Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Szerintem CP attól függ ki rakja fel.
S20+ nál nálunk is mintha ráncos/narancsos lenne. S21 nél tükörsima volt (amíg le nem téptem róla smartview tokkal véletlen).
Utána valami kínai üveget hozattam ismerőssel ami szó szerint noname mert teló típuson kívül semmi más nem volt csomagoláson, azzal is ment (bár újra fel kellett venni ujjlenyomatokat ez tény).
Aztán az törött. Most nincs rajta semmi mert bár hoztak nekem egy UV ragasztós üveget, nem vett még rá a lélek hogy kisérletezzek (nem raktam még fel UV fóliát). -
-
MrBazsi
senior tag
Kinek mi... nekem az s8 volt az etalon, imádtam, 5.8, kézbe simult óriási fejlesztés volt annó az s7 után, értesítési led, príma hátlapi ujjlenyomatolvaso. Na az nem hibazott soha. Majdnem 3 évig megvolt. 7-8ó sot, 2 nap üzemidő. Igaz csak 1sim.
Ha most kiadnák ujra, abban a méretben, egy mai soccal, kicsit nagyobb képernyőaránnyal dual simmel, ért. leddel, na nekem az lenne a fan edition. Kivancsi vagyok az s21fe mekkora lessz. Nagyon nagyok már az uj telók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Diablo IV
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Mikrotik routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256/12GB Black
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE // 128GB // ÁFÁS Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest