Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
A linkelt példányt OTAn lehet frissiteni bármikor, a másiknak ez az alapja, kinézetre és a kernel ugyanaz, csak az én linkem sokkal frissebb sok új van benne.Az RR több beállitási lehetőséget tartalmaz(nekem túl sok,negyedét használom).Mind2 gyors a megfelelő animációs tuninggal szuper gyors.Én azért vagyok most ezen mert 2 nap alatt hatszor flasheltem, unom mindet beállitgatni.Egy biztos én visszateszem a CM13-at, nekem egyszerűbb frissebb, átláthatóbb.+ha új romot akarok egy gombnyomás és frissiti magát és nem kell állitgatni semmit minden adat marad.Ennyi a döntés a tied, szerintem próbáld ki mindkettőt, mert jók.Nincs veszteni valód, mert nagyon egyszerű felrakni őket.Én mentés nélkül csinálom mindig(ez nem jó)EFS mappát mentettem egyedül Kelzsoca appjával.Összefoglalóban van.Csinálj egy teljes rendszer mentést és go.
Nem kell cm recovery, jobb a twrp reco, hagyd meg.Rom és gapps elég.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest