Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Gizmo94 #9610 üzenetére

    Egyetértek. Bár boletus-nak is van némi igaza, csak nem megfelelő formában közölte. Engem azért nem zavar, mert rolcsibácsival azért már régóta diskurálok, ami még az i4-es korszakban kezdődött. De ettől függetlenül van némi keserű szájíz ami kihallatszik a véleményezéseiből, és mintha nem lenne elégedett semmivel, és bármi is fog történni soha nem is lesz az.

    "ennek kapcsán merült fel, hogy a nexus, ami google termék, azért nyilvánvalóan gyorsabb a google szofttal"

    Ezt még mindig cáfolom teljes mellszélességgel. 1 hónapot nyúztam N4-et pont az S4 előtt. Semmivel sem volt gyorsabb mint az S4 Google Edition. Mi több hardverből adódóan szerintem az S4 gyorsabb érzetre, de minimum olyan sebességű, mint a Nexus 4. Ezzel a részével semmi gond nincs. Szoftveresen kell hozzá felnőni, mert százalékos aksi kijelzés nincs a menüben, ez nekem meg hiányzik mint egy falat kenyér. Ha a 3Minit Framework-öt fejlesztik, akkor ez a gond, és a témázhatóság megoldódik.
    Más gond nincs ezzel az újabb 2.1 rommal eddig, azt leszámítva hogy a futó alkalmazásokat még mindig nem tudom 1 gombnyomással bezárni.

    (#9611) dobolson

    Üdv köztünk! :C

    Ez kell neked: Widgetlocker Lockscreen

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák