-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ctvagyok
őstag
válasz
Vartanus #7531 üzenetére
Nem kötekedés képpen írom, de azért nehezen hiszem hogy normál használat mellett 400 mega ram van szabadon az M2 ben.Max ha kitakarítja a ramot az ember. Mondjuk tévedtem már párszor.
1 gb ramos os asus táblám van abban mind az 1 gb elérhető.Letiltottam mindent ,fészbúk meg messenger sincs rajta.De még ígyis el szokott fogyni a ram főleg ha netezek.S4 minim még egszer sem lassult le azért ment nincs elég ram neki.Én már tuti nem vennék androidos mobilt 1 gb rammal, max ha belépő szintű lenne. -
g0dl
addikt
válasz
Vartanus #7528 üzenetére
Szerintem mindenféle fém hátlap, keret stb. a rádiós képességeket ronthatja. (szélső eset az ájfónos bukta volt a hogyan is kell tartani a telefont mesével)
Egyébként nem tennéd a telefont szilikon tokba? akkor meg nem látszik. Szerintem egyébként fémnek látszik, de nem tudom az-e, és ha nem kopik (nekem még nem, de én vigyázok rá) akkor mindegy megjelenés szempontjából, hogy valóban fém-e.
Én m2-re nem cserélném. -
Danny750
őstag
válasz
Vartanus #7528 üzenetére
Engem is csalodaskent ert anno, de hibatlan az osszeszerelesi minoseg igy nem zavar
+eleg szepen meg van csinalvaHa az m2-ot valasztod meg fogod banni...
Nem egy kategoria...
De persze a dontes a tied(A ma-s teszteknek meg nem kell mindig hinni, par zoldseget irtak mar...)
-
Acef
addikt
válasz
Vartanus #7511 üzenetére
Nem, nincs gond a TW-vel, de sokkal jobb/gyorsabb/szebb/"okosabb" pl. a NOVA, APEX, HOLO, ...
Nem kell takarékoskodni a ram-al egy androidos telefonnak. Nekem ürítés után 450-re megy le, de egy darabig lassabb is a tel. Nem is szoktam, inkább 2-3 naponta restart. Nekem átlag használatnál kb. 750-850 között van a foglalt. (Nem gyári rom, ez csak kb. 60%-ban terheli a telt.)
Más irányból gondolj a ram-ra...
Több ram, több gyorsítótárazható alkalmazás. Hiába van sok üres ram, néhány app/funkció csak gyorsítótárazva indul/működik megfelelő sebességgel.
Ugyanakkor az sem jó, ha túlságosan tele a ram, mert az jobban terheli a telefont, valamint egy "éhesebb" app megnyitásához más, appot kell bezárnia a telnek, ez megint idő/energia, csakúgy, mint az ismételt betöltés. -
Szaszabond
aktív tag
válasz
Vartanus #5415 üzenetére
A korrekt választ nem tudom, de én Itt tervezem megvenni. Jelenleg azt gondolom itt a legolcsóbb és 2 év gyári garit adnak, legalábbis a weboldaluk szerint, meg a telefonos megkeresés alapján is. Van ennél olcsóbbban is náluk, de az már csak bolti garis. Esetleg vásárolt már tőlük valaki? Érdekelne a vélemény engem is....
-
Kajla5
aktív tag
válasz
Vartanus #5415 üzenetére
Media Markt, Extreme Digital. Most ez a két hely jutott eszembe ahol én megvenném, ha független telefont szeretnék venni.Az Edigitalban már vettem 2x is telefont.
Ezek a helyek gyártói garanciával adják a telefont ami nem mindegy!!Hibával összesen annyival találkoztam mióta megvan, hogy k@rva jó telefon és vigyázni kell rá nehogy ellopják
-
Acef
addikt
válasz
Vartanus #4932 üzenetére
Nagyon jól ismerem az Advacet, most pedig S4 minit használok. Amennyiben a cserén gondolkodsz: megéri.
A mininek sokkal jobb a hardvere, kijelzője, akkuideje, gps-e, szoftvere, stb..Más.
Advance, 625 MB RAM:
Valsz. még a gyári rendszert használod.
Az Advance könnyen módosítható, és egy nagyon jól használható telefon válhat belőle. Olvasd el a blogomban lévő leírást.(A beállítások fejezet az S4 mininél is hasznos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged