- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomka78
tag
Volt asszem három féle akkumulátor használat beállítás. Ezek eltüntek vagy én nem találom?
-
atomka78
tag
-
BigBlackDog
veterán
válasz Rinocerosz #5168 üzenetére
Kipróbáltam, sajnos semmi hatása nem volt.
-
veterán
válasz Rinocerosz #5193 üzenetére
Ez eddig is volt.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Rinocerosz
őstag
Most azt néztem, hogy ha valami kimásolsz akkor a billentyűzeten rögtön feladja lehetőségnek. Így nem kell szenvedni a beillesztéssel.
-
veterán
Aki már frissített. Állítólag AOD fejlesztve/jobban testreszabható lett. Ez most tényleg annyiban kimerült hogy eltuntették a legtöbb órastílust, vagy csak én nem találom? Köztük plmaz sincs amit hasznalni szoktam.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nagyj74
senior tag
Eltűnt a recovery menü. (Power+Vol up)
-
veterán
válasz viewdetails #5185 üzenetére
Akkor elnézést kérek, cikkeket nem néztem csak a Firmware listában lestem ki hol jár.
-
viewdetails
addikt
válasz Project: A #5162 üzenetére
Ha magán a zárképernyőn ott van az értesítés, csak az AOD-on nem, akkor: Beállítások - Zárolt képernyő - Értesítések: Be (katt a szövegre) - Mutatás az Always On Displayen
Ha a zárképernyőn sincs, akkor tovább kell kutakodni, több ok is lehet a háttérben.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
veterán
válasz viewdetails #5181 üzenetére
Nem felejtem Direkt hagytam ott a csoportosítás miatt
Egyébként fura ez a gyors frissités. Nem tartom kizártnak hogy véletlen jött ki. Elvileg jelenleg csak Verzon kapta meg stabil kiadást, még a bétateszter országok se. Samfirmware szerint. Ők pedig nagyon naprakészek szoktak lenni.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
SeatZola
őstag
Ugye a DBT ugyan úgy az OXM csoportban van, mint XEH? Gondoltam leszedem Frijával a DBT-t és feldobom Odinnal manuálisan a XEH telefonomra...
Rappi
-
veterán
Átnéztem gyors.
Így hirtelen túl sok változást nem látok.
Talán a redőny, az értesítések új csoportosítasa, a dupla kopp, és az akksi használat ami változott.
Sebességben nem változott. Eddig is villámgyors volt, most is.Viszont híváslista rosszabb lett. Eddig volt 2 hivás ikon,sim 1 és 2. Na mostmár nincs. Vagy mindenáron alapértelmezettel hív, vagy mindig kérdez. Ez határozott visszalépés.
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Jöhetnek beszámolók, képernyőképek, stb.
-
NavySeal
senior tag
-
polonic
félisten
válasz Rinocerosz #5170 üzenetére
Ez csoda. XEH még semmi.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Rinocerosz #5168 üzenetére
Kipróbálom ezeket.
-
Rinocerosz
őstag
válasz BigBlackDog #5167 üzenetére
Szia!
Esetleg azt próbáld meg, hogy a gépre telepíted az Samsung usb drivert. Ami még az eszembe jut, hogy a Fejlesztői beállításokban az USB-hibakeresést állítsd be. -
BigBlackDog
veterán
Töltéssel kapcsolatban tapasztalok egy furcsaságot. Ha készenlétben van a gép, akkor hiába dugom rá USBre a telefont, egy másodpercig kiírja, hogy töltés, aztán eltűnik a felirat. Korábban ugyanígy használtam több telefont is (LG G4, Honor, S8+) és mindegyiket töltötte szépen. Sőt, más géppel is kipróbáltam a dolgot és ott is csak az S20+ a kakukktojás, aki nem hajlandó tölteni. Hogyan lehetne orvosolni szerintetek ezt a problémát?
-
veterán
válasz Project: A #5162 üzenetére
Nézd át AOD és értesítés beállításait. Mukodnie kell. Nekem is, meg szerintem itt másoknak is tökéletesen működik.
-
silvergod
őstag
válasz Project: A #5163 üzenetére
Akkor marad sajnos a program, ami tökéletesen működik rá igaz fizetős, de egyszer kell megvenni..
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
veterán
válasz Rinocerosz #5159 üzenetére
Szuper. Akkor par hét és megérkezik hozzánk is (XEH). Szolgaltatóira én inkább januárra tippelnék.
-
Rinocerosz
őstag
-
veterán
válasz Rinocerosz #5157 üzenetére
Pontosan.
Bár ez azért fura hogy egy flagship telónál így van megoldva. A50 ben volt 2 dedikált sim hely + 1 sd. Szép hosszú tálcát kapott. Jó persze cserébe lehet bármennyi eSIM, de ez meg szolgáltatói oldalon nem megoldott még. Nálunk ugye egyedül Telekom támogatja ők is csak postpaid. Azt mondjuk megmosolyogtam mikor jött a szokásos sms hogy alkalmazások fognak települni, majd jött sms hogy ez nem sikerült.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz Rinocerosz #5155 üzenetére
Igen lehet abban az esetben is lehet eSIM. eSIM nek nem feltétele hogy mindkét fizikai foglalatban legyen sim. 1. IMEI számot mindig az 1-es fizikai sim használja, 2. IMEI-t pedig vagy a 2es fizikai vagy valamelyik eSIM (amelyiket kiválasztod). 1 fizikai + 1 SD + 1 eSIM amit te kérdeztél pont.
-
veterán
Sziasztok.
Ha jól használtam keresőt akkor többször kérdés volt hogy mi a helyzet sok sok sim-el, de nem volt konkrét válasz. Mai nap 2 fizikai sim mellé bekerült egy eSIM (több eSIM felvehető egyébként). Első kártyahelyben lévő sim mindig aktív, SIM kezelőben pedig kiválasztható hogy második használatban lévő kártya a 2. fizikai SIM vagy valamelyik eSIM legyen. Ez így teljesen korrekt megoldás.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
silvergod
őstag
válasz Project: A #5150 üzenetére
Nincs benne led hogy jelezzen, egy üzenetet például...de ezt gondolom előtte is tudtad....ott a világító élek is..ha meg nem jó,van rá program
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
veterán
válasz Project: A #5150 üzenetére
Megjelenik AOD on a Messenger ikon. Ezen kívül mit szeretnél?
-
Project: A
tag
válasz Project: A #5136 üzenetére
Valakinek valami ötlet erre esetleg? :/
Szomorú, ha ezt a telefon alapból nem tudja. -
Playerka
csendes tag
válasz Rinocerosz #5147 üzenetére
Köszönöm. (Tiszta hülye vagyok, hogy erre nem jövök rá.)
-
Rinocerosz
őstag
válasz Playerka #5146 üzenetére
Megnyitod a fájlkezelőt - SD-kártya - megkeresed a fotót (álltalában a DCIM mappában van) - rákattintasz - jobb felső sarok 3 függőleges pont - Beállítás háttérképként.
A Galériában is meg kellene jelennie a képnek és ott ugyan úgy 3 függőleges pont és Beállítás háttérnek.
[ Szerkesztve ]
-
Playerka
csendes tag
Sziasztok!
Ha van egy fotóm az SD kártyán, hogyan tudom legegyszerűbben beállítani háttérképnek? (Egyszer pedig már megcsináltam két hónapja, de most nem jövök rá)
-
tag
válasz BigBlackDog #5137 üzenetére
Mindent engedélyeztem, de továbbra sincs értesítés.
-
veterán
válasz nagyj74 #5141 üzenetére
S7 edge ig rengeteget romoltam. A50 nél jutott el samsung odáig hogy felesleges. Ami tökéletesen működik és teszi a dolgát, felesleges bántani. Most ugyanezt igaz S20+ ra is.
-
veterán
válasz Rinocerosz #5139 üzenetére
Lehet most jobban összpontosítanak az S10 szeria droid 11 problémára. Nézegetem members, de mindenki csak találgat.
De ha már Update, VDH általánosságban mennyi csúszásban van XEH-hez képest?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz Rinocerosz #5135 üzenetére
Ezt már írták novemberre is.
-
BigBlackDog
veterán
válasz Project: A #5136 üzenetére
Beállítások > Zárolt képernyő > Értesítesek menüben lehet ilyeneket állítani, ha jól rémlik.
-
tag
Ha a telefon lezárt állapotban van, akkor hogy lehet beállítani hogy a messenger-ről vagy bármiről és értesítsen? Van ugye az AlwaysOnDisplay , de nem igazán jelez semmit sem.
Valami ötlet, esetleg külön alkalmazás nélkül? -
nagyj74
senior tag
Üdv! Valaki felrakta már a nyilvános Android 11 betát S20+-ra?
Ha igen, mik a tapasztalatok? -
Enzolord
addikt
válasz SzlobiG #5129 üzenetére
Első év jótállás, második év szavatosság. A második év oda vonatkozik, ahonnan vásároltad, magyar jogszabály szerint. Applenél igy van, a második évhez kell a számla, hogy hivatalos szervizben javítathasd, elso év Apple gari. Ugyanez van Samsungnál is, csak oda már első évben is kell a számla plusz a jótállási!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
SzlobiG
félisten
Sziasztok!
Garancia kérdésben fordulnék hozzátok.
Nem tiszta számomra az 1 év vs 2 év megléte. Ha szolgáltatónál lett vásárolva, akkor két év a garancia, nem? Vagy külön lehet vásárolni kiterjesztést? Mert ezek szerint csak 1 év.
-
BigBlackDog
veterán
válasz polonic #5125 üzenetére
Meglássuk, ha egyáltalán megjön. Tengapra meg kellett volna érkezzen, de még nem tette. Szóval látok esélyt rá, hogy csak mézesmadzag ez az akció.
#5127silvergod: Köszi a tippet, már futólag átnyálaztam a kínálatot. Első körben valami szolidabb megoldást próbálok keresni, reménykedve, hogy nem fogom eldobni a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz BigBlackDog #5124 üzenetére
ha tok kell nézelődj aprón..
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Helló BBD!
Aliról érdemes Mofi tokokat rendelni, ha kell megosztom nekem milyenek vannak. Szövet jellegű hátoldal, oldalt gumis műanyag védelem, prémium hatású cucc!
De nagyon jó üveghatású fényes műanyagok is vannak, kicsit növeli a súlyát de megériMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
polonic
félisten
Nekem is gyári bőrtok van. Teljesen jó. Bár a sarkai érzékenyek a kopásra, ahogy írod.
Mondjuk nekem kék van. A barnán talán nem lesz észrevehető.
És tényleg jó áron van. -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Beköszönök egy fekete S20+ 5G DS-el. Drasztikus változások nincsenek az S8+ után, de érezhetően kellemesebb kijelzőméretben, kamerában, üzemidőben és sebességben is.
Tokból milyet érdemes beszerezni? Egyelőre egy gyári, barna bőrtokot rendeltem be, itt egész tűrhető árban vannak. Gondolom koszolódásra/kopásra érzékeny. Fóliából érdemes valamit rátenni (ami a széleken is rendesen rátapad)?
-
modd3r
őstag
válasz Rinocerosz #5119 üzenetére
Telekom-ra sem jött még ki a novemberi, nyugalom.
Amúgy én is pont arra gondoltam, hogy már a 11-et reszelik. -
NavySeal
senior tag
válasz Rinocerosz #5119 üzenetére
Inkább alaposak Mi már biztos az új 11-el kapjuk a frissítést...valamikor...
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
Rinocerosz
őstag
Vodafone ebben a hónapban is jól teljesít . Jobban járnának ha független készüléket árulnának.
-
ClioRS
őstag
A Bixby routines működését nem teljesen értem. Be van állítva éjjelre, hogy kapcsoljon be a Ne zavarjanak, reggel pedig ezt kikapcsolja és rezgésre vált. Ez így automatán működik is. Viszont ha én belenyúlok, és még az éjjeli mód előtt benyomom a Ne zavarjanak-ot, akkor reggel mikor rezgésre kéne váltani, nem kapcsolja ki. És nem is tudom a reggeli módnál kiválasztani, hogy kapcsolja ki, mert vagy az hang módot lehet beállítani, vagy a Ne zavarjanak-ot, a kettő együtt nem működik. Én pedig azt szeretném, hogy reggel rezgést állítson, és a Ne zavarjanak-ot kapcsolja ki.
Valaki tudja, hogy erre mi a megoldás? -
turbulencia8
őstag
válasz eladogeppc #5116 üzenetére
Persze, erdemes, jo aron kaphato. Raadasul meg az FE-nek is kisebb a kavaja, mint az iphone-oke.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
S20FE-t érdemes bepróbálni ?
Kamera és üzemidő tekintetében.
Köszi !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
SonyNex7
senior tag
Töröltettem a rendelést. Nem kockáztatok. Rámegyek az iPhone vonalra.Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
alcapone386
őstag
Sajna pár napja nem reagált senki, de azért tovább próbálkozom 96hz es kijzőfrissítést használ valaki? Látom van no root megoldás is, de az egyik app nekem nem működött. Ha megéri átállítani, ADB vel megoldom, de ha rosszak a tapasztalatok, akkor inkább hagyom.
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz Rinocerosz #5112 üzenetére
Sajnos ha úgy döntök hogy január az is nehezen bírom ki mert kamera lencse karcos lett,használhatatlan,és napi kétszer töltöm.
-
Rinocerosz
őstag
válasz SonyNex7 #5111 üzenetére
Akkor én a 11Pro-t ajánlanám, szerintem egy 3 éven kersztül szép szolgálatot fog nyújtani. Nekem most a 12-es széria nem igazán tetszik... csak a 12Pro Max lett igazán izmos.
Esetleg ha még ráér a csere akkor megvárhatod a Galaxy s21-et elvileg egy picit előbb lesz bemutatva. Mondjuk annak az ára is sajnos magas lesz nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz Rinocerosz #5110 üzenetére
Hát persze hogy fontos az üzemidő,főleg miután az S8 kiborított,ráadásul én használom is a telefonjaimat.Nem kapcsolgatok hálózatokat,bluetoothot,automatikus fényerő van.Mindig mindennek készenlétben kell állnia.
Kamera meg a család miatt, mindig az a legjobb ami nálam van így minél jobbnak kell lennie.
Pont az ár és műszaki/rendszerbeli különbség miatt rendeltem be,kb 70-80ft-al több a 11 pro a 12 meg 130eFt-al,mert azért az Applnél is vannak bőven hiányosságok,de legalább az alapok rendbe vannak.
Egyszerűbb meg most töröltetni a rendelést,mert S8 lévén nekem külsőre/belsőre semmi újat nem ad,ha új mellett döntök,ki fizetek többet,de januártól 3 év garanciát kapok.[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
válasz SonyNex7 #5109 üzenetére
Szia!
Sokan váltottak Samsung, Huawei,Oneplus telefonokról iPhonera. Ami nem is meglepő, hiszen az iPhone 11-es széria igen jól sikerült sorozat lett. A visszajelzések pedig általában pozitívak a üzemidő, kamera és rendszer miatt.
Összességében azt mondanám, hogy ha neked a kamera és üzemidő fontos akkor sajnos az iPhone jobb vétel.Viszont nekem is ez a 2 telefon volt a befutó, de inkább az s20-at választottam. Úgy éreztem az iPhone 11 ugyan annyi pénzért kínál nekem ips kijelző, kevesebb ram, kevesebb kamera, kisebb tárhelyet... sajnos a 11Pro mindenből többet kapott, de az ára se volt semmi. Ráadásul itt van még a külön gyorstöltőt kell venni (most már alapból adaptert is mert az se jár), minden kiegészítő horror áron van.
S20-nál ott volt a One Ui és a vele járó lehetőségek ( bixby rutin, DeX, külön alkalmazás hang..), 128gb tárhely, 8gb ram, oled 120hz, memória kártya.
Sajnos a hátrányok se maradtak el. A készenléti fogyasztás nagyon magas, 120hz igen sokat zabál, exynos 990 jó, de messze nem ér fel az apple processzorokhoz.A telefon azért melegszik mert a benne lévő processzor (Exynos990) sajnos nem a legjobb.
Szóval érdemes átgondolni alaposan a dolgot én boldog vagy az s20-al és azt tanácsolom neked, hogy egy pár napot használd a telefont. Esetleg ha nem elég az üzemidő akkor elállsz a vételtől és jöhet az alma
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok
Van egy S8 telefonom ami csere érett lett.A legnagyobb gondom az aksi idő volt vele,persze zavart a hátlapi ujjlenyomat olvasó,oldalsó lekerekités és apró laggok is,meg mára azért kamera is elavult lett.
Mai napig úgy volt hogy Iphone-ra fogok váltani de lecsúsztam a 11 proról a Telekomnál,így vagy az lesz használtan vagy 12.
Ma meg láttam a Telekomnál,S20-at,5500Ft-os csomaghoz 200eFt-ért berendeltem. Ezért az árért nagyon csábító volt.Nyilván tisztában vagyok az android vs iOS különbségekkel,nem vagyok elfogult,több évig működjön, stabilan,lehető legjobb üzemidővel és kamera képességekkel 6" körül.
Azért rendeltem be nehogy elfogyjon és 2 hét elállás van online rendelés miatt.
Na most miután vissza olvastam 3-4 hónap topikot és megnéztem néhány youtube videót arra jutottam hogy már holnap elállok tőle.Hogylehet hogy ilyen rossz akku időket produkál egy 4000mah akksi?Meg mitől melegszik?De olvastam hálózati gondokat is. Én nem fogok semmit kikapcsolni,letiltani úgy használom ahogy én akarom,bluetooth,nfc,automata fényerő stb.
Egyébként megmondom őszintén megneztem ma egymás mellett iphone 12 és s20-at formára jobb az iPhone,-S20 ugyanúgy néz ki mint az S8,elég unalmas-és a 120hz kijelzőt alig láttam valamivel jobbnak mint az iPhone 60hz kijelzőjét.(Asszony is nézte Ő semmit nem látott)
Van esetleg valakinek tapasztalata főleg S8 illetve 11 pro v 12 akksi idejéhez,kamerához,hálózat kezeléséhez képest?Ötlet
,vélemény,tanácsot kérnék. Köszi.[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Lassan három hete használom az S20+ -om. Továbbra is tartom hogy egy nagyon jó telefon. Nekem nem is melegszik. Mondjuk játszani nem játszok vele az tény. Nincs olyan folyamat ami melegítené nálam.
A kijelző csodálatraméltó. Imádom a 120Hz-et. Huzamosabb használat után sem ég a szemem tőle.Más: 120fps-es videót honnan tudok letölteni hozzá? Meg akarom nézni milyen lehet.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
mg1992mg
senior tag
Első kameralikas telefonomként engem is meglepett, de aztán már észre sem veszem
-
petati94
tag
Sziasztok!
A nagyjából 2 hónapos S20-on ma elkezdett egy sárga pötty megjelenni, ami nincs ott mindig. Vibrál vagy csak egy pillanatra megjelenik. Miért lehet ez?Köszi
https://petranyidev.hu/
-
d@minator
addikt
Sziasztok! Gyors kérdés. S20 vagy S20FE? Esetleg más pl. a plus áresése várható e decemberben?
Ami nalam döntő szempont: ujjlenyomat olvasó megbizhatóság, sebesség. A kamera inkább tárgyak fotózása. Üzemidő FE azt tudom jobb de mennyivel? Mert nehezebb is az FE ami nem tetsző nem tudom megéri e a plusz üzemidő.
Ja és S7 Edge-ről váltanék. Picit nagyobb képernyő kellene.
Vagy S10+?[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
válasz alcapone386 #5096 üzenetére
Szokásos kínai túltoltás ez a 100D meg 900D. Ugye kezdődött a 2,5D-vel, meg 3D-vel, amik a lekerekített kijelzős telefonokra voltak jók, mivel nem full sík volt az üveg. Aztán, hogy nagyobb legyen a szám lettek ezek a csodás értékek
Én is gondolkoztam ilyen fólián, ha rendelsz majd kérlek oszd meg milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest