Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
Edigitalnál 65k a Neo, ugyanennyiért esetleg a Lumia 735-öt vagy a Lumia 640 XL tudnám ajánlani (Windows), vagy a Honor 4X-et (Android), de utóbbi két telefon 5,5"-es. Hasonló kijelzőméretben Androiddal nekem is az L90 ugrott még be telefonvásárláskor, de a Neo sokkal jobb szerintem:
- HD (1280x720) vs qHD (960x540) felbontás
- AMOLED vs IPS (ez szubjektív, nálam előny)
- 1,5 GB vs 1 GB RAM
- 16 GB vs 8 GB ROM
- 1,4 GHz vs 1,2 GHz CPU órajel
- stb.Az akksiról nem tudom, milyen ijesztő dolgot hallottál, kamerahibáról én is olvastam már, de csak olvastam, nem tapasztaltam egyszer sem.
Kergeboci kollégához hasonlóan én sem rootoltam, nem "romoltam", csak egy Nova Launchert raktam fel, mert az testreszabhatóbb, mint a gyári launcher, és szeretem cserélgetni az ikonokat. Az akku üzemidőről meg sok hozzászólás született már itt, a lényege, hogy átlagos, nem kiemelkedő, de abszolút elfogadható egy ilyen telefonnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest