-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz thomas92 #4793 üzenetére
Igen, amit még észrevettem, hogy spotifyon listában számokon lefelé gyors görgetéseknél nagyokat szaggat. Eddig ez se volt, de reméljük javítják. Sajnos megszokja a szem a smoothságot, utána ezek nagyon zavaróak. Teljesítmény módban is ezt csinálja. Cache-t töröltem. FR-t nem fogok csinálni. Recovery módba nem tudtam belépni, mindig bebootol az android, ott szoktam még cache-t törölni.
-
artid
aktív tag
Feltettem én is az új rendszert.
Két negatívum:
az ikonok és a szöveg méretét a 11 alatt sokkal kisebbre lehetett állítani. Nekem az jobban tetszett.
Smart Clear View toknál nem megfelelő a kijelzés. szélessége nem stimmel, így nehezebb kezelni a hívásokat, s a szám/azonosító eleje is lemarad... - 11 alatt szuper volt.Másik kérdés: használja valaki 5G-n a készüléket? Hangminőség jobb?
Gondolkozom az előfizetésem "upgrade"-jén...Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
kasata91
tag
A galaxy storeban a felugró reklám azért még megvan...
Trust me I'm an engineer
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #4785 üzenetére
Akkor azért nem tudod ott megadni a számod. Vagy lődd ki a Samsung üzenetek alkalmazását vagy tedd alapértelmezetté és add meg a számod. Utána visszaválthatsz a Google üzenetekre.
[ Szerkesztve ]
-
Essien
aktív tag
válasz csorbajeno #4790 üzenetére
+1 , mondjuk nekem ez az első negatív dolog eddig
-
ShadowX
őstag
Ez a protect battery funkció a 11-ben is benne volt? Hogy max 85%-ig töltse az akkut?
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #4775 üzenetére
Melyik az alapértelmezett üzenetkezelő?
-
MikeWazowski
veterán
válasz csorbajeno #4771 üzenetére
Nem lehet beirni semmit, csak lent a részletekre lehet kattintani, amire feljon egy pdf... de az értesítés ott marad.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
csorbajeno
veterán
válasz csorbajeno #4773 üzenetére
Én most visszatérek a TMH-ra, hátha észhez tér tőle az óra, mert elég rapszódikusan működik, mióta felraktam a 12-t és hétvégén, ha lesz időm, akkor csinálok egy FR-t.
-
IamTheDog
tag
válasz csorbajeno #4768 üzenetére
és ugyanaz a build, mint a dbt?
-
csorbajeno
veterán
válasz MikeWazowski #4762 üzenetére
Kattints az értesítésre, majd írd be a telekomos számodat és működni fog azzal is.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
válasz MikeWazowski #4764 üzenetére
Akkor elnézést, azt hittem a szokásosat dobja fel, egy tologatós csúszkával, hogy kikapcsolja az értesítéseket...érdekes, most rákerestem app managerben és ott is fixen on-ra van állítva és ki van szürkülve, szóval nem lehet kikapcsolni...
Csak 2 opció van, Alert: allow sound and vibration vagy deliver quietly.
-
Janaboy
veterán
Látom Fecogames írtad másik topikban, de nekem is kint van az Android 12 meg UI4.0
Akarjam felrakni?
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
ShadowX
őstag
válasz MikeWazowski #4761 üzenetére
Hosszan nyomj rá és a csúszkával kapcsold ki.
-
MikeWazowski
veterán
Korábban írtam, hogy a google message-ben nem működik az RCS. Érdekes mód a gyári appban működik, de az a fenti értesítőt küldi, amit nem lehet eltüntetni. Mondom megnézem a google appot újra. Érdekes mód a vodás netről működik, de csak a vodánál. Létezik, hogy a Telekomnál be kell állítattni az RCS funkciót, hogy működjön?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Nick Beam
kezdő
Dikk, ez a OneUI 4 úgy hasít, mint a szél. Talán még gyorsabb a telefon, mint eddig volt. Bug eddig nulla. Frissítsetek
-
sazo
tag
Tölthető az XEH frissítés ...
-
Smithy87
senior tag
s21+ kikapcsolt kijelzővel 13 óra alatt 15%-ot merül energiatakarékos módban az normális?
-
nVIPER
senior tag
S21 , Droid 12-vel 2 nap után, tanuló módban, reggel 5-től töltőről lehúzva, este 10-kor kért enni, 4ó21p kijelzőidő, 2ó hívás, 0,5ó game, 1,5ó youtube, 1ó Samsung browser, sok nyomkodás, beállítás stb. Energiatakarékos mód off, aod off. Előző nap több, mint 5 óra kijelzőidő jött össze. Sztem korrekt az üzemidő továbbra is, legalábbis a korábbi S sorozathoz képest mindenképpen .
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz ateszapa748 #4749 üzenetére
Igen, én.
Pro - android szabadság, kijelző.
Contra - minden más .
Na jó egy kicsit túloztam. Hasonló teljesítmény, de az "almát" a körtével nehéz összehasonlítani. Az viszont tény, hogy az oled az i12 ben pocsék, ebben viszont csodás.
Az aksi nekem jobban bírta i12 ben. Fényképek terén is az iPhone volt a jobb.
Hogy megbántam e a cserét? Nem, mert nekem most androidra volt szükségem.
Az elején sokat panaszkodtam, mert voltak röccenések, de később kiderűlt, hogy a gesztus vezérlés miatt volt. Tehát az iOS féle gesztus vezérlést talán hanyagold, főleg az elején. -
ateszapa748
aktív tag
Iphone 12-ről váltott valaki? Tapasztalat?
-
Essien
aktív tag
válasz csorbajeno #4746 üzenetére
Köszönöm
-
Essien
aktív tag
-
Essien
aktív tag
Sziasztok. Kiváncsiságból felraktam a 12 droidot , annyi kérdésem lenne hogy majd vissza kell rakni a tmh-t hogy kapjak OTA-n frissítést vagy maradhat így és nem lesz gond? köszönöm a válaszokat
-
MikeWazowski
veterán
Jaa, bocs mindenkitől. Én a beállítások-értesítéseknél voltam, Ti meg a lezárt képernyőnél.. ok így meglett, köszönöm!
-
kinnkong
csendes tag
válasz Burt1793 #4700 üzenetére
Megnéztem:
https://nanoreview.net/en/phone-compare/samsung-galaxy-s21-vs-huawei-p30-pro#camera
[link]
DxOMark kamera tesztek Fotó minősége Galaxy S21 +3% 123 P30 Pro 119 Videó minőség Galaxy S21 93 P30 Pro +4% 97 Általános kamera pontszám Galaxy S21 +4% 116 P30 Pro 112 -
Maxxy10
addikt
válasz MikeWazowski #4736 üzenetére
Ez Android 12.
Beállítások-> lezárt képernyő->értesítések -
veterán
válasz MikeWazowski #4736 üzenetére
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Maxxy10
addikt
válasz MikeWazowski #4734 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
Hogy lehet eltuntetni az értesítések tartalmát? Nem találom ezt az opciót.
-
MikeWazowski
veterán
válasz csorbajeno #4727 üzenetére
Az az alapértelmezett sms app. Szolgáltató támogatja, Voda és Telekom. Gyárinál működik. Érdekes...
-
PACSA75
őstag
Google Messages ben be lehet állítani, hogy legyen kézbesítési jelentés? Kerestem de nem találtam.
-
csorbajeno
veterán
válasz MikeWazowski #4726 üzenetére
A szolgáltatód támogatja? Melyik szolgáltatónál vagy? De mondom, ma nekem sem volt kifogástalan a Telekom hálózatán a DBT-vel, de egy ki-bekapcs. után úgy tűnik észhez tért, de eleve nem az volt a problémám, mint neked. Nálam aktív volt, de mégsem küldte el az üzenetet pár embernek, de másik néhánynak meg igen.
Azt próbáld már meg, hogy ha a Google Messages az alapértelmezett üzenetküldő, akkor működik-e.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Resi volt, FR is, ahogy írtam fent is, alapértelmezett az app. A gyáriba nincs bekapcsolva az rcs. Töröltem az app adatait és most se jó... totál nem értem, de már annó s20-on sem ment.
-
MikeWazowski
veterán
válasz csorbajeno #4712 üzenetére
DBT rom van fent.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #4723 üzenetére
Elképzelhető! Mondjuk én arra tippelek, hogy a héten azért megjön.
-
sgeza
veterán
válasz ozeviktor92 #4714 üzenetére
1-2 nap különbség szokott lenni közöttük. Ha jól emlékszem, olyan is volt már, hogy a magyar hamarabb jött, mint a DBT. Ezen nem kell parázni. Ha viszont már szívesen látnád a készüléken, akkor simán szedd le DBT kóddal, és tedd fel! Ugyanaz a XEH is, egy csoportban vannak. A XEH és DBT kódokkal letöltött rom teljességgel azonos.
Ez bkri kollégának is válasz, hogy simán a Frija nevű programmal szedd le a legfrissebb firmware-t azzal a saját csoportodhoz tartozó régiókóddal, amivel már kijött (jelen esetben DBT), és tedd rá Odinnel. Nem tudod téglázni. Ha rendellenes helyzetbe kerül a telefonod, akkor is jó eséllyel újra tudod rakni, ha nem nyitod ki a bootloadert (amit nem kell). Ehhez értelmes leírást olvass! A lényeg, hogy semmit nem kell állítani sem a készüléken, sem az Odinben a flashaléshez. Tallózd be a megfelelő fájlokat a megfelelő mezőbe! A CSC és home_CSC közül csak az egyiket! Előbbi töröl mindent és gyári alaphelyzetbe teszi a készüléket, míg az utóbbi csak frissíti, megmarad mindened.
Az Odin verzióra figyelj még, a legfrissebbet szedd le, mert egy bizonyos verzió alatt ezekkel az újabb romokkal nem működik.[ Szerkesztve ]
-
bkri
tag
válasz MikeWazowski #4709 üzenetére
Szia.
Milyen módszerrel sikerült felrakni a 12-t?
Én letöltöttem egy német odinhoz való zipet. DBT
Ezt a jelenlegi XEH kódúra feltolhatom odinnal vagy csak téglát csinálok belőle?
Köszönöm a választ előre is. -
törölt tag
válasz MikeWazowski #4709 üzenetére
+1 Nagyon meg lett csinálva.
-
kutga
nagyúr
válasz ozeviktor92 #4716 üzenetére
Arra ott van az Apple.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz ozeviktor92 #4714 üzenetére
Tavasszal talán.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
ozeviktor92
tag
válasz csorbajeno #4713 üzenetére
Azt tudni esetleg, hogy XEH-re mikor lesz OTA-n tölthető a 12?
Pár oldal lehozta, hogy S21-ek már lefrissültek itthon, pedig sehol semmi.[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz MikeWazowski #4710 üzenetére
Milyen ROM van fent neked?
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #4710 üzenetére
Ez jó kérdés, mennie kellene. Gondolom restart volt már, illetve ez legyen az alapértelmezett üzenetek alkalmazás.
Nézd meg, hogy a Samsung sajátja egyrészt be van-e kapcsolva (ha igen, kapcsold ki: Kapcsolatok / Egyéb kapcsolatok / Rich communication)!
Ha így sem, akkor töröld az alkalmazás adatait, hátha![ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #4698 üzenetére
Törölted már a leálló alkalmazás adatait? Nehogy FR-rel kezd feleslegesen, ha egyébként nem akarnád megtenni!
[ Szerkesztve ]
-
nVIPER
senior tag
válasz csorbajeno #4698 üzenetére
Igen, 5 éves, de próbáld meg, sztem az FR megoldja a gondodat. Az órát is reseteld, a szofverből is válaszd szét őket és úgy FR.
Egyébként a Samsung Internet Browser is gyorsabb lett, legalábbis nálam. Élmény rajta megnyitni az oldalakat. Úgy alapjában véve gyorsult az alkalmazáskezelés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest