- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
őstag
válasz ShadowX #9190 üzenetére
Van mind a kettő elég régóta, se ezen se a mix2s -en nem emlékszem hogy lett volna bármi akadozásos baj velük. Ilyen meg amiket írsz hogy diavetítés meg homokóra biztos hogy nem. Próbáld ki másik telón, ha azon nem csinálja a te o365 accoddal belépve akkor az s21-en van a gond (valami más appal összeveszik pl), ha viszont másikon is akkor valószínűleg magával az account-al, illetve az ahhoz kapcsolódó azure beállításokkal.
-
@sgeza
Azt azért kétlem hogy android auto-ra nagy erőkkel optimalizálták volna, de szvsz az AA önmagában is egy sz@rtartály... Nekem speciel az asztali appal sincs semmi gondom, teszi a dolgát ahogy kell. De ahogy mi sem, úgy a gépeink és a felhős környezetünk sem egyforma. -
-
sgeza
veterán
válasz ShadowX #9190 üzenetére
Én használom. Szerintem is hulladék, de én arra tippelek, hogy rettenetesen fosul vannak megírva, főleg a teams. Förtelmes, hogy mennyire leterheli a telót egy értekezlet. Főként Android auto használatakor. Mondjuk ez lehet utóbbi optimalizálatlansága miatt is.
Egyébként szerintem az asztali "alkalmazása" (ami igazából egy chromium böngésző kiherélve) is egy rakás sz@r.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ShadowX #8725 üzenetére
Az lenne az igazán király, ha ki is lehetne kapcsolni a töltést (hozzátéve olyan biztonsági funkciót persze, hogy pl. 10% alatt visszakapcsolja magát). Akkor nyugodtan lehetne egész éjszaka töltőn, és csak ébredés előtt 90 perccel kapcsolna be, ezzel is kímélve az akkut.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
-
slice14
veterán
válasz ShadowX #8453 üzenetére
Szerintem az hogy még mindig próbálnánk segíteni, de erre csak az a válasza hogy sok itt a fan, azért egy kicsit nonszensz. Meg hogy az iphone benzeg így meg úgy. Ez kb olyan hogy bemész egy BMW-s közösségbe és te meg elkezded hogy benzeg a Tesla
De igazad van, ezt a témát most fejeztem be.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
válasz ShadowX #8350 üzenetére
Az oké hogy kiírja. De eddig nem vettem észre egy SIM esetén.
Viszont egy SIM használatnál mi értelme? Még anno OP esetén egy SIM-el (Telenor) használva nem volt számozás az ikon-ban.
Ez nem az én volt készülékem screenje.[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz ShadowX #8316 üzenetére
Igen ez létezik, ha a kezdőlap gombra beállítok valamit, akkor a futó alkalmazások gesztus megzavarodik, nem tudja eldönteni melyik parancsot akarom alkalmazni.
Ha nem állítok semmit a kezdőlap gombra (Novaban), akkor is másképpen reagál a home gomb fel csúsztatásra, de ha felhúzod és nyomva tartod, akkor bejön a muktitasking menü. Ez a bug, csak a kezdőlapon van jelen. Ha bent vagyok valamilyen apkban, akkor működik hiba nélkül.
Szóval valóban ez sem tökéletes, de legalább nem akad, mint a OneUI.[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
válasz ShadowX #8298 üzenetére
Itt láthatjátok miről beszélek. Nekem ez az egy gesztus aminél akadás van. Amikor vissza kell ugrani a home screenre. És ez sem mindig, apptól függ. Céges outlook és teams esetén nagyon durva az akadás, máshol jó pl.
És hogy miért nincs esély arra hogy javítva lesz? Mert ez már a következő generációs gesztusvezérlés demója a google-től magától.
-
slice14
veterán
válasz ShadowX #7834 üzenetére
OP-nál a VoLTE profil átaktiválgatás is már a végére szinte fájt. "Miért nem lehet csak használni egy telót mókolás nélkül?" Végül megvettem a jelenlegi telómat.
Amúgy ezen felül utoljáéra az 5X-et mókoltam behatóbban.[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz ShadowX #7831 üzenetére
Hát igen, azok a régi szép Nexus-os idők. Pixel vonalon már nem mozogtam, mert sajnos a Google is rálépett a drágulás útjára. Viszont már jobban érződtek a korlátok, főleg mióta itt a VoLTE és 5G korszak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Burt1793
veterán
válasz ShadowX #7542 üzenetére
Általában a csúcstelók is tudnak keveset fogyasztani.
Még arra tudok gondolni, hogy térerő küszködés miatt merül jobban. Wifin jól bírja az s21 is, megvan 7-8 óra SoT. Mobilneten vergődik, meg persze napon nagyobb fényerőt tud, jobban merül, ez OK, plusz ez ellen lehet tenni azzal, hogy lejjebb veszem.
Nektek a google play szolgáltatások fut a háttérben 0-24ben az aksimonitorozó szerint (eszközkarbantartó)? Az s21en és a pluson is fut mindig a háttérben.
Spotify is nagyon meríti, plusz 85%ra töltöm csak, így napközben általában töltenem kell, hogy ne legyen necc, pedig nem használom sokat. 2-3 óra SoT, de ugye mobilneten van... (így alapból 3-4%ot merül óránként a semmitől.Na, mindegy, felment ez a frissítés, toltam wipe cache-t recovery mode-ból. Mondjukblassan kéne egy FR, a szemfigyelős kijelzőébrentartás nem működött soha az s21emen, a pluson jó. Ez gondolom egyedi dolog, kamerával nincs baj, csak sajna nagy effort ezért egy FR.
[ Szerkesztve ]
-
realist
őstag
válasz ShadowX #7461 üzenetére
65w a trendi a közép kategóriában is, év végére pedig 80-120w körül lesznek a top kínaiak.
#Madmancs
Éjszaka 5w még elmegy. Bár zavaró töltőn hagyni a telefont, de a 85%-os töltési határral még ok. Azt egyenlőre nem tudom (a héten leszek s21 tulaj) a szoftver tud-e olyat, hogy beállított ébresztő idejére éri el a 85%-ot.
De pl melóba, ha töltenem kell akkor ott az 5w kevés, így viszont csak a 25w "szupergyors" töltés lehet az opció, a külön meg vásárolandó gyári töltő tudashiánya miatt. Azért ez kicsit komolytalan. -
-
helixP
nagyúr
válasz ShadowX #7124 üzenetére
Persze, alapvetően igazad van. Én is így gondolom, inkább a fizetési konstrukciókat lehetne átgondolni.
Pl. 1 Google csomag, de az takarjon minden fizetős Google szolgáltatást kicsit többért.
Vagy ne Premium legyen az egyetlen lehetőség YT-n, mert a kontent 99,8%-a hidegen hagy még ingyen is. De azért a 6-8 csatornáért fizetnék is, amit szeretek.Dettó a stream csatornák. Ha mindent meg akarsz nézni, ami érdekel, az 4-5 előfizu. Lehetne valami csomag ajánlat. Nyilván ebben ellenérdekeltek a szolgáltatók.
-
aktív tag
válasz ShadowX #7032 üzenetére
Vegyük már át ezt még egyszer...
1. Két különböző füles külön-külön, random alkalommal kapcsolódik a telefonhoz, miközben a tokjukban vannak.
2. Ezek a fülesek jól működnek más telefonnal, nem volt és nincs gond velük ilyen téren.
3. Azt mondjátok, hogy a fülesek működnek hibásan.Bocs, de ezen a logikai láncon számomra nincs út.
Shit happens. Size matters. Time flies.
-
-
sazo
tag
válasz ShadowX #6410 üzenetére
Szia,
Nekem is van ilyen problémám a KS Fit nevű futópados alkalmazással. Az érdekes, hogy Samsung tabletre simán felmegy, csak az S21 dobja vissza. Céges telefonom van, már arra gondoltam, hogy lehet hogy a munkaprofil nem engedi ennek a kínai csodának a feltelepítését.Üdv,
Z
-
őstag
válasz ShadowX #5827 üzenetére
A pixelek híresen jók ezen a téren. Ahogy te is írtad a sw utómunka nagyon sokat számít. A raw fotók a legtöbb telefon estében elég "furák" a feldolgozotthoz képest.
[Vakteszt eredmény "elvileg"]"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
sgeza
veterán
válasz ShadowX #5700 üzenetére
Rosszabb egyébként nem lesz, ha a megfelelő sávokat választod ki (ha nem, akkor nyilván lehet). Jobb akkor lehet, ha valamilyen import a telefon (vagy nem tudom mikor, esetleg más régió használatakor), és gyárilag nem a megfelelő sávokat használja. Ilyen esetben lehet erre szükség beállítani a megfelelő sávokat.
Én ellenőriztem Network Cell Info alkalmazással, és abban látom, hogy egyébként is a megfelelő cellákat használja. -
csorbajeno
veterán
válasz ShadowX #5014 üzenetére
Ez erdekes, mert nekem meg pont azt csinálja, hogy ha fotózok, akkor utómunkazik es mire megnézem a képet, akkor éles. A képstabilizálas ha be van kapcsolva, akkor azt kapcsold ki. Illetve azt is erdemes megnézni, hogy a Pixelnek mekkora a rekeszérteke, illetve az S21-en mekkora.
-
Burt1793
veterán
válasz ShadowX #5007 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz. Mihez kell előkészület? Automata módban teljesen jó képeket lő, PRO módban is, arra se kell előkészülni.
Olyan hangyfasznyi különbségek vannak a főkamera fényképeiben az elmúlt 5-6 évben, hogy az hihetetlen. Oké, lett esti mód (ami s21-nél tök jól működik) és sok apró kiegészítő (szintén minden szuper), de az általános minőség s6 óta nagyon jó, s7 óta a fókusz is gyors.
Én még mindig nem raktam fel a google camerát, s7-et mindig azzal használtam, mert az s21 nem élesíti annyira túl a képeket, mint az s7 tette gyári szoftverrel és ugye a gyári kamera elég megbízható, jó a követő fókusz is. -
sgeza
veterán
válasz ShadowX #4946 üzenetére
Dehogy nincs! Vesz egy cég egy autót, aminek 3 nap múlva elszáll a motorja, akkor cseszheti? Hogyne lenne cégként is garancia?! Butaságot írnak, nem kell mindent rögtön elhinni!
Egyébként nem egyszer gariztattam már a céges telóimat.
Az más dolog, hogy nem minden kedvezőnek mondható tétel igaz cégekre, de alapvetően garancia van. Nem ide tartozó, csak hasonlat: például netes vásárlás esetén cégeknél úgy rémlik, hogy nincsen 14 napos elállási jog. Ehhez hasonló szintű különbség lehet a garanciánál is, de olyan nincs, hogy nincs.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest