- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz
muratomi1 #4953 üzenetére
Ez mit jelent? "letiltás ellen van gari rajta"
Leírta egy papírra az eredeti tulaj, hogy nem fogják letiltani?(gsm-be többnyire a környező országokban (előfizetéssel?) vásárolt, és "kisütött" készülékek kerülnek. Ezért van az, hogy nem gyártói (EU-s) garral adják, hanem boltival.
Nem ismerem a deák gsm-et, tehát a fentieket nem róluk írtam! -
nyulnyulu
senior tag
válasz
muratomi1 #2081 üzenetére
hát szerintem nem egy s2 szintje,nekem pl az antutu 20000 hozott kiváncsi lennék melyik s2 tudja ezt.S4 minit meg találsz olcsóbban is pl én 95 ért árultam az enyémet mig nem tudtam dönteni a p6 és az s4 mini közt!de ha netán pesti vagy akkor szivesen megmutatom az s4 minit ha ez segít a döntésben!
-
nyulnyulu
senior tag
válasz
muratomi1 #2079 üzenetére
személyes véleményem:
kijelző:ég és föld s4 javára természetesen
hardver s4 sokkal jobb de normál felhasználó szerintem nem sokat vesz észre belöle
méret:s4mini kompaktabb jobban kézre áll,zsebben sem zavaró a mérete,nekem több 5 inches telóm volt és a zsebben hordás macerás volt
és az s4 miniben kevesebb a parasztvakítás
de ez csak személyes vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged