Új hozzászólás Aktív témák

• Rinocerosz

őstag

válasz SonyNex7 #5109 üzenetére

Szia!
    Sokan váltottak Samsung, Huawei,Oneplus telefonokról iPhonera. Ami nem is meglepő, hiszen az iPhone 11-es széria igen jól sikerült sorozat lett. A visszajelzések pedig általában pozitívak a üzemidő, kamera és rendszer miatt.
    Összességében azt mondanám, hogy ha neked a kamera és üzemidő fontos akkor sajnos az iPhone jobb vétel.

Viszont nekem is ez a 2 telefon volt a befutó, de inkább az s20-at választottam. Úgy éreztem az iPhone 11 ugyan annyi pénzért kínál nekem ips kijelző, kevesebb ram, kevesebb kamera, kisebb tárhelyet... sajnos a 11Pro mindenből többet kapott, de az ára se volt semmi. Ráadásul itt van még a külön gyorstöltőt kell venni (most már alapból adaptert is mert az se jár), minden kiegészítő horror áron van.

S20-nál ott volt a One Ui és a vele járó lehetőségek ( bixby rutin, DeX, külön alkalmazás hang..), 128gb tárhely, 8gb ram, oled 120hz, memória kártya.
    Sajnos a hátrányok se maradtak el. A készenléti fogyasztás nagyon magas, 120hz igen sokat zabál, exynos 990 jó, de messze nem ér fel az apple processzorokhoz.

A telefon azért melegszik mert a benne lévő processzor (Exynos990) sajnos nem a legjobb.

Szóval érdemes átgondolni alaposan a dolgot én boldog vagy az s20-al és azt tanácsolom neked, hogy egy pár napot használd a telefont. Esetleg ha nem elég az üzemidő akkor elállsz a vételtől és jöhet az alma :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák