- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz
SonyNex7 #5109 üzenetére
Szia!
Sokan váltottak Samsung, Huawei,Oneplus telefonokról iPhonera. Ami nem is meglepő, hiszen az iPhone 11-es széria igen jól sikerült sorozat lett. A visszajelzések pedig általában pozitívak a üzemidő, kamera és rendszer miatt.
Összességében azt mondanám, hogy ha neked a kamera és üzemidő fontos akkor sajnos az iPhone jobb vétel.Viszont nekem is ez a 2 telefon volt a befutó, de inkább az s20-at választottam. Úgy éreztem az iPhone 11 ugyan annyi pénzért kínál nekem ips kijelző, kevesebb ram, kevesebb kamera, kisebb tárhelyet... sajnos a 11Pro mindenből többet kapott, de az ára se volt semmi. Ráadásul itt van még a külön gyorstöltőt kell venni (most már alapból adaptert is mert az se jár), minden kiegészítő horror áron van.
S20-nál ott volt a One Ui és a vele járó lehetőségek ( bixby rutin, DeX, külön alkalmazás hang..), 128gb tárhely, 8gb ram, oled 120hz, memória kártya.
Sajnos a hátrányok se maradtak el. A készenléti fogyasztás nagyon magas, 120hz igen sokat zabál, exynos 990 jó, de messze nem ér fel az apple processzorokhoz.A telefon azért melegszik mert a benne lévő processzor (Exynos990) sajnos nem a legjobb.
Szóval érdemes átgondolni alaposan a dolgot én boldog vagy az s20-al és azt tanácsolom neked, hogy egy pár napot használd a telefont. Esetleg ha nem elég az üzemidő akkor elállsz a vételtől és jöhet az alma
Új hozzászólás Aktív témák
- Tenisz topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vallás
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest