- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.regius
tag
válasz
Jeanne d'Arc #50997 üzenetére
Most küldöm harmadszor a szervizbe.Először kijött a lakásomra,főpanelt cserélt,kétszer hívta a számomat,elment.Este belaktam a telefont,telefonhívást
kaptam,felvettem,erre kikapcsolt,majd azonnal be. Ugyanúgy mint a szerelő előtt sokszor. Volt hogy
zenehallgatás közben tette. Elküldtem a szervizbe,
három nap múlva visszahozták,hibátlan minősítéssel.Elment a postás,belaktam a telefont,másnap reggel egy Intézményt hívtam,csak a nevemet tudtam megadni,megint jött a "kibe". És,még sokszor ezután.Holnap viszi a futár,s majd hozza.
Félek megint "hibátlan"lesz az eredmény.
190.000.- forint nagy összeg,s ezért a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság következik. -
válasz
Jeanne d'Arc #50997 üzenetére
Megpróbálhatod megkeresni a Samsungot vagy a szolgáltatódat (ha rajtuk keresztül vetted), hogy engedélyezzék a cserét. Ez nem normális működés...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #37271 üzenetére
A Nexus 5-ben Snapdragon 800 SoC van, ami hamarabb melegszik és hamarabb is csökkenti a teljesítményt, szóval
Próbáld ki az energiatakarékos módot CPU teljesítmény csökkentéssel. Amúgy ha töltőn játszol akkor jobban melegszik, meg a max fényerő sem túl jó...
-
bb.bocs
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #37271 üzenetére
aha.hát ezt megértem én is, de ha nincs tőle baja akkor részemről tök mind1 hány fokos működjön ne égjen le aztán jó
nekem még full zárt tokban is van...
-
borsodika
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #37255 üzenetére
Első körben megpróbálhatsz 1 gyári visszaállítást a telefonon hátha megoldja a hotspotos gondot. Vagy megpróbálhatsz szoftvert frissíteni. A melegedéssel meg nem hiszem, hogy bárki tudna bármit csinálni.
-
FireShadow
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #15857 üzenetére
Ilyen UNAS shopot meg barki tud csinalni amúgy. Sok ilyen van, legitim is meg nem is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #15870 üzenetére
Látom, csak szeretnél szívni egy orbitálisat. Ezek után nem tudok mit mondani mást, mint azt, hogy akkor rendelj egyet. Kell a fájdalom? Hát akkor rajta..
De ha ennyire kell a hinta, akkor privátban elküldöm a számlaszámomat és nekem is utalhatod az összeget. A végeredmény úgyis ugyanaz lesz, tőlem se kapsz semmit. -
tothl
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #15870 üzenetére
Ha rákeresel találsz kb. 2 apróhirdetést meg egy érdeklődést itt a fórumon.
Ez nekem rohadt gyanús lenne, ha már az irreális árakat nem tartom irreálisnak.
Én nagyon gondosan választottam üzletet, nyaralás közben rendeltem meg, egy fillér előleget nem kértek és elküldték utánam futárral utánvéttel.Ehhez képest egy irreálisan olcsó árakon dolgozó weboldal, ahol minden slágertermék akciós, valamint elképesztően szájbarágós pongyola módon van megfogalmazva minden, helyesírási hibáktól hemzsegően enyhén gyanús.
Már csak azért is, mert pont annyi előleget kérnek, amit az emberek még kifizetnek, de elég ahhoz, hogy megérje csalni vele és ne lehessen felelősségre vonni, valamint a visszaküldés procedúrája is olyan bugyuta módon megnyugtatóan szájbarágósan van leírva, hogy messziről bűzlik...... -
Giovanny
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #15866 üzenetére
Olcsó húsnak híg a leve....
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #15866 üzenetére
Külföldi mobil outlet.
Ez nem elég indok arra, hogy elfelejtsd?
tothl: Adj linket. Már írtam korábban is, hogy ezek elérhetőek sammobile-on.Vodafone MGG most töltődik és szándékosan külön hsz.-ben lesz feltüntetve.
-
Something_
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #15860 üzenetére
Seregélyes Zsolt, egyéni vállalkozó
[link]
-
tothl
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #15860 üzenetére
Akkor vedd meg...f*szt érdekli. Most minket akarsz meggyőzni, vagy magadat?
Ha bejön sok sikert gratula, üdv. a csapatban, ha nem akkor meg ne itt sírj majd..btw.: Nincs bemegyek a boltba opció....
-
Gizmo94
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #15857 üzenetére
Most te ezt komolyan is gondolod, vagy csak hülyéskedsz?
Ha van kihajítani való 100k-d akkor go. Nyílt lehúzós oldal, az S3 is "kedvezményes"
El tudod képzelni, hogy eladja neked ennyiért és még haszna is van? Ha kell egy kb 20 dekás fadarab futár által kézbesítve, akkor hajrá. Eszem áll meg néha az emberi "naivitáson" De nevezhetném hülyeségnek vagy kapzsiságnak is, arra meg azt mondanám, hogy úgy kellett! Ha nem lennék ilyen segítőkész lélek.. -
FireShadow
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #15854 üzenetére
Ha van olyan boltjuk hogy besétálhatsz és megnézheted akkor esetleg, de tul sok ilyen tiszavirag eletü 'online only shop' van.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #15854 üzenetére
Túl olcsó.
-
WOLFPUNTO
csendes tag
válasz
Jeanne d'Arc #14805 üzenetére
Létező dolog, mint a spontán szenesedés.
-
dobolson
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #14805 üzenetére
Szerinted komolyan írta?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest