- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz migabi24 #3796 üzenetére
Valóban rosszul fogalmaztam, a ^nyílt rendszert^ arra értettem, hogy lehet telepíteni más forrásból appokat (Google Play en kívül), amit nagyon is csípek ebben a rendszerben.
És nagy köszönet a guglinak, hogy végre elérhető lett nálunk is a gpay. Így most az android wear órámmal éppen úgy fizetek, mint az A watch al. -
veterán
válasz PACSA75 #3794 üzenetére
Videóképben, de csak rosszabb fényviszonyok között. Videohangban plb ultra szétverni bármely iPhonet. fénykép is jobb általában Galaxy esetén.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Krytec
tag
válasz Picicicus #3789 üzenetére
Hello, ez a legolcsóbb ami 10W-os: [EP-P1300] és ez a legjobb ami már 15W-al tölt +van benne hűtő venti is [EP-N5200]
-
sgeza
veterán
Én szerintem de, tudja. Viszont az egyébként rendszerszinten is állítható, hogy egy értesítést ha nem nyugtázol, akkor bizonyos időközönként újra értesít! Ergo, ha az AodNotify nem is tudná netán, akkor a rendszert úgyis leköveti.
Szerk.: a világító széleket tudja az AodNotify ismételni.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Először videóztam este mióta megvan a telefon melletem a haver 12 pro maxxal nyomta... Videóban sz@rra verte a Samsungot... Míg nálam irtózatosan zajos volt a videó nála majdnem teljesen tiszta... Szomorúan tapasztaltam
-
ShadowX
őstag
válasz migabi24 #3782 üzenetére
Nem az építési minőségre gondoltam.
Egyszerűen működik. Töltöm vele a telót, a buds prot meg a watchot. Odarakom, megy, nem kell mm-re pontosan igazgatni. Amolyan almásan...megy és kész.A legolcsóbb Samsung pad is jó, amire célozni akartam az az, hogy nem biztos, hogy megéri próbálkozni a Pepco minőséggel...
-
Picicicus
aktív tag
Vezeték nélküli töltőt tudnátok ajánlani?esetleg ha nézelődök mire figyeljek vásárlásnál?Kinek melyik vált be? Köszönöm
-
blade4
aktív tag
válasz csorbajeno #3776 üzenetére
Köszi!
-
fPApi
őstag
Az értesítés led pótlására kipróbáltam több lehetőséget, appot, de csak olyat találtam, amely csak egyszer jelez, akkor, amikor az értesítés jön. Ugyanakkor van olyan, hogy egy ideig nem vagyok telefon közelben, így olyan kellene, amelynél beállítható, hogy többször jelezzen. Van ilyen?
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Leszedtem, és feltettem odinnal a legfrisebb dbt romot, azonban ugyanúgy TMH maradt.
Miért?Köszi a segitéget!
-
LoGeN90
aktív tag
Elofordult veletek olyan, hogy kb minden 20.feloldasnal egy tizedmasodpercig a hatteren mintha vmi pixelhiba latszodna? Egyebkent latszolag nincs gond a kijelzovel.
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok, ti tapasztaltatok olyat, hogy vowifin indítottatok hívást de közben séta és lemegy a térerő de nem vált át volte hálózatra? Ezt mindig eljátsza pedig már nem lehet hallani az ellenoldalt, Oneplus nem csinált ilyet régen.
-
Tin
veterán
Mi a nagy szám abban, hogy DBT régiós egy telefon?
-
Smithy87
senior tag
válasz csorbajeno #3755 üzenetére
Szia elvileg vodás a telefon, voda és telekom kártya van benne. Cserélve semmi nem lett.
-
sgeza
veterán
válasz Zoolee19 #3762 üzenetére
Mármint mire kerestél rá?
Azt írtad, a képernyőmentésen van ott, hogy DBT, de ott nincs ilyen. Aztán azt, hogy rákerestél.
Ezek alapján úgy vélem, hogy ezt akartad írni:
"A szoftver verziószáma alapján ez DBT romnak tűnik." - na és ezért kérdeztem vissza. Mert nincs olyan, hogy DBT rom. Független OXM csoport van, ami egy rakás régiókódot tartalmaz. A csoporton belül mindegyik régiókóddal ugyanazt a firmware fájlt, vagyis romot töltöd le. A különbség csak a telefon régiója szerint alkalmazása kerülő funkciókban lesz: van, ami tiltva vagy épp engedélyezve van az adott régióban. De maga a rom egy és ugyanaz.
Ami különbség lehet még az az, hogy melyik régiókódhoz mely időpontban érkezik meg egy adott frissítés. Néhány nap eltérés előfordulhat. Illetve olyanra is volt példa, hogy az egyik régióban - a többitől eltérően - kiadásra kerül egy köztes frissítés. De a következőnél már megint ugyanazon a build számon lesz mindenki. Mellesleg ez az az eset, amikor be tud ragadni valaki egy verzióba: a köztes kiadást felteszi egy olyan régiós telefonra, amin az a build nem jött ki.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz csorbajeno #3763 üzenetére
El néztem.
Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
senior tag
Az első képen látható hogy "szoftver frissítés" adatai és ott írja hogy DBT szoftver.
De jobban utána néztem, szinte mindegyik ezzel jött ki szóval lehet el néztemleslien, Hidd el nem érdekel a béta, úgy is tele van hibákkal...
[ Szerkesztve ]
Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
senior tag
-
Maxxy10
addikt
Van aki már megkapta a 3.1.1 one UI-t?
-
törölt tag
válasz csorbajeno #3750 üzenetére
A 2. augusztusi ma délután települt nálam OTA.
-
PeteePeti
őstag
...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
csorbajeno
veterán
A Frija látja a Telekomos szeptemberi frissítést. OTA is látható már?
Megkövetem azt, aki korábban azt mondta, hogy sokára lesz frissítés a Telekomra, most tényleg nagyon soká jött meg. -
MikeWazowski
veterán
Nincs fólia a telefonon és a bekapcsoló gombot nem nyomom meg. Telefonálok kihangosítva, telefon az asztalon és egyszer csak elsötétül a kép és nálam be van kapcsolva a lezárás feloldás hang és hallom hogy lezár. Eddig ezt nem csinálta csak miután feltettem odinnal a szept romot. Fr is volt. Ja, és a hívás nem szakad meg.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
LoGeN90
aktív tag
Srácok, hol tudom beállítani, hogy az intelligens kijelölésnél ne mentse el a képet automatikusan a galériába?
-
csorbajeno
veterán
válasz MikeWazowski #3744 üzenetére
Gyári fólia van a telefonon vagy egy fekete keretes?
-
sgeza
veterán
Nem lehet, hogy véletlenül megnyomod a ki-/bekapcsoló gombot?
-
PACSA75
őstag
Egy picit fejtsd ki bővebben mit értesz az alatt, hogy lezár. Csak a képernyő sötétül el, megszakad a hívás vagy kikapcsol a telefon?
Ha csak a képernyő, akkor lehet, hogy a közelség érzékelőt takarja valami, pl a fólia. -
MikeWazowski
veterán
Mostanában telefon hívás közben lezár a telefon. Ki lehet ezt kapcsolni?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
no1r
őstag
sziasztok,
pár napja került hozzám egy S21-es készülék. Eddig nagyon tetszik, az első Samsung telefonom, szóval még szoknom kell.
Felmerült bennem egy kérdés ahogy nézegetem a tudását és a lehetőségeket.
Szoktam streamelni 3 kamerával youtube-ra időközönként, és az fogalmazódott meg bennem, hogy Androidra van olyan app, ami kezel esetleg több kamerás streaminget? Kb mint az OBS Studio.
Esetleg egy sima USB Hubon keresztül, vagy akár a Dex csatlakozással, ha már az S21 képes ilyen félig Desktop módban futni.Használ valaki ilyesmi megoldást? Amikor hazamegyek vidékre nem biztos, hogy hazavinném a laptopomat csak a stream miatt ha ezt telefonnal is meg tudnám oldani egy appon keresztül (haveroknak streamelünk zenét szóval semmi komoly).
Ami fontos lenne, hogy a 3 kamera képe között váltogatni tudjak stream közben.
Két HDMI-USB kamera, és egy RTMP-n keresztül érkező jelről van szó.Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
törölt tag
Jöhetne már TMH-ra is ez a csoda update
-
Janaboy
veterán
Valamelyik nap felraktam az aktuális új verziót és nekem jelentősen javult a sot.
Ti nem tapasztalatok?
~4:20 ra nőtt a júniusi updattel és most ~5:30 is volt 20%ig merítve.Janaboy
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
Burt1793
veterán
válasz PACSA75 #3718 üzenetére
Nem tudom, nekem rögtön feltűnt, hogy a google maps nem tudja a 120Hz-et és 60on dadog mindig.
Tegyük hozzá, hogy a böngészés sokkal élvezetesebb 120Hz-cel, az nagyon tetszik.
Nekem sem hiányzott ez az egész, sőt a telefon se, de az s7 összetört.
Tényleg van 1-1 röccenés, egyáltalán nem vészes, de sztem is gáz. Illetve örültem volna egy kicsit jobb üzemidőnek, ezzel sincs baj, nap 40-50%ot használok el szerinte, de vannak napok, amikor nyugisabb lennék, ha jobban bírná...[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz csorbajeno #3721 üzenetére
Ott a pont! Mikor 1 hét s21 után visszaköltöztem az s10be a kijelző minőség mocskosul szemet szúrt, pedig az s10 kb mindenben, (akkuidőn és kijelzőn kívül) jobb teló mint a 21, de ez nahyon kiütközik ha már megszoktad!
-
csorbajeno
veterán
-
PACSA75
őstag
válasz gainwardgs #3716 üzenetére
Őszintén, ez a 120 herz egy kicsit fel van nagyítva. Én sosem éreztem hiányát. Most sem érzem a különbséget. Ha egymás mellé tennénk a 2 telefont, akkor esetleg látszana.
De elég volt a két rendszer összehasonlításából. Almát a körtével nem érdemes.
Azért vagyok itt, mert szeretem az androidot is és a Samsungot is. Csak van egy kis csalódottság bennem, de nagy fiú vagyok, túl teszem magam rajta. -
őstag
válasz Anathema67 #3662 üzenetére
Ilyen a Samsungé is a Xiaomié is csak a felépítése kinézete más. Mindent lehet optimalizálni mint a Huawei tisztitóján.
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
Az a baj, hogy kiszámíthatatlan. Általában akkor fordul elő, mikor egy apk ban lapozgatok, azaz használom. Mikor kilépek akad egyet. Valamint amit még észrevettem, hogy néhány progiban és / vagy keresőben görgetéskor belaggol, szakadozva / dadogva gurul az oldal.
Nehéz ezt felvenni, mert periodikusan jelentkezik.
Az iPhone valóban lassúbb és lehet ez a titok kulcsa (engem nem zavart).Talán itt látszik: [link]
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz gainwardgs #3708 üzenetére
Kipróbáltam, úgy nem tetszik. Azért egy csúcs kategóriás, nem olcsó telefon nem így kellene működjön. Az meg hogy limitálni / korlátozni kell a benne lévő funkciókat, ahhoz, hogy ne legyen akadások, nem vicces.
-
Ceree
senior tag
Na ujabb erdekes "halozati jelenseg"-et tapsztaltam. Hetvegen ketszer szakadt meg hivasom a kovetkezo hibauzenettel:
"A mobilhálózat nem elérhető"Mindketszer volte hivas volt mellesleg. Egyszer egy Xiaomi, egyszer egy i8 volt a vonal masik vegen, mindenki Telenor halozaton. Eddig ilyen nem volt meg... Masnal hasonlo?
Másolat_eredetije
-
PACSA75
őstag
válasz Ghostman78 #3703 üzenetére
Nincs semmi panasz, minden működik tökéletesen.
Na jó ez csak a vicc helye volt. És, hogy legyen is konkrét panasz: mostmár több mint egy hete megvan a teló, és akadások sajnos újra / továbbra is vannak. Ezt el kell könyvelni és bele kell nyugodni. Aki pedig azt mondja, hogy nála ilyen nem látható, az próbáljon egy hétig iPhonet használni és meglátja a különbséget.
Ettől függetlenül tetszik, azért a kis androidos huncutságok hiányoztak már 😁. Egy darabig biztos marad, aztán majd jöhet újra egy kis iOS💪.[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
Itt vagyunk, miben segíthetünk?
-
migabi24
nagyúr
Honnan veszed, hogy nem vagyunk itt?
-
senior tag
hova tünt mindenki ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest