- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Redplee #5469 üzenetére
Már bőven 200 alatt van.(sajnos)
Pont tegnap láttam egy gsm boltban 177e bruttóért, 24 hó Samu garival...
Bayzee5: Én sem értem, hogy lehet összehozni minden nap a 4-5 óra kijelzőhasználatot. Oké néha előfordul, de nem minden nap. Egyébként nekem simán elmegy 2 napot szűk 4 óra kijelzővel, éjjel repülő módban. -
patakidr
aktív tag
válasz
Redplee #4289 üzenetére
Olvasd végig a hozzászólásodat
1. Elmentél megvenni egy negyed milliós telefont, de előtte kipróbálnád.
2. A kiállított darabon nem sikerül feloldanod a billentyűzárat. (Simán ráböksz a képernyőre bárhol és elhúzod az ujjadat tetszőleges irányba, ha nem hibás a készülék.)3. Ezt követően nem keresel egy eladót, hogy segítsen, hanem feljössz egy szakmai fórumra érdeklődni.
Ugye ez szerinted is teljesen életszerű?
-
zack
nagyúr
válasz
Redplee #3888 üzenetére
Azért ez nem sikerült maradéktalanul (sajnos). Egy hardver igényesebb komolyabb grafikájú játék számomra 40 perc után játszhatatlan lesz a bal hüvelykujjamnak, olyan meleg lesz a proci magasságában a kijelző.
És ez "csak" egy Note2 Mali 400-al, 1,6hz procival...
Adreno 320 + 1,9Ghz...Bele se merek gondolni. -
Criton
veterán
válasz
Redplee #2377 üzenetére
Ha listaáron veszed meg akkor elvileg független kéne lennie, de ezt sajnos nem tudom, majd valaki kijavít.
De ha élőfizuval, akkor értelemszerűen t függő. Edigital, MM... ott tuti független.(#2378) NandorHUN : 5S re szerintem felesleges várni (vagy ha szeretnél akkor októberig várni kell min, ebbe a hibába estem én is bele tavaly, aztán még ma sincs telefonom, még!), vagy ha S5 re gondolsz arra főleg, mert az meg gondolom nem idén fog megjelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest