- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco F7 – bajnokesélyes
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
Hali!
Én 3 hete használom a Neót, és nem tudok rosszat mondani rá. A kamerája szuper jó képeket lő, vetekszik a középkategóriás digitális gépekével, még gyengébb (de nem teljesen sötét) fényviszonyok között is kevés a zaj, és szépek a színek, jó a vonalélesség (szerintem). Xperia SP-hez tudom viszonyítani, ég és föld a Neo javára.
A Real Racing 3 pillanatok alatt betölt, és mindenféle minőségbeli állítgatás (RR3 graphics nincs is fent emiatt, míg SP-n fent volt) nélkül fut szaggatásmentesen.
A +200 Mhz-cel emelt órajel, a fél gigával több memória, és a 16 Gb tárhely, az Amoled kijelző és az átlagfeletti kamera miatt megéri a felárat a kategóriatársakkal szemben szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest