- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
válasz SonyNex7 #5109 üzenetére
Szia!
Sokan váltottak Samsung, Huawei,Oneplus telefonokról iPhonera. Ami nem is meglepő, hiszen az iPhone 11-es széria igen jól sikerült sorozat lett. A visszajelzések pedig általában pozitívak a üzemidő, kamera és rendszer miatt.
Összességében azt mondanám, hogy ha neked a kamera és üzemidő fontos akkor sajnos az iPhone jobb vétel.Viszont nekem is ez a 2 telefon volt a befutó, de inkább az s20-at választottam. Úgy éreztem az iPhone 11 ugyan annyi pénzért kínál nekem ips kijelző, kevesebb ram, kevesebb kamera, kisebb tárhelyet... sajnos a 11Pro mindenből többet kapott, de az ára se volt semmi. Ráadásul itt van még a külön gyorstöltőt kell venni (most már alapból adaptert is mert az se jár), minden kiegészítő horror áron van.
S20-nál ott volt a One Ui és a vele járó lehetőségek ( bixby rutin, DeX, külön alkalmazás hang..), 128gb tárhely, 8gb ram, oled 120hz, memória kártya.
Sajnos a hátrányok se maradtak el. A készenléti fogyasztás nagyon magas, 120hz igen sokat zabál, exynos 990 jó, de messze nem ér fel az apple processzorokhoz.A telefon azért melegszik mert a benne lévő processzor (Exynos990) sajnos nem a legjobb.
Szóval érdemes átgondolni alaposan a dolgot én boldog vagy az s20-al és azt tanácsolom neked, hogy egy pár napot használd a telefont. Esetleg ha nem elég az üzemidő akkor elállsz a vételtől és jöhet az alma
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Rufus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest