-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Tényleg nem értem mit írsz..
Itt egy iPad az asztalomon és pontosan ugyanolyanok az értesítések, mint Androidon.
A zárképernyőn sem a legutolsó értesítés látszik, hanem az összes, amit a legutóbbi megnyitás óta kaptam.
Ha meg lehúzom a sávot, akkor iOS-en és Androidon is alkalmazásonként csoportosítva ott figyel minden értesítés, amit széthúzhatok, ha részletezni akarom.Én semmi különbséget nem látok.
Az más kérdés, hogy évek óta rühellem, hogy a GMail-es leveleim iPad-re azonnal megjönnek, míg Androidra csak van, hogy 5-10 perccel később, pedig ott is azonnali letöltés van beállítva. A GMail app katasztrófális ezen a téren, így inkább a Samsung Mail programját használom, de az se azonnal jelez (halkan megjegyzem a Messenger értesítései is hasonlóan rapszódikussak Androidon).
A vissza gombra pedig van gesztus valóban, ami a legtöbb alkalmazásban működik, de alkalmazások között már nem.
Ezt sem tudom értelmezni, mert iOS-en nem a vissza gesztussal kell az alkalmazások között váltani, és Androidon sem.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
Nem bántásként, de mi baj az értesítésekkel? Ugyanúgy alkalamzásonként testreszabható, mint Androidon (sőt, ezt ott jóval korábban megoldották).
A vissza gombot sem értem, hisz ott is gesztusvezérlés van, mint most már droidon is.Én egyetlen egy dolog miatt nem lépek át iPhone-ra és az az, hogy a hívásrögzítés nem megoldható.
Ha Androidon végleg bezárják a kiskapukat ez ügyben, akkor én is búcsúzom a robottól.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én is pontosan így vagyok vele. Túl korlátolt, túl zárt. Időről időre adok neki esélyt pedig.
Viszont mi akik ide írunk.. Ez egy többnyire technikai fórum. Pár kivételtől eltekintve nem nekünk találták ki iOS. Maga módján nagyon jo a maga faék egyszerű kezelésével. Nem véletlen a legnépszerűbb a világon. De akit kicsit jobban vonz a telefonok lelke és testreszabhatósága, soha nem fogja tudni megszokni.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Kroni1
veterán
Ezzel egyetértek, ezt irtam én is, S9 kivételével sehol se volt semmi problémám eddig. Az akkuidő sem ég és föld sztem, én fluidnak érzem a 21est is. Tul van ez misztifikálva szerintem is.
S9-esek flottás Telelom sim-ekkel valamiért nyűgösek voltak nálunk a cégen belül, nem lehetett sokszor fogadni a hívást, nem épült fel a kapcsolat, szolgáltató és modem közti probléma volt az oka állitólag. És ami fura h nem mindegyik csinálta, de amelyik igen az antennacsere után sem lett jó.
-
vzozo
senior tag
Hm, oké. Egyelőre akkor marad, aztán ha nagyon zavarja a szememet, akkor nekiállok valahogy eltávolítani.
Edit: random videó szerint mondjuk tényleg simán lejön: https://www.youtube.com/watch?v=k3mhDXGRZzM
Ugyanakkor amíg rajta van, legalább véd valamelyest.
[ Szerkesztve ]
-
TomPack
őstag
-
Burt1793
veterán
Alig erősebb ez az exynos annál a snapinál, mindkettő 120Hzes, mindkettő FHD, mindkettőn ugyanazt futtatom. Elvileg az s21 fejlettebb, időtállóbb, de ez itt nem látszik. Aksi 4000 vs 4500 mAh, az nem a világ, főleg, hogy van itthon s21p 4800as akkuval és azt is bőven alázza üzemidőben.
Tegnap waze-t kiraktuk aksikímélő módban (csak jelzéseknél veszi fel a fényerőt, amúgy alapon ketyeg). Fél óra alatt az s21 7%ot merült, az a52s meg 3at... ugyanúgy telenoros sim-mel, gps-szel.[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
Mármint ha a füles apple távirányítós, akkor azt csak az apple adaptere kezeli le 100%-ban.
Én amúgy az Apple mellett HTC adapterekkel használom, és mindegyik tökéletesen működik.
Annyi ugye hogy aktív adapternek kell lennie, ezért nem működött a huawei adapter Bunda555-nek.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Bunda555
tag
Működött az apple, csak halk volt. Ha valaki nagyon elszánt, akkor a redditen megtaláltam, hogy hogyan lehet az alapból kb. felére korlátozott jelszintet feltolni 100-ra, de root kell hozzá. [link]
Kipróbáltam egy huaweit is, ami oneplussal használ egy barátom: nem támogatott usb eszköz. Végül vettem egy samsungot. A ses-ben azt mondták h a samsung csak a samsunggal működik.
Arra a kérdésre, hogy mi van, ha valaki komolyabb külső dac adaptert venne, csak vonogatták a vállukat. Pedig lehet kapni ilyeneket bőven. Ezek szerint samsungnál nem opció.
-
törölt tag
Nem csinálta magától az android, hanem ha elfogyott a ram egyszerűen bezárta az alkalmazásokat. Ha van ram plus akkor nem záródik be, hanem csak altatva van, így elő lehet hívni gyorsabban mint nélküle. Nem a játékok esetén lesz ennek értelme hanem multitasking esetén, sok megnyitott alkalmazásnál --> dex
-
törölt tag
Nem feltetlenül, azért a mai ufs tárolók már közelítenek az ősi ddr1-ek sebességéhez, ami nem.olyan rossz tempó, és "memória üzemmódban" más címzést blokkméretet stb. használ, tehát hatékonyabban tud működni, mint egyébként. A fő felhasználók meg a dex-et használók lesznek, ott jól jön minden plusz GB.
-
ShadowX
őstag
Nem a zsebben turkálásról van szó. Arról van szó, amit valaki fentebb már említett, hogy a legális tartalomfogyasztás ma már nagyon elérhetővé vált mindenki számára.
Az egész onnan indult, hogy a YT vanced-nek lőttek. Van ingyenes alternatíva (fura alternatívának hívni az eredeti Youtube-ot) csak a reklámokat el kell viselni.
Igaz, vissza az eredeti témához.
-
ShadowX
őstag
Akkor legyen itt egy ellenvélemény is.
Most fogdostam meg az S22+ készüléket az MM-ben. Legközelebb tuti a + modellt veszem, ha Samum lesz. Direkt azért vettem a sima 21-est, mert hogy kompakt (előtte nagyobb készülékeim voltak). Hát nem az. Zsebben nem fér el, szóval akkor már mindegy. Tartalomfogyasztás szempontjából meg akkuidőben a + pedig jobb. -
aktív tag
-
janosibaja
őstag
Hát igen. Csak gondoltam, hátha van, amiből jobbnak bizonyult többeknek a gyári. Pl hallottam, hogy a samu böngésző állítólag jól bevált.
Az arcfelismeréssel még küzdök. Nehéz elhinni, hogy a családtagoknak működik, nekem a most leváltott öreg Huawei-en működött, ezen a drága holmin meg nem ismer fel... Nem rosszul, meg néha nem ismer fel, de egyszer sem.
-
Mark88V
lelkes újonc
Még nem próbáltam . 2 nap múlva érkezik, remélem tetszeni fog. 2021-ben nem tetszett, hogy ha valaki egy képnél egy kicsit is bemozdult nem látszódott a karja, keze az illetőnek vagy az arca volt homályos. Biztos lesz rá frissítés de most nem akartam várni.
[ Szerkesztve ]
-
hódmaci
senior tag
Na de hogy konkretizáljam a kérdést.
Milyen eszközökre van szükségem, hogy a telefonomat rá tudjam csatlakoztatni a monitorra vagy tvre számítógép használata nélkül?
A tv-m nem okos. amennyiben rácsatlakozom a tvre dex kábellal akkor hogy a túróba lássa mi van a tvémbe dugva az usb csatlakozóra?.
Illetve szeretném látni a dokumentumaimat egy pendriven.
Ez egy régi LG tv amin az usb port a zene, avi lejátszásra szolgál. Semmilyen klaviatúrát egeret stb nem kezel. Fel sem ismeri.[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
veterán
Valószínűleg de, és USB-ről tápot kap csak (pl ChromeCast is így működik). Mondjuk ez megoldható akár egy külső USB töltővel/táppal is, és felszabadul az USB port. Mondjuk ekkor nem kapcsol ki TV-vel együtt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Burt1793
veterán
Éppen ezért majdnem SE Iphone-t vettem, de épphogy csak olcsóbb volt az, így nem volt más valós érv amellett a méreten kívül. Elég szemét dolog, hogy növelik a méretet, igazából egy A szériás telefon se olyan rossz, de azok is S21+ méretűek, ami használhatatlan 1 kézzel. Nagy kezem van, de így is van 1-2 helyzet, amikor az S21 se kényelmes.
-
veterán
-
steveboy86
tag
Persze, android autot választottam, láttam a mirror linket is, de az előbbi van már kivalasztva. Most vettem egy gyári Samsung USB - USB c kábelt, mert s21hez ugye sima c - c volt, kipróbálom azzal, meglatjuk, jobb ötletem nincs, eddig egy meg gyötört s8as kábellel próbáltam eredménytelenul, meg egy noname kábellel.
-
Burt1793
veterán
A teljes előlapi kijelző átkai... a hívás közbeni kijelzőlekapcsolás rosszabbul működik, mint az s7-nél és a LED is hiányzik. Az AodNotify rendesen ette az akkut, amikor sok értesítésekkel órákig nem néztem a telefonra, így most nincs semmi visszajelzésem. Nem baj, annál kevesebbet nyomkodom.
-
sgeza
veterán
De mi alapján tapasztalod? Remélem nem a pálcikák darabszámát veszitek alapul! Erről már beszéltünk múltkor, amikor is kiderült, hogy semmivel nem rosszabb, mint a többi telefon. Eseti eltérések persze lehetnek, de általánosan nem rosszabb.
Az, hogy visszavált 3G-re, önmagában nem mérvadó. Ha nincs 4G vagy gyenge, nyilván visszavált.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
kérdés az 5G mennyire használatos ma,annak ellenére,hogy ennek a megléte ez csak növekedik fog több készülékben is későbbiek folyamán,amolyan kötelező elem lesz benne 2 éven belül,.
legalábbis ma még nem tényező,hogy van.-e 5G benne vagy sem?
az SM-780G FE Q jobb Snapi van benne és kevesebbet fogyaszt,hosszabb készenléti idővel rendelkezik amúgy is 4000 helyett 4500mAh,bővíthető tárhely,igaz 5 G nélkül.
persze kérdés az megkapja -e az Android 12-t?
az S21 5G viszont tartalmaz minden földi jót bele értve a eSÍM-t is,ellenben nem bővíthető,többet kajol és kisebb készenléti idővel bír.az olcsóságot tekintve meg a ha lehet legyen minden benne akkor ténylegesen az A52 5G lenne a nyerő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest