- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tavaszi szél Slimet áraszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
thamasz
senior tag
Nem viszem én semmilyen bíróságig, már elhatároztam az odinozást és újra belakást, de levonom a megfelelő következtetéseket, és ha majd telefont váltok legközelebb, 20 év után először nem a telekomnál fogom erre költeni a pénzemet. Csak 6 előfizetés van a nevemen, nem egy nagy falat a multinak.
-
dkovizoli
addikt
Gondolom ismét régiófüggő lesz. Bár az elmúlt években elég hamar készült zip hozzájuk, amit fel lehetett rakni. Csak utána sokaknak az volt a gondja, hogy nem kaptak OTA frissítést, mert a saját régiójukra nem adták ki azt a romot, ami a zip volt. Volt aki fél év után sem tudta miért nem kap frissítést. Nos ezért. De általában egy Odinos telepítés megoldotta ezt a problémát, amikor már hivatalosan is elérhető lett a végleges verzió a saját régiójára. Én remélem, hogy a német vagy angol régió kap majd bétatesztelési lehetőséget, mert azokhoz van sim kártyám, amivel tudok CSC-t váltani. Ha BTU lesz, akkor viszont a telekomosok is jól járhatnak, hiszen szinte mind arra áll egy OXM rom felrakás után.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
A BlitzWolf azért nem a bármelyik márka, semmivel sem rosszabb minőségben a gyári fejnél...
Én sok-sok éve csak ezt a márkát vásárolom és még egyszer sem volt gond, persze semmi nem tart örökké.
Kipróbálom majd a kábeles töltést, mert gyakorlatilag csak vezeték nélküli töltővel töltöm az akkumulátort...[ Szerkesztve ]
-
alasoh
aktív tag
"A kijelzőtechnológia is fejlődött és nem csak annyiban, hogy most már Dynamic AMOLED-nek hívják azt, amit eddig Super előtaggal brandeltek. A technológia lényege, hogy közel 42%-kal csökkenti a kékfény kibocsájtást, anélkül, hogy megváltozna a megjelenített tartalom színe. Ezt a TÜV Rheinland is igazolja, ha valaki ellenőrizné, azt itt teheti meg a következő hivatkozási szám alapján: ID 1419064785. A megjelenítők a színskála 100%-os tartományát lefedik DCI-P3 sztenderd szerint, a biztonság kedvéért erről is van papírjuk. "
Ha a teszteknek és a gyártó állításának hinni lehet... Saját tapasztalazom az S8-hoz képest, hogy tényleg kevésbé fáraszt esténként az S10+ -on való olvasás, mint annó az S8-on. Kékfény szűrőt egyiken sem használtam/om.
[ Szerkesztve ]
-
-
sgeza
veterán
-
dkovizoli
addikt
Az, hogy mi átlag felhasználók nem látjuk milyen változásokat eszközölnek hónapról hónapra, még nem jelenti azt , hogy nincs más is reszelgetve a motorban. Ezenkívül én örülök annak is, ha a felfedezett biztonsági réseket, legalább havonta megpróbálják javítani. Főleg egy flagship esetén. Ha már ennyi pénzt áldozok rá.
-
MikeWazowski
veterán
Soha nem fogom megérteni az ilyen hozzászólásokat.
Szerinted miért kell a frissítés? Mire jó? Egy szoftver kb. soha nincs kész, mindig van mit javítani/fejleszteni és Ő erre vár. Nem akarok személyeskedni, úgyhogy itt inkább be is fejezem, de az biztos, hogy nagyon buta felfogás.A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
bounty123
őstag
De be van állítva a zárolás? Mert akkor márpedig kéri mindenkinek, azonos időközönként. Attól tűnhet randomnak, hogy pl. nem ugyanakkor nézel rá, vagy épp átalszod azt az időszakot, amikor kérné a kódot, így reggelre tolódik a 24 órás limit stb. De ez megkerülhetetlen Android biztonsági előírás. Nincs olyan, hogy nem kéri vagy random kéri.
-
mihail38
aktív tag
Miért vártam volna?
Nekem a kijelző biztonsága többet ér egy fóliánál és az hogy használjam az ujjlenyomat olvasót, nekem tökéletes az arcfelismerő és szuper gyors...ujjlenyomat olvasó és fólia nélkül meg vagyok, de ha kijelző "bereped" az nekem nem férne bele, de meg értem és elfogadom hogy mindenkinek más a fontos... -
nagyúr
Nekem kb 3 hónapig bírta. Pedig másfél-két hónap után még annyira jó állapotban volt, h úgy gondoltam örökké rajta fog maradni. Utána kidobtam az ablakon 5k-t két darab gyári fóliára ami sz*rt sem ért kb, és azóta "csupaszon" használom. Jól bírja amúgy, szerintem felesleges rá fóliát tenni.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
mihail38
aktív tag
Én nem bíztam benne, a karcoktol biztos meg védia kijelzőt, de a töréstől már lehet hogy nem fogja meg védeni és ehhez elég egy óvatlan pillanat is.
Én lecseréltem egy üvegfóĺiára ezzel persze feladtam az ujjlenyomat lehetőségét, helyette az arcfelismerőt használom ami nekem tökéletes és nyugodt vagyok a kijelző miatt, de a lényeg hogy jól birja a kijelzőn a gyári fólia is.. -
bombibmw
veterán
Ki görcsöl?
Válaszoltam egy kérdésre.
Én se csináltam soha, de most már fogom, mert a Tkom töketlen.
Valami gond van ezzel?
Vagy mit kéne írni a telefonról?
Akkustatisztika, kinézet, akármi?
Már mindenki tud mindent a telefonról, ha meg nem, akkor kap választ.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
-
akooos
veterán
-
guriga1234
addikt
"Kamerát majd tesztelgetem. Kíváncsi vagyok mit tud." - nagyon jó a kamerája, különösen a videó felvételek nagyon jók. Viszont nem árt arra figyelni, hogy ez már tud HDR 10+ videókat csinálni, és ha pl. a felvételeket kimásolva, tévén akarod megnézni, akkor gond lehet, ha a tévé nem támogatja a HDR 10+ szabványt. Viszont van mód arra, hogy maga a telefon átalakítsa a HDR 10+ videót hagyományosra, és akkor simán nézhető, bár akkor nem lesz olyan, mint a HDR-es felvétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Társasjáték topic
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás