- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz
Attelah #6997 üzenetére
azért érdekes 2 év garival hirdetni a telefonokat, mert a Samu megváltoztatta a jótállási feltételeket: :
- A Samsung által a fogyasztók részére jogszabály alapján járó kötelező jótállási időn (12 hónap) felül vállalt kiterjesztett jótállás egyes termékek tekintetében kizárólag a termék regisztrációja esetén érvényes. A
regisztrációt a kötelező jótállás időtartama alatt lehet megtenni. Abban az esetben, ha a fogyasztó a
terméket nem regisztrálja a megadott időszakon belül, kiterjesztett jótállásra nem jogosult ...tehát helyesen: 1+1 év
habár lehet, hogy a régi készletből maradt, és az még a régi garjeggyel kerül forgalomba
-
Yany
addikt
válasz
Attelah #6821 üzenetére
Az XXLGSM-et tudom ajánlani. Már többször vásároltam tőlük. Mindig elértem őket telón (nekem fontos, mert ha bajom van egy kütyüvel, akkor szóban a leggyorsabb mindent megbeszélni), mindig nagyon kedvesen beszéltek velem és mindig teljeskörűnek éreztem a tájékoztatásukat. Emellé korrekt ár is társul, aminél szerintem leginkább a garázscégek tudnak jobbat mutatni... de az ár egy bizonyos határon túl megbosszulja magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest