- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit tegyünk rendet akkor ebben a VoLTE, HD, HD+ témakörben, mert látom nagyon pörög a sztori, aztán a találgatás megy (ex telkosként van rá kissebb rálátásom):
VoLTE:
3 dolog kell (ahogy többen már ezt írtátok):
- adott területen, ahol tartózkodsz legyen lefedettség (kék propellereseknél vagyok, ahol van 4G/LTE ott nekem van VoLTE is)
- szolgáltatói oldalról legyen engdélyezve
- alkalmas legyen rá, a használt eszköz
- és a használt SIM is alkalmas legyen rá (én évente cseréltetem, mert évente van rá lehetőség, így mindig a legfrissebb SIM-ekkel használom a telefonokat)Ha minden klappol, akkor a VoLTE feliratnak meg kell jelennie. LEgalábbis itthon. Külföldi szolgáltatóknál mi a módi, azt sajnos nem tudom.
HD, HD+:
Itt már több szereplős a történet. Ahhoz, hogy a HD hanghívást élvezhessük egyik alapfeltétele, hogy mindkét fél minimum 3G hálózaton legyen. Ha te azon vagy, de a másik fél 2G-n, akkor már nem fog felépülni a HD voice.
További saját többszöri tapasztalatom továbbá, hogy bizonyos szolgáltatók között nincs úgynevezett átjárás, azaz ugyanazon a helyen HSDPA hálózaton felhívtam a Telenoros számomról egy szintén HSDPA-n lévő Vodás számot, ami szintén az íróasztalomon volt, akkor nem lett HD voice a hangminőség.
Ugyanakkor ha ezt Telenor<->Telenor vagy Vodafone<->Vodafone irányba tettem meg, akkor mindkét esetben jelezték a készülékek a HD voice-t.
Summázva nem rossz dolog ez a HD voice, de annyival nem lesz szebb a hangminőség, hogy ezen görcsöljetek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest