Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit tegyünk rendet akkor ebben a VoLTE, HD, HD+ témakörben, mert látom nagyon pörög a sztori, aztán a találgatás megy (ex telkosként van rá kissebb rálátásom):
VoLTE:
3 dolog kell (ahogy többen már ezt írtátok):
- adott területen, ahol tartózkodsz legyen lefedettség (kék propellereseknél vagyok, ahol van 4G/LTE ott nekem van VoLTE is)
- szolgáltatói oldalról legyen engdélyezve
- alkalmas legyen rá, a használt eszköz
- és a használt SIM is alkalmas legyen rá (én évente cseréltetem, mert évente van rá lehetőség, így mindig a legfrissebb SIM-ekkel használom a telefonokat)Ha minden klappol, akkor a VoLTE feliratnak meg kell jelennie. LEgalábbis itthon. Külföldi szolgáltatóknál mi a módi, azt sajnos nem tudom.
HD, HD+:
Itt már több szereplős a történet. Ahhoz, hogy a HD hanghívást élvezhessük egyik alapfeltétele, hogy mindkét fél minimum 3G hálózaton legyen. Ha te azon vagy, de a másik fél 2G-n, akkor már nem fog felépülni a HD voice.
További saját többszöri tapasztalatom továbbá, hogy bizonyos szolgáltatók között nincs úgynevezett átjárás, azaz ugyanazon a helyen HSDPA hálózaton felhívtam a Telenoros számomról egy szintén HSDPA-n lévő Vodás számot, ami szintén az íróasztalomon volt, akkor nem lett HD voice a hangminőség.
Ugyanakkor ha ezt Telenor<->Telenor vagy Vodafone<->Vodafone irányba tettem meg, akkor mindkét esetben jelezték a készülékek a HD voice-t.
Summázva nem rossz dolog ez a HD voice, de annyival nem lesz szebb a hangminőség, hogy ezen görcsöljetek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Iphone 13 Pro 128gb
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest