Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a347
aktív tag
válasz
Pythoncobra #2323 üzenetére
Igen. De azok plussz, kényelmi funkciók, melyek igazából nem kellenek ahhoz, hogy normálisan és üzemszerűen működjön az autó. Szerintem ne hasonlítsuk össze ebben a formában, mert közel sem ugyanaz.
-
a347
aktív tag
Hogy jön ide a fényképezőgép? Előző telefonjaimmal simán működött a dolog. Volt galaxy s7 és Note 8-am is. Ha gyorsan le akartam kapni valamit csak elővettem a telefont és kész.
Nem volt fókuszhiba, elmosódás. Mi másra kellene egy telefon fényképezője. Az esetek töbségében nem művészeti tevénykenységet szeretnénk folytatni és fél óráig csak a beállításokkal szöszölni. -
a347
aktív tag
válasz
hunluigi #2289 üzenetére
Egyetértek. A hangsúy a hektikusságon van, de nagyon. Pont azt nem tudja, amiért az ember fotózni akar egy mobillal: előkapod, megnyomod a "gombot" és kész egy normális kép. Anno előrendeltem, de a javítások után sem tudták megoldani a problémát. Mint kiderült nem is lehet, mert hardveres okai vannak.
Azóta sem értem, hogy tudták ezt a készüléket, ennyi pénzért, ilyen hibával kiadni a kezükből.
El is adtam fél év után. -
a347
aktív tag
Mivel folyamatosan és látszólag minden ok nélkül melegedett, illetve sokszor nem vette fel a töltést az usb porton keresztül, elvittem az Oktogon Szervizbe. Ma tudtam elhozni, kozel 3 hétig volt oda, állítólag az alkatrészre vártak. Cseréltek alaplapop és usb csatit. Munkalapot nem kaptam, csak visszaadták a garpapírt, amibe semmit nem írtak. Ez azért fura, mert a budaörsiek annak idején írásban nyilatkoztak arról, hogy milyen munkát végeztek. Kiváncsiságból rákérdeztem az előrendeléshez kapott buds + kapcsán, hogy arra milyen garancia vonatkozik, mert ahhoz kiszállításkor semmit nem kaptam. Tájékoztattak, hogy ajándékhoz nem jár gari, mert azt nem vettem, hanem kaptam. WTF?Ilyen van???
-
a347
aktív tag
A héten már másodszor tapasztalom, hogy feloldás után random módon, villanásszerűen előjönnek- eltünnek a háttérben megnyitott alkalmazások. Mintha csak önálló életre kelnének. Ezen csak az segít ha valahogy sikerül ráböknöm az összes bezárásra, vagy újraindítom a telót.
-
a347
aktív tag
Nálam szintén két SIM, okosóra, kihangosító a kocsiban. Egész nap megy a mobilnet, bluetooth, gps. Telefonálni keveset szoktam, viszont jóval többet megy online a spotify.
Egy napot kibír így az akku, ha reggel indulás előtt fel van töltve. Anno a Note 8 is bírt ennyit, úgyhogy az üzemidő nem túl meggyőző számomra. Tapasztalok melegedést néha én is, főleg ha egy kis AR-t próbálgatok. De volt, hogy egy hosszabb olvasás az indexen is melegedésre bírta. A fotózás...hát, nagyon szélsőséges. Tud szuper képeket lőni, de ez a fókusz nagyon gáz. Ebből a szempontból verhetetlen a régi galaxy s7-esem. Ha hírteken lőni kell valamit, ezzel teljesen bizonytalan a végeredmény. Sokszor tapasztalok megakadásokat is. Főleg böngészés közben. Egyszerűen nem reagál semmilyen gesztusra. Nem a telefon blokkol le, hanem az app. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy fejnehéz a készülék. Ha a fotózási képeségein javítanának, akkor a többi nyügjét el tudnám fogadni. De így egy csomagba az egész, egy fél milliós eszköztől nagyon gáz.Szeretem a Samsungokat, volt töbféle is belőle. A páromat egy s10e-vel leptem meg karácsonyra. Az akksiján kívűl semmi gond sincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Gigantikus mérethez végeláthatatlan tudáslista, ám a kérdés az 5G érában is égető: van-e szüksége az embernek félmillió forintos mobilra?
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest