszásnál és hívásnál nem csinálja, hangfelvétel visszajátszásnál viszont megintcsak igen.
Ötlet? -
Blyan
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem jól működik, minden úgy készül el, ahogyan beállítom.
Mit értesz egyforma alatt?
-
spawn21
veterán
végre nem hibázik az ujjlenyomat olvasó

-
DzsiAr12
csendes tag
Helló
T-mobilos vagyok, nincs root. Volt, de visszaállítottam.
OTA-n nekem nem akarja frissíteni, letölti, újraindul a teló, majd kiírja, hogy sikertelen frissítés. Próbáljam meg Smart switch-csel (vagy hogy kell írni
) Itt elég ha a Smart Switchben levő biztonsági mentést használom. Csak fényképek, videók sms-ek és néhány játék adata lenne fontos. A súgó írja, hogy alkalmazásokat is ment, ez elmenti a játékállásaimat? Mert fényképeket, videókat, smseket el tudom menteni máshogy is. -
Kasya
nagyúr
Egeret nem ismeri a rendszer?

-
Kékes525
félisten
A Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge alapból adaptív módban használja a kijelzőt, aminél folyamatosan, dinamikusan állítódik a szín, a fényerő és a kontraszt, a külső környezetnek megfelelően. Ha a színhűség a fontos, akkor alap módot kell használni.
Este feltöltöttem gyors töltéssel a telefont, most néztem meg, még mindig100% az aksi. Jónak tűnik az 5.1.1!
-
lukoz
aktív tag
Hello!
Csak kíváncsiságból :-)
Ti melyik képernyőmódot használjátok, és miért? /adaptív, alapvető stb/ -
Angel78
aktív tag
Sziasztok,
tegnap este végre nekem is volt időm a hivatalos T romo-t feltenni 4 perc alatt lejött wifin, továbi 5-6 perc volt a rendszer upgrade. majd ujraindut és minden a helyén. nincs ikon elcsúszás, a névjegyzéskben van fénykép és tel.szám+név a megfelelő formátumban, futnak az app-ok. nincs laggolás.
De....reggel 5:15-kor arra keltem, hogy nem jelzett 5:00-kor, az edge kijelzőn pedig aktív az ébresztő, az akksi 86%-on az óra 22:38-on megragadt, a telo semmire nem reagált.
Így az updat utáni fr-t most reggel 5:30-kor csináltam meg és láss csodát minden f@sza
-
sanman
csendes tag
Felraktam tegnap T mobilos 5.1.1-es romot és nekem a legszembetűnőbb változás elsőre, hogy az ujjlenyomat ellenőrzés sokkal jobb lett, szinte 100%-os lett a felismerés - bár lehet, hogy csak nálam volt eddig gond vele (sokszor elutasított elsőre), mert nem láttam itt rá panaszt
Most már olyan mint az Iphone-on
-
törölt tag
Na, feldobtam én is a Magyar 5.1.1 TMH-t, nehogy (ha vinni kéne esetleg szervizbe) feltűnjön valami túlbuzgó okoskának, a Portugál CSC
Legalább most szép magyar. És véééégre, mikor bekapcsolom, újra tudják, 200m-es körzeten belül, hogy T-s telefon van nálam, mert továbbra is üvölt, hogy TA-TA-TA-TA-TAAAAAAAAMMMMMMMMM. Idióták.. 
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Úgy látom, hogy még csak T-Mobilos van, de most már jobban bízhatunk abban, hogy lesz más S6-oson is. Root T-Mobile S6 and S6 edge on 5.1.1 without Tripping KNOX counter
-
Kékes525
félisten
Lehet PingPongozni knox ugrás nélkül 5.1.1-es Androidon is:Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox ,[link] , Here is how you root g925t and g920t on 5.1.1 without tripping knox,
-
Kékes525
félisten
válasz
bigkokas
üzenetére
Linkek behelyezésére használd a beépített link kezelőt.
Amúgy érdekes cikk.
1. Megjelenik a kedvenc alkalmazások sávja.

2. Hívásnapló.
Telefonszámot mutatja, ha nincs fénykép? 
3. Témák. Továbbra sincs igazi sötét téma. A A sötétebb szürkén világosabb szürke betűk kevésbé olvashatók és csúnya is. Igazi sötét kellene fehér betűkkel.

4. Alkalmazásengedélyek.

5. Memóriamenedzsmentnél a számok hiányoznak. Az analóg nem elég informatív.

Ezeket lehet külső alkalmazásokkal is, amik jobbak, de azért a rendszernek is tudnia kellene.
Persze ez csak a felszín, a karosszéria. Remélem a motor sokkal jobb lesz.
-
Roland861010
veterán
Meg vettem a Manual Camerat de valahogy nem úgy akar működni ahogy kellene neki.
Hiába állítok bármekkora záridőt azonnal el készül a kép és mindegyik egy forma.Elvileg a S6 támogatja az összes funkciót kivéve a Rawban való mentést.
Más használja ezt az appot? -
Z0mbi
senior tag
Na most jott a levegobol a 5.1.1 em. Mit kellene lassak a nagyobb verzioszamon kivul?

-
bigkokas
tag
http://napidroid.hu/android-m-vs-android-lollipop-a-kulonbseg-kepekben/
-
gaborx01
csendes tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Szia!
Neked smart swithc felhozta a lehetőséget hogy van új verzió?
Mert én is T-s vagyok de eddig semmi.. :/ -
Dave46
tag
Nekem is megjött végre a frissítés. (Olasz import, független). Sajna a gyári böngésző ugyanúgy újratöltöget.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Placebo

-
Roland861010
veterán
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Amúgy nekem 66240 volt az utolsó mérésem az antutu szerint, hozzáteszem a 5.0.2-vel sosem volt ennyi

-
törölt tag
Ááá! most már megvan, de ennél szerintem jobb a Weyo, próbáljátok ki!
Roland861010:
Valóban gyorsabb szerintem is, és az akku is megtáltosodott, a fotók szerintem ugyanúgy hozzák azt a szintet, amit nehéz megütni bármelyik másik androidos telefonnak.
Mondjuk nekem gyári független a kicsike. -
csubííí
őstag
Nagyon nem értem ezt a szinkronizálási dolgot,ezért kérnék segítséget. Amit én látok a funkció bekapcsolása nélkül az az,hogy ha telón pl.irok egy emailt vagy beírok egy új címet azt ha belépek pl. laptop akkor azokat ott is látom. Ez fordítva is igaz,akkor mire jó ha bekapcsolom vagy ha nem. Ha nincs bekapcsolva és ír nekem valaki emailt akkor is megkapom és látom a telón. Szóval nem igazán értem mire is jó. Lehet bennem van a hiba,de nem találtam eddig kielégítő választ,sem a bekapcsolására sem a kikapcsolására.
-
Kékes525
félisten
Neked. Nekem Material Dark azért nem tetszik, mert nem igazi fekete, sok szürke van benne. A fekete, fehér betűkkel, színes ikonokkal, színes gyors kapcsolókkal szebb lenne, legalábbis nekem. Most a Weyo-t használom, abban igazi fekete van fehér betűkkel. Itt viszont az SMS színei nem a legjobbak, nehezen olvashatók. Úgyhogy ez sem tökéletes.
Remélem lesznek jobbak is. 
(#8542) poli27: Akkor lett igazi gond, amikor a recoveryból töröltem a cache partitiót, hogy hátha használ. Használt!
Utána állandóan hibaüzenettel állt le azzal, hogy a Thema áruház leállt. Ezért kellet factory reset. -
w333
félisten
válasz
üzenetére
Pedig ott van ... Modern & Simple (balra húzd)

-
N@idia
őstag
Kipróbáltam ezt a nova launcher-t mert annyian mondták már, hogy milyen jó és valóban így van eszméletlen smooth gyors viszont jó lenne vmilyen téma hozzá. Ki milyet használ, már mint ikonok terén ?
-
Kékes525
félisten
Szintén zenész (nekem is). Talán nem az XDA-ról THEME Dark S6/Edge (Beta) használod? Nálam csak a factory reset használt.
-
Treck
aktív tag
Fentvan az 5.1.1 TMH:
-
kozmy
őstag
Szívat ez a teló piros négyzetbe, FAIL. Ilyenkor mit kellene csinálni,hogy fel menjen a rom?
-
Kasya
nagyúr
válasz
ILoveMyPhone
üzenetére
Akar egy Iphone, vagy minden mas telefon...
(#8523) kozmy : legfeleul, a topik tetejen ott van nagy betukkel a Samsung 6 logo...alatta a leiras. Fanatikus tag rangu embernek mar illene tudni

-
kozmy
őstag
válasz
mokuskerek11
üzenetére
Nem találom a le írást,szóval hová kell betallózni?

-
ILoveMyPhone
csendes tag
Sziasztok mennyire megbízhatóak ezek a készülékek ?
-
kozmy
őstag
válasz
mokuskerek11
üzenetére
Download modból hogy lehet ki lépni? Közbe rá jöttem
-
w333
félisten
Odin3_v3.10.6 és ezt raktam fel Hungary 5.1.1.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
makaveli666
üzenetére
Igen, az egy hivatalos alkalmazás, tehát nem ugrik a gari. De ez az Odin-ra is igaz..
w333: Az nem olyan biztos. Most például a vodás jött ki leghamarabb -ha jól tudom. És ez már nem az első eset.

-
makaveli666
senior tag
Egy bugyuta kérdés. A smart switch az samsung alkalmazás, tehát ha ezen keresztül frissítem a telót, akkor gari semmi nem ugrik ugye? Mert nekem a wifis dologba nem kínálja fel.
-
kozmy
őstag
Antutu gyalázat pontot hozott frissítés után 66....ezer leszed vissza tesz antutu aztán meg 64...ezer frissítés előtt simán hozta a71....ezret,na de nem érdekes annyira.
-
poli27
veterán
a frissitestol eltunt a telefon es a nevjegyzek ikonom... ikon nyista csak a felirat van meg...
-
sgeza
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
Alapvetően a telefon memóriaterületére (SD kártya vagy belső memória), valamint felhő tárhelyre tud menteni közvetlenül. A telefonból természetesen ki- és visszamásolhatóak az elmentett állományok.
Ha jól emlékszem, akkor rendszerbeállításokat nem ment (vagyis wifi/BT/fiók/stb...), viszont üzeneteket igen, illetve plusz bónusz, hogy a launcher (legalábbis a gyárit biztos) elrendezését, beállításait a widgetek kivételével elmenti és visszaállítja. Úgy rémlik egyébként, hogy az MMS üzeneteket nem tudja menteni.
Amúgy az alkalmazásadatok mentésére tökéletes azzal a megkötéssel, hogy amelyik alkalamazás erre nem ad lehetőséget (tudtommal az adatok kimenthetőségét engedélyezni kell az adott alkalmazás készítőjének), annak az adatai természetesen nem menthetőek, de ezeket külön jelzi is. Nálam elenyésző egyébként ezek mennyisége. Ja, és a rendszeralkalmazások adatait szintén nem menti.
Szóval így leírva még akár bénának is tűnhet, de egyébként nagyon hasznos, teljesen jól menthetőek a legtöbb alkalmazás adatai.
-
kozmy
őstag
Frissítés után muszálj factoryzni?
Fixi1 kollégának valaki legyenkedves segíteni köszi
-
fixi1
újonc
Valaki lenne olyan kedves hogy vhova feldobna a telenoros valtozatott? nagyon meg koszonnem
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos este még nem láttam kivilágítva a szökőkút játékát. Jó látni hogy vannak itt helyiek is 

Telefonszámot mutatja, ha nincs fénykép?

Utána állandóan hibaüzenettel állt le azzal, hogy a Thema áruház leállt. Ezért kellet factory reset.