-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
Nos, tegnap este felraktam a legújabb CM romot (v11 és android 4.4.4). Memóriahasználtsága úgy, hogy 8-10 alkalmazás fut 670 és 720MB között van. Térerő probléma megszűnt, ott ahol eddig edge jelem is alig volt, most full LTE van, és a sebességet is hozza. WakeUP bug megszűnt teljesen, szóval hardveres hiba kizárt. AnTuTu 43 ezer feletti pontot hozott...Telefonálás közben a hangminőség jobb, hangosabb, engem is jobban hallanak...még ismerkedem az új rendszerrel. Sajnos egy szeptember elején kiadott cm-et tudtam felrakni (csak NFC nincs), mert a legfrissebb ami tegnap kijött, olyan helyre rakták, ahonnan lehetetlenség leszedni.Üzemidőre vagyok még nagyon kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest