Hirdetés
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hét évig frissül az új iQOO
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
Hali!
Én 3 hete használom a Neót, és nem tudok rosszat mondani rá. A kamerája szuper jó képeket lő, vetekszik a középkategóriás digitális gépekével, még gyengébb (de nem teljesen sötét) fényviszonyok között is kevés a zaj, és szépek a színek, jó a vonalélesség (szerintem). Xperia SP-hez tudom viszonyítani, ég és föld a Neo javára.
A Real Racing 3 pillanatok alatt betölt, és mindenféle minőségbeli állítgatás (RR3 graphics nincs is fent emiatt, míg SP-n fent volt) nélkül fut szaggatásmentesen.
A +200 Mhz-cel emelt órajel, a fél gigával több memória, és a 16 Gb tárhely, az Amoled kijelző és az átlagfeletti kamera miatt megéri a felárat a kategóriatársakkal szemben szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest