-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz PACSA75 #8432 üzenetére
S21/S21+ esetén nem tudok nyilatkozni, de ultra esetén ezt a kamera melegedést már rég javították. Tavaly nyáron én is szenvedtem az általad írt jelenségtől. Aztán jött rá Update.
Múlt héten hétvégén 37fokban 2 koncertet videóztam végig UHD@60/FHD@60 +képek. Persze melegedett de lazán kibírta.
Ezt az updatet mind a 3 S21 megkapta.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
csorbajeno
veterán
válasz PACSA75 #8432 üzenetére
Miert haragudnék? A hihedelemmel ellentétben én nem vagyok vérfan, csak a Samsung gyártja számomra a legkevesebb kompromisszummal járó telefont. Hogy ez kinek a hibája? Passz. Több tényezős, ezt szerintem te is tudod, de az semmiképp sem jó, hogy egyáltalán előfordul ilyen. Én 4K-ban videózok, de szerencsére nem tapasztaltam ilyet hétvégén. Rendben, videózz télen, de mit???
Arra lennék kíváncsi, hogy(kameránál maradva) az S21 SD verziója alatt hogy viselkedik ilyenkor videózva, illetve kipróbálni egy GCam-mal, vagy barmilyen más kameraszoftverrel mindkét típust. -
Burt1793
veterán
válasz PACSA75 #8436 üzenetére
Google fotók szinkron nincs mindig bekapcsolva? lehet, hogy próbálta feltölteni a képeket és gyenge volt a térerő is. Én a szabadban általában lelövöm a mobilnetet, mert úgy merül vele, mint egy tank (S7 is ezerszer jobban bírta, még 5 évesen is), így nem küzd a térerőért annyira. Ha nagyon szar a helyzet, repülőbe is rakom.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
-
SztiviVander
őstag
válasz PACSA75 #8317 üzenetére
Meg van egy olyan bug novaval hogy appbol vissza home (lentrol fel gesztussal), majd ranyomsz egy masik app ikonjara es azt nyitja meg ujra amirol elozoleg visszaugrottal a homescreenre. De ez is ritka es leginkabb akkor jon talan elo ha tul gyors a muveletsor. Viszonylag ritkan futok bele, ugyhogy ennyit elviselek. En ketujjas felhuzast allitottam novaban az appvaltonak, ugy nincs vele baj meg gyorsabb is.
-
veterán
válasz PACSA75 #7400 üzenetére
Egyik se oldja meg a problémáját. Na jó átirányítás talán de nem kevés pénzért.
Alapjáraton rakoncátlankodik neki Telekom eSIM. Hiába allítasz be hívás várakoztatást ha a hívás el se jut a telefonig. Illetve hiába itanyitod át (ami ráadásul lehúzósan fizetős dolog), ő valószínűleg azt szeretné hogy rendeltetésszerűen működjön mind a kettő sim, bármiféle plussz költség nélkül. Ehez telekomot kell tökönrúgni.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
ShadowX
őstag
válasz PACSA75 #6950 üzenetére
Az a gond, hogy egy jó és megbízhatóan kiépített NAS horribilisen drága, még úgy is, hogy most egész jó áron mennek a nagy kapacitású HDD-k. Ha épp ott is elönt egy-két gyáregységet a víz...akkor meg iszonyat ára van. Nálam csak a Synology jöhetne szóba és sajnos a Synology tudja, hogy adhajta drágán a cuccait.
-
slice14
veterán
válasz PACSA75 #6844 üzenetére
"ahol minden telefon gyártó bele kell gyúrja a saját felületét."
Nem kell, csak ők gyúrják bele. Amíg Nexus-om volt, addig a stock android felületet használtam. nem volt azzal semmi baj. Az előző OP7T OxygenOS felülete volt talán a legközelebb a stock android-hoz. Legalábbis Oneplus, Samsung, Xiaomi tapasztalataim alapján.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Essien
aktív tag
válasz PACSA75 #6844 üzenetére
Volt alkalmam most iPhone 12-t használni 1 hétig(gondolkodtam a cserén), valóban kicsit simább a rendszer az alkalmazasok közti valtaskor meg hasonlók . Viszont sztem s21 gyorsabb és a 60hz a nagyon csúnya már így 120hz után. Egyébként s21-en én is tapasztalok mini akadasokat de ez sokkal kevesbe zavar mint 60hz-en görgetni Kameraban sztem egyik sem jobb a másiknál .
-
csorbajeno
veterán
válasz PACSA75 #6839 üzenetére
Én mindig Samsung felhasználó voltam, de nem gondolom magam elvakultnak. Abban viszont határozottan egyetértek veled, hogy nem mindegy mit használtál előtte. Te is, és azok, akik látják a mikrolaggokat, jellemzően iPhoneról jöttetek, így összevethetetlen különbségek vannak. Én nem látom ezeket, nem tűnnek fel, de lehet, hogy egy iPhone után én is észrevenném.
-
marquuard
veterán
válasz PACSA75 #6824 üzenetére
Kérdés az, hogy az LPDDR5-ös RAM (6,4 Gbps) és a UFS 3.1 (2,1 Gbps) közötti sebesség különbséget mennyire vesszük észre. Szerintem nagyon. Ráadásul ezeket a Samsung Semiconductor weboldaláról szedtem, tehát eleve szándékosan torzítanak mert a valóság nem ennyire ideális.
PSN ID: marquuard
-
Burt1793
veterán
válasz PACSA75 #6774 üzenetére
Az általam írt akadások a három gombbal is jelen vannak. Nálam amúgy nincs baj a gesztusokkal, szépen működik, de nem szeretem.
Van itthon s21 plus is, az máshogy teljesít, mint az én s21-em. Mindegy, igazából nagyon jó a teló, azt a pár kis akadást el kell viselni... megnyugtatok mindenkit, jobb nem lesz, ezért ne várjátok a frissítést! -
csorbajeno
veterán
válasz PACSA75 #6630 üzenetére
Az is lehet, hogy egyes appok nem voltak azonnal kompatibilisek az A12-vel, nem tudom.
Én anno megvettem az SONY QX-10-et az S3-hoz, amivel hibátlan volt végig. Viszont az S6-tól kezdve minden főverzió valtásnál várnom kellett az app frissitését, hogy kompatibilis legyen az új rendszerrel. -
sgeza
veterán
-
Parallaxis
addikt
-
sgeza
veterán
válasz PACSA75 #6378 üzenetére
Ja, én nem azért álltam át. Nekem működött rendesen, nem volt gond az értesítésekkel. Én azért álltam át, mert a gmailben nem lehet külön törölni beszélgetésből leveleket, csak az egész beszélgetést. A Samsung emailben lehet. A gmail értesít rendesen, ha nincs optimalizálva az akku beállítása.
[ Szerkesztve ]
-
-
janosibaja
őstag
válasz PACSA75 #6052 üzenetére
Nem egészen ezt keressük, köszi.
Én azt szeretném, ha bizonyos appok értesítései megjelennének a felső értesítési sorban (pl Gmail, Messenger) a többi, számomra kevésbé sürgős pedig ne csengjen-bongjon, riasszon a felső sorban, hanem csak magán az app ikonján jelenjen meg egy pötty, hogy jött valami - majd megnézném azokat, mikor ráérek. -
Ceree
senior tag
válasz PACSA75 #5979 üzenetére
En amazonrol rendeltem ilyen NALIA Ultra Thin tokot, tetszetos volt, de 3het utan kitort a bekapcsologomb, pedig semmilyen extra behatas nem erte, nem esett le, stb. Sajnos tobb review is panaszkodik erre azota, en nem tudom ajanlani... Pedig tenyleg extra vekony, amit azota is keresek, sajnos hiaba.
Másolat_eredetije
-
-
Komi28
senior tag
válasz PACSA75 #5582 üzenetére
Igen, ez van nekem is. Amikor elindítom akkor lezár a képernyő utánna ha megakarom állítani akkor fentről kell lehúzni majd médialejátszó és ott pause. Majd ha ott szeretném folytatni akkor ugyanez újra. Ha a YTvanceddel csinálom akkor egy idő után már nem ott és azt folytatja amit előbb hallottam. S7-nél egy lejátszó dáv volt felül ott egy mozdulattal lehetett ezt csinálni. S21-el is ez jó lenne
-
szasza_1
senior tag
válasz PACSA75 #5536 üzenetére
Ha abból indulok ki, hogy a két telefon kb ugyan akkora (a Samsung 1mm-el vastagabb, ez is érdekes egy 3 évvel újabb telefonnál, és amúgy nagyon is érezhető), fele csíkszélességgel készült proci van benne, vártam volna legalább annyit, mint egy 3 éves telótól, aminek ráadásul az aksija is 3 éves... Illetve árban is hasonlóan mozogtak, az igaz, hogy a forint egy picit kevesebbet ér...
De ha már itt vagyok, kérdeznék is. Hogy lehetne azt megoldani, hogy ha felveszem az asztalról a telefont vagy megmozdítom, mutassa az ujjlenyomat érzékelő helyét? Hogy lehetne azt megoldani, ha ráteszem az ujjam az érzékelőre, akkor fényesen mutassa, hogy pontosan hol van? Hogy ha kell, egy picit arrébb tudjam húzni az ujjam. Ezek a Xiaomikban tök jól működnek.
AOD-nál hogy lehetne egyszerre bekapcsolni azt, hogy értesítésre és érintésre is bekapcsoljon? A rendkívül rövid akkuidőn kívül más gondom nincs. Tegnap 2 óra TikTok és 1 óra böngészés teljesen leszívta... -
Burt1793
veterán
válasz PACSA75 #5537 üzenetére
Persze, mindenki azt csinál, amit szeretne. Én 85%ig töltöm este qi padon a korlátozás segítségével, a napi átlag használatot pedig 60% alá írja, szóval kibír egy napot. És látom, hogy ésszel, kemény felhasználás mellett is jól tudja nálam az egy napot (ez egész napos túra, navigálás, fotózás, mobilnetezés).
[ Szerkesztve ]
-
-
slice14
veterán
válasz PACSA75 #5337 üzenetére
Nálam a Telekom-nál még a hívásértesítő sem állítható be, pedig nincs tiltva szolgáltató részéről (legalábbis nem látok olyat a weboldalon). De ez már OP-nál is így volt, csak nem mentem utána
ui: A Digi-s müxik.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
bzs73
őstag
válasz PACSA75 #5196 üzenetére
Igen. Én ma voltam szervízben, és ott is megnézték, azt mondták hibátlan. Én is beütöttem a *#0*# tesztfunkciók, ott ügye hangszórók tesztelése, külön ki lehet alsó-felsőt választani. Igez felső kicsit gyengébb az alsónál, de ez természetes, kialakításból adondóan. A lényeg hogy szervízes is mondta, hogy igen ha iphon-ról jöttem, érthető. Itt csak meg kell szokni, ott ügye nem figyeltem erre, bárhova tettem ugyanúgy szólt. Egyébként 2 nap után már 10-ből 8-szor jól tartom, és nincs ilyen gondom, csak hát meg kell szokni. De szerintem sem olyan jó ez a kialakítás, kicsit hozhatnák lentebb. A lényeg ha pontosan rakom a telót, akkor jó.
If a second or you are the first to lose.
-
Burt1793
veterán
válasz PACSA75 #5148 üzenetére
Nekem azért fura amit mondtok, mert az előlapi hangszórónak is értékelhető hangereje van kihangosítva, hiszen így sztereó a hangzás. Én nem tapasztaltam olyat, hogy csak egyes esetekben hallható tisztán az ellenfél. Sőt, messze nincs max hangerőn nálam, csak nagy szélben stb.
-
bzs73
őstag
válasz PACSA75 #5148 üzenetére
Igen, ezt gondolom én is, mert ha pontosan jól teszem egy bizonyos helyre a fülemhez, akkor jól hallom, de ha már mozgatom a kezem, elmozdul a teló egyből hallani a különbséget, vagy épp alig hallani valamit. Na mindeggy, majd megszokom a tartást, amúgy szuper a teló, .
If a second or you are the first to lose.
-
gyczib
csendes tag
válasz PACSA75 #5074 üzenetére
Köszönöm , mindenkinek. Végre működik az s21-emen az android auto. Kia ceed 2019.
Nehéz szülés volt. Volt factory reset és fejegység reset és minden, de nem ment.
Mindíg az volt, hogy rádugom a kábelt, akkor az auto visszabeszél, hogy a telefonnal való kapcsolattal gond van, nézd meg a telefont. Közben az andoid auto elindult és jogot kér továbbmegyünk, de egy ponton túl leáll, mert nem tud kapcsolódni, és itt ragadtunk. újra próbálkozik/Mégsem.De most sikerült. Addig mentem vissza és előre az android auto beállításánál, kihuztam- bedugtam, hogy valahogy továbblendült. Magam sem értem hogy. Lehet egy engedély kellett valahogy.
Két napnyi szenvedésnek és gyomorgöcsnek végre. Hurrá.
Köszönöm mégegyszer. -
sgeza
veterán
válasz PACSA75 #4953 üzenetére
De a lényeg, hogy a kötelező 1 év van. Ezt írtam, hogy ha van is különbség, az nem az alapokban van, hanem például a +1 év vonatkozásában. De egyébként ez sem igaz, mert a Samsung cég esetén is 2 évet ad (vagy adott). Legalábbis akkor biztosan, ha szolgáltatónál lett vásárolva.
Az iPhone-nál könnyen lehet, hogy csak az 1 év van. Mintha rémlene ilyen kolléga általi iPhone esetén.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest